13 juli 2013

En ko er ikke bare en ko..

 

 

 

De har bløde muler og brune øjne feks. De ved enhver vist, men så er der de køer som er noget helt særligt..

 

Som den her feks:

IMG_5417IMG_5418IMG_5419IMG_5420IMG_5421

Broderierne har min mor lavet til mig, og jeg er vild med dem. Måske er mariehønen lige en kende for kraftig til mig i farverne, men alligevel. Nu ligger de her og venter på, at jeg får monteret dem til små puder. Og faktisk er mit nye arbejdskvarter, så smukt og lyst og dejligt indbydende, at jeg har fået lyst til at genoptage min egen hobby som brodeuse, især fordi hele den ene væg nu er dedikeret sybøger, stof, sytråd og broderitråd, bånd, bændler og symaskine. Blandt andet. Med al den oprydning og udsmidning jeg har præsteret de sidste år, ja så er det søreme endt med overblik og inspiration.

 

Jeg er stadig strikkevanvittig og har abstinenser helt ud i det åndssvage, men der er sagtens plads til lidt andre interesser.

IMG_0119

IMG_5415

 

Jeg forresten engang bla begået de her:

SNC12082_resizeSNC18219_resizeSNC18899_resize

3 kommentarer:

 1. Hej Henriette
  Mange smukke broderier. Man skulle tro du har haft en håndarbejds-forretning, både med alle de garner og håndarbejder du har.

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine, de broderier du har fra din mor. Skal de ikke op og hænge? Jeg kan også vældig godt lide at brodere, men har ikke så meget tid til det længere (der er så meget, man skal nå, men det kommer nok igen en dag...).

  Puderne er superflotte! Min tålmodighed rækker kun til små projekter... ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser der hyggeligt ud i dit hjørne. Jeg synes det er hyggeligt at brodere, bare ikke for længe ad gangen :)

  SvarSlet