21 maj 2009

På altanenJeg sidder her og hygger mig med Gasolin på tv. :-))


Der er en perfekt afslutning på en rigtig dejlig dag. Jeg fik afleveret Rasmus hos farmor, og da jeg kom tilbage var det bare lige det rigtige vejr til altanhygge.

Jeg har nusset omkring ( hihi, på 3kvm ), og har flyttet rundt på blomster, vandet, fyldt alle mine små glasskår fra stranden i en smuk flaske, trukket sten på snor, og derefter installeret vores lille marsvinekænguru in spe, på et tæppe.

Der har jeg så siddet og hæklet og grinet og fotograferet og drukket kaffe i et par timer.


Jeg kan ikke beskrive hvor fræk den lille fyr er. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at sådan et maveliggerdyr, kunne være så kreativ for, at få fat i noget lækkert grønt uden for rækkevidde. Den har nærmest hængt i sine forpoter, på kanten af en krukke, for at nå mine dahlia, og jeg har skændet på den til ingen verdens nytte." Så du, cupcake kan du så humme dig fra min blomst " siger jeg..

OG..

La la la..
nu går jeg da bare her over en lille tur, og så
la la la hm hm hm
dum dum di dej
nu lægger hun slet ikke mærke til at jeg er her igen.

Hm hm hm
Uhm en god plante
Ja ja jeg smutter igen,

La la hm hm hm
Jeg kan måske hoppe op her og så bagom her og SÅ spise lidt på den grønne dejlige ting herfra

Pokkers jeg er opdaget, jeg stikker af igen gør jeg.


Sådan her det lille hurtige dyr fræset rundt på altanen i en evighed. Den har hoppet og fjollet og snikket og knirket og snakket konstant.


Den gør os alle så glade.

Nu ligner det noget der kunne blive til torden og jeg har lukket kræet ind i buret igen. Josefine har også hygget sig mægtigt, og sidder nu og spiller lidt på sin computer. Hun tager ikke efter mig, og syntes det er evigt kedeligt at lave håndarbejde. ÆV

8 kommentarer:

 1. Arjj, nu får jeg sg* helt lyst til at få sådan et lille kræ! Jeg trænger virkelig sådan til et lille dyr at nusse om og med... og da det ikke kan blive hverken hund eller kat, så må det jo være noget andet :-)

  SvarSlet
 2. Nåhhh hvor er det dejligt at se marsvinet gå på opdagelse - det bliver sjovt når den får en ven igen at gå på opdagelse med :0) Jeg kan se på mine 15 marsvin, hvor stor glæde de har af deres bur - ven . . . de nyder at have en at putte med, at skændes lidt med og " hygge-snakke " med . . .

  Vi endte med at optage Gasolin og se noget andet - men vi skal se det i morgen . . .

  Din altan ser hyggelig ud :0)

  SvarSlet
 3. Hi Ja, jeg syntes helt ærligt at du og Kevin skulle få jer sådan et par.Vi får jo en legekmmerat til den om et par uger, for de har bedst af at være to sammen.
  Jeg var slet ikke klar over at de kunne være så underholdende. Det er helt utroligt som man kn nyde sat nusse den. Vi plejer at give den lidt agurk ell salat nå vi tager den op, og når den har gnasket det i sig ( på NO time ), så går den på opdagelse. Der er så morsomt. Nogle gange ligger den bare så lang den er og nyder at blive aet over pelsen. Jeg overvejen sg* at købe den en lille sele, så jeg kan gå rundt med den i sommerhuset. Jeg er blevet lidt skør tror jeg. Hihi

  Mange kærlige hilsener og sov godt :-)

  SvarSlet
 4. Hej Trine.
  Ja den er simpelthen så skøn. Vi glæder os også meget til at få den næste om et par uger. Indtil da har vi den meget oppe, så den ikke sygner helt hen. Men altanen var klart et hit.

  Glæd dig til gasolin, det var ren nostalgi.

  Den er faktisk endt med at blive rigtig dejlig at være på. Tak for rosen :-)

  SvarSlet
 5. Han er godt nok kær og fræk ;)

  Kender nogle stykker der har marsvin og de er også vild betagede af dem :)

  Det virker til at I har haft rigtig godt vejr hos jer i går. Her kom solen og så fortrød den, så kom den lige igen og så fortrød den. Og i går aften begyndte det stille at regne.

  Rigtig god fredag til dig :)

  SvarSlet
 6. Godmorgen Kari. Ja det er en lille ny verden der åbner sig for ham der på altanen. :-)

  Vi havde super vejr, og der kom slet ikke regn og torden som vi troede i aftes.

  Kan du også nyde fredagen og tak for din hilsen :-)

  SvarSlet
 7. Skønt indlæg og skønne billeder.
  Vi så også Gasolin her. Det var en oplevelse.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 8. Forresten, så er dit tæppe et rigtig altantæppe med de farver. De passer rigtig godt til en hyggeaften i det fri. Der er speciel en grøn farve jeg har forelsket mig i. Det er den der olivengrønne. Jeg er til de olven/lime/mos grønne nuancer :)

  SvarSlet