30 august 2010

Garn fra Eskimimis hånd

 

 

 

Det er ikke meget jeg har fået skrevet om strik de sidste par mdr. Har ligesom ikke kunnet tage mig sammen, men det betyder heldigvis ikke at jeg ikke har strikket eller købt garn hehe.  Faktisk har jeg heller ikke været på Ravelry mere end et par sekunder i ny og næ, og derfor ligger her en kæmpe bunke af opdateringer, som bare venter på at blive lagt ind. Lageret er da vokset en smule ( host! ), og projekter er færdige. Det hele er parat til at blive registreret, når jeg altså får taget mig sammen..

 

MEN, … det går jo ikke, at jeg sådan er bagud med rapporter om stort og småt fra mit strikkeunivers, så her kommer det første indlæg om sommerens aktiviteter udi garn, strik og nørklerier.

 

 

*************************

 

 

iusb_760x100.7454634

 

Eskimimi er en utroligt sød og dygtigt strikker.  Pertentligt og grundigt går hun til værks, når hun blogger om projekter og garn. Hun fortæller om farver og erfaringer med stor gavmildhed, og jeg elsker at besøge hende både på Ravelry og på hendes blog. Jeg er betaget af hendes engagement og blik for detaljerne i selv et par sokker, hendes billeder der står knivskarpe og som er en fryd at kigge på.

 

Denne sommer har hun kastet sig over egen produktion af farvet garn, og jeg ku ikke nære mig med at bestille et fed da den første portion blev lagt ud på Etzy.

 

SNC10765_resizeWatermelon hedder det, og det er så saftigt og friskt i farverne at man bliver helt tørstig af at kigge på det. I august røg to farver mere her til adressen, denne gang en skøn hindbærrød og en sart kombi af pudderagtige farver.

 

SNC11808_resize

 

 

SNC11812_resize Med i pakken var der også en lille ekstra gave, i form af denne herlige blyant.

 

 

 

SNC10762_resize SNC11806_resize SNC11810_resize

Man kan selv vælge om man vil have det vundet op, eller om det skal leveres som fed, men i begge tilfælde er det med en fin banderole prydet med hendes eget logo, kendt fra hendes blog og med den lille pige på. Alle tre farver ligger nu og venter på det helt rigtige projekt. Blødt og fast spundet som det er, ligger der en dejlig strikkeoplevelse og venter på mig.

 

 

Jeg glæder mig :)

 

 

 

 

Læs mere om garn og strik i næste udg af Defemibyens strikkemagasin :

 

 

 

 

SNC11493_resize Her handler der bla om en cardigan og det smarte ved gadgets..

 

 

STAY TUNED :-)

10 kommentarer:

 1. Wauw, for noget lækkert garn :-)
  Og nu kan jeg da kun glæde mig til dit næste strikkemagasin udkommer.. Hi hi. Er spændt på hvad du har fået strikket :-)
  God mandag til dig Henriette.
  Krammer

  SvarSlet
 2. uuhh, det ser lækkert ud, det garn. venter spændt på flere strikke/garn nyheder.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Sikke noget lækkert garn. :-) Mums.

  Henriette, jeg får ikke rigtig kommenteret så meget pt. Men jeg er her, og jeg læser og forholder mig troligt til alt. Det er bare lige det der med at få det ud over tastaturet også. :-)

  Dejligt du havde en så god tur med firmaet, trods alt. :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er også fan af Eskimimis blog og fotos, og jeg har kigget rigtigt meget på hendes garn, så jeg glæder mig til at se, hvad det ender med at blive til i dine hænder.

  Hvordan føles kvaliteten IRL?

  SvarSlet
 5. For et lekkert garn du har funnet der, nå må jeg snarest inn og snoke selv. Og ellers : you got mail.
  Knus Kristin

  SvarSlet
 6. Hej Gitte. Det glæder mig at du suntes om strikkemagasinet hihi;)

  Rigtig god dag og knus tilbage
  Henriette

  SvarSlet
 7. Ja ik.. Frida ;)

  Tak for kigget og knus

  SvarSlet
 8. Hej Nette. Uhh jeg kender det :) Får læst en masse blogs, men lagt knapt så mange kommentarer. Sådan er det nu engang..

  Tak for din hilsen i dag
  Knuus Henriette :))

  SvarSlet
 9. Hej Thinking Space. Hyggeligt at du har lagt en hilsen og jeg kan kun sige at garnet er så skønt at røre ved. Jeg glæder mig virkelig til jeg finder lige det rigtige projekt :)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 10. Kære Kristin. Tak for mailen, der er en retur til dig :-))

  Kh Henriette

  SvarSlet