22 maj 2009

Back up

Min computer viser tegn på fokølelse.

Jeg har den senere tid haft lidt underlige oplevelser med min computer. Det sker blandt andet når jeg har fat i min mappe med billeder. Den går simpelthen i blå skærm og jeg er nødt til at tvinge den i knæ, og lade den sunde sig lidt. Jeg er derfor igang med at tage back up af alle mine gemte ting. De ligger godt nok på C-drevet og skulle egentlig være sikre nok, men nu smider jeg det hele ind på usb-nøglen og så tror jeg kæresten er nødt til at give den en behandling. Det kan betyde at jeg ikke har bærbar i den tid det tager at geninstallere hele skidtet fra a-z.

ÆV ØV BØV !"#§#"&/&¤%!!**=))(/&%


Mine billeder vil jeg altså bare ikke miste, selvom mange af dem ligger på kærestens maskinstation. Der er også dokumenter og jeg ved ikke hvad, så det skal bare fungere skal det.

Der er stille lige nu herhjemme. Jeg overvejer at surfe lidt rundt efter spændende hæklerier, for jeg er ved at køre lidt sur i bølgerne. De trækker tænder ud nu, og jeg må have lidt variation. Enten vil jeg lave mig et lille sjal, måske det ovenikøbet skal strikkes, eller også skal jeg bare øve mig lidt mere på hexagonerne, som ikke rigtig vil som jeg.6 kommentarer:

 1. Det er godt, at du passer på dine billeder og laver backup - det må være frygteligt at miste det hele, som jeg nogle gange læser om. Og det er dejligt, at din kæreste kan det der med at formattere og lægge alt ind igen.

  Ha' en god dag med hæklerier, varme klem til dig :o)

  SvarSlet
 2. Det er næsten det værste i verden, når der er vrøvl med computeren. Bjørnen havde på mystisk vis fået slettet alle mine billeder på den eksterne harddisk, jeg har , for netop at undgå den slags. Det var en gyser!

  Har du set dem her? http://www.slagtenhelligko.dk/2009/05/21/frk-badegakks-evighedsblomster/

  Rigtig god fredag:)

  SvarSlet
 3. Hej madame. Ja jeg har lært af ham , at være påpasselig. Smil

  I lige måde og klem tilbage :-)

  SvarSlet
 4. Hej Sifka.

  Nej hvor er det bare surt. Vi har jo også eksterne disk, men ikke lige til denne her bærbare, så jeg er i gang nu.

  Tak for linket, det har jeg ikke, så jeg ligger straks forbi siden. fedt

  Og i lige måde til dig Sifka. :-)

  SvarSlet
 5. Jeg laver simpelt hen backup hver den første i måneden, så er det højst én måned jeg mister.

  Dine billeder og dokumenter er ikke er mere sikre af at ligge på c-drevet. Faktisk er det bedst at det kun er styresystemet og programmer der ligger på c og så oprette en anden partion (evt. d) hvor man så gemmer doc. og billeder på.

  Rigtig god aften til dig og familien. :-)

  SvarSlet
 6. Hej Catarina.

  God ide med backup hver måned. Især når man er flittig til at lagre personlige ting.
  Det vil jeg huske på.

  God aften lidt forsinket til dig og familien også herfra. :-)

  SvarSlet