29 maj 2011

AVS!

 

 

Vanvittigt kækt erklærede jeg allerede fredag aften på FB, at jeg nu var færdig med den lille varme cardigan, og at jeg allerede ville gå i gang med een mere. En der var både lidt tykkere, længere og med større ærmer, så jeg ku få mig en vamseting til vintere.  ( Jeg syntes godtnok mine overarme er blevet større!! og det er ikke fordi jeg løfter jern, gid det var )

 

Jo jo jeg gik skam også i gang med en strikkeprøve:

To tråde af den ualmindeligt smukke lillamelerede cascade, jeg har købt for en slik og een tråd alpakka også købt på tilbud. Pind ni og så deruaf..

 

DET projekt er så lige lagt lidt på køl, for mine hænder og min ene arm har nedlagt forbud. Jeg har aldrig været vild med at strikke på tykke pinde, og den lille blå gik jo fint, men nu må jeg holde en pause. Jeg forsøgte først med at droppe alpakkaen og bare ha to tråde på, men jeg kan sgutte holde til det. Det gør bragende ondt og jeg sukkede lettet, da jeg i stedet greb om de noget tyndere pinde 5 for at komme videre med det stribede sjal. Til gengæld er der nu omkring en million masker at komme igennem, så jeg mangler ikke bevidstløst strik de næste dage.

 

I dag vil jeg nu alligevel se, om ikke jeg kan få gang i en anden ting jeg gerne vil lave. En sweater mere til vinter. Den har ligget og ventet i min hjerne, og jeg skal bare lige finde den rette kombi. Jeg vil bruge mit favoritmønster ( fra Wilfert ) som udgangspunkt, og så selv finde på noget der gør den til min unikke sweater. Ganske som jeg gjorde med den her:

 

Den har jeg været ualmindeligt tilfreds med. Pasformen er god, og den var sjov at strikke. Og så er det jo fedt at være forberedt på en lang vinter med masser af trøjer. At strikke sommerting er jeg nemligt ikke så optaget af. Jeg kan allerbedst lige at strikke i uld nemlig så :)

 

 

kaffe_fassett_135_xx

 

I dag skulle jeg have været med pigerne på udstilling i Lyngby. Hr. Kaffe Fasset skulle beundres, men jeg har meldt fra. Prøver at prioritere mine kræfter, selvom det er en skuffelse at jeg misser endnu en udstilling/ fordrag, jeg gerne ville ha oplevet, men sådan er det bare. Kræfterne rækker ikke, og jeg har ikke rigtigt været oppe på dupperne, siden turen til Fyn, så da jeg ved at der i juni kommer nogle ting jeg VIL deltage i, så må Kaffen og pigerne undvære mig. Der kommer sikkert andre muligheder senere.

1 kommentar:

  1. Kære Henriette
    Fyn er fin. Håber du snart er på dupperne igen og kan finde kræfter til alle dine andre interesser.
    Smukt selvportræt og trøje. Held og lykke med strikkeprøven og dit nye vinter projekt..
    God Søndag / RikkeBo

    SvarSlet