19 februar 2011

Bedre end hundedyre psykologer..

 

 

… lige med undtagelse af min egen, som jeg jo ikke kan gå til hver gang jeg får akut nedsmeltning.

Hvad jeg taler om?  Jo det ved I godt er jeg overbevist om, for efter min “hardisk” gik ned i morges, har jeg fået den godt og grundigt viruschekket og nu er den så defragmenteret af blogland.  Altså det er min hjerne jeg mener ik..;)

Det er ved gud den samme effekt der kommer ud af det, når jeg sådan skriver om herognu følelser, og der fra kloge mennesker i min bloggosfære straks kommer input til eftertanke. Mon jeg skal betale noget for det??  

Det er sgu stort syntes jeg.

Derfor har jeg lige fået vasket op, mindsket mavepinen med en mad og en småkage ( IKKE en tudekiks idag *fnis*), ryddet lidt op og støvet af. Første etape er overvundet og jeg sidder nu med denne her:

Færdig og så alligevel ikke. Tålmodighed er bare ikke min stærke side og alt for ofte ender jeg med at lukke for hurtigt af. Således også denne gang. Den er lige det korteste, så jeg har pillet op og giver den en skalle med ekstra 10 cm. Sjovt nok er ærmerne for en gangs skyld perfekte og lige den længde jeg havde forestillet mig.

Eneste øv lige nu er bare at jeg så gerne ville have haft den på i Bredgade :(

12 kommentarer:

 1. Ja, det er stort - der er en glæde ved venlig accept og antistress hygge, som ikke overgås af selv det fedeste yuppie job :)

  Og så er der endda forbindelse mellem "blogosfæren" og det virkelige liv!

  SvarSlet
 2. Ja er det ikke fantastisk :) Og vigtigt også..

  SvarSlet
 3. Skønt at høre, at du har haft en god start på dagen. Du skal vide, at jeg er imponeret over din FLOTTE sweater – hulmønsteret er så smukt og den passer perfekt.

  SvarSlet
 4. Jeg er overbevist om at du trods længden kan mixe den med et eller andet Henriette, moden i dag er heldigvis individuel, hyg dig nu rigtigt i aften.
  I kærlige tanker, god Lørdag.

  SvarSlet
 5. Den er så fed, hvor den dog flot til dig, jeg er vild med den.

  SvarSlet
 6. Hov alle de der hylder, er det ude i gangen? Smart :)

  SvarSlet
 7. Kære Mette, den er faktisk blevet rigtigt god. Mit eget design, kun hjulpet på vej af en strikkebog med mønstre i. :)

  Knus og god søndag helt derovre i det store land;))

  SvarSlet
 8. Kære Michael, det ku jeg godt meeen man skal kende sine fordele og bagdele, og den er altså liige det korteste når jeg løfter armene. Men det gør ikke noget at strikke den lidt længere, er næsten færdig allerede :))

  Tak og kh
  Henriette :))

  SvarSlet
 9. Kære Bebiane. Mange tak for roserne :)) Den er faktisk blevet noget nær perfekt til mig.

  Knus;)

  SvarSlet
 10. Pernille de hænger fint der ja :)) Tak og knuuus

  SvarSlet