09 maj 2009

AftenDer har været et skift i vejret her til aften.


Det er helt utroligt. Vinden har lagt sig og man kan høre glade fugle fløjte fornøjet udenfor. Solen står så smuk nederst på himlen og her er ikke mange forstyrrende lyde, andet end en bil i ny og næ.

Det er ikke ofte heromkring at der er helt stille, og jeg kan da godt indimellem får lyst til at flippe lidt over det. Er der noget jeg elsker er det jo netop stilhed, men sådan er bylivet jo. Værst er det om natten.

Jeg sover fint uanset hvordan trafikken ellers er, det er ikke det, men de nætter hvor regnen siler stille ned, er det bedste jeg ved, bare at ligge og lytte. Mærke den ro der er i den monotone lyd, og det er altså ikke muligt at opleve her. Der er sjældent at der går mere end et par minutter i mellem en bil suser forbi. ÆV ÆV

Jeg er nu alligevel glad for at være her, så jeg nyder i aften, bare at kunne stå på min altan og kigge på det hele der gror derude, uden at blæse helt væk.

Rigtig god lørdag aften til alle. Om lidt er det mig der lægger beslag på tv'et. Der kommer Barnaby, og så er der dømt kaffe og hækling og ro i stuen.


Livet er nu skønt ligenu. :-)

10 kommentarer:

 1. Det har været et underligt vejr her, skift mellem sol og regn. Jeg kender også det med lyde, der kan genere om natten. Det sjove er, at selv om vi bor meget tæt på Frederiksværkbanen, så hører jeg den aldrig mere. Jeg håber, du kan vænne dig til bilerne, Henriette.
  Ha' en dejlig aften med tv og hækletøj - det lyder bare så hyggeligt :-)

  SvarSlet
 2. Her har vejret været dejligt stort set hele dagen. Tror jeg, for jeg har ikke holdt øje hele tiden.

  Jeg er så heldig, at soveværelserne vender ud mod gården, så jeg kan både høre fuglesang, kattejammer, tivolikoncerter og regndryp, når årstiden er til åbnestående vindue om natten.

  Et privilegium, som jeg sætter stor pris på. Jeg har prøvet en kort periode, at have soveværelset ud mod gaden. Det var da til at holde ud, men jeg blev glad, da vi lavede om på det igen.

  Jeg er glad på dine vegne, og jeg håber at alt roderiet omkring Rasmus' flytning snart falder rigtig på plads, så han også kan finde sig ordentlig tilrette. Der er nok meget, der skal tages hånd om, når han først lander rigtigt. Din glæde skal nok give dig det fornødne overskud og skulle du komme til at vakle lidt, er der masser af opmuntring at hente her.

  Godt aften til dig og alle dine:)

  SvarSlet
 3. Madame.

  Det er nemlig hyggeligt. :-)

  Hi, det eneste jeg aldrig vænner mig til er kærestens periodevise snorken.. HOLD DA OP!

  Bilerne er trods alt en fjern rumlen, de generer kun lyden af regn. Hans snorken kan vække de døde til live. hihi

  Heldigvis er det ikke altid og så får han altså bare en på lampen.. Ej, jeg vender ham om, og så er der ro i lejren igen. HA

  God nat fra mig ;-)

  SvarSlet
 4. Godaften Sifka. Een ting er sikkert, jeg har virkelig haft så meget glæde af at skrive på min blog. Det er alt andet lige mere konstruktivt, end at skrive feks dagbog. Den kommer jo ikke lige med så meget fin og brugbar respons, som alle I herlige bloggere herinde. :-)

  Rasmus skal nok falde til,det er jeg sikker på. I dag har jeg kunnet se på ham, at han har nydt samværet med os alle, der er jo hele tiden mindst een at sludre med. En fordel med en stor familie.

  Nu vil jeg gå til ro, der venter en laaaang dag i morgen med konfirmation og selskabelighed.

  Godnat og hils hende søvnfeen du taler om så tit. :-.) OG mange tak for din kommentar i aften.

  SvarSlet
 5. HEi!

  Så fint at værert er bedre! Herlig å høre fuglene , ikke sant?
  Hilsen fra PIllepalle

  SvarSlet
 6. Håber du fik sovet godt :-)
  Jeg elsker også at falde i søvn til silende regn :-)

  SvarSlet
 7. Her hos os vekslede vejret også hele dagen, vi var til fødselsdag og jeg havde planlagt at se Barnaby og hækle præcis som dig. Min krop gav dog op og jeg sov den sødeste søvn.
  Håber at du fik en dejlig aften , og at I har en dejlig konfirmation i dag.
  Knus

  SvarSlet
 8. Hej Pillepalle. Tak for din hilsen :-) JO fuglekvidder bliver man så glad af.

  God aften til dig

  SvarSlet
 9. Hej Losarinas mor.

  Jo tak, hvad med dig?? :-)
  Fortsat god aften til dig.

  SvarSlet
 10. Pernille hvor ærgeligt at du faldt i søvn, men sådan er det jo engang i mellem.

  Barnaby var rigtig god i aftes, er jeg ked af at afsløre.

  Tak for hilsene, i aften bliver det nok mig det går tidligt kold.:-)

  SvarSlet