12 januar 2010

Ravelry og mig


Inde på strikkesitet Ravelry er jeg medlem af flere forskellige grupper. Nogle for sjov, andre for at få inspiration, og så er der Copenhagen Knitters.

Cph Knitters er som navnet antyder en gruppe for strikkere/hæklere i Kbh's området. Jeg kom forbi ved et tilfælde og har luret lidt på den et stykke tid, lige indtil jeg så en tråd om et strikkemøde hos et af medlemmerne i nærheden. Jeg meldte mig til og vupti...

Nu har jeg en aftale i slutningen af januar med 15 andre strikkere i Herlev. Det er lidt vildt og jeg kender ikke en eneste af dem. Dvs jo... en af dem mener at hun ved hvem jeg er! Hun har nemlig gjort mig opmærksom på at vi har mødtes i strikkecafeen Nørkleriet sidste år. Godt husket må man sige, da jeg jo ikke har været der så meget i efteråret.

Vores ny boligsituation har nu gjort mig mere modig på at invitere gæster, så i et anfald af momentan spontanitet (sindssyge??) oprettede jeg en ny tråd, og spurgte forsigtigt om der var nogle der kunne ha lyst til et strik in hos mig engang i marts. Jeg gjorde opmærksom på at her max ville kunne være 10 personer og, at jeg ikke havde prøvet det før, og øhhhh... allerede dagen efter var der fuld tilmelding!

Jeg gik helt i koma i aftes da jeg så interessen, og nu skal jeg altså have besøg af 10 fremmede kvinder incl en baby sidst i marts måned. Flere har tilbudt at bage og det har jeg taget imod med kyshånd, for så langt har jeg slet ikke tænkt. Hihi, så kan jeg lære hvad der sker når man stikker snuden frem fra hulen :-)

I det hele taget bruger jeg Ravelry mere og mere, og jeg syntes det er en skøn side. Eneste problem kan være, at der er så interessant at jeg får brugt alt for meget tid på at klikke på alt muligt, og dermed får jeg så ikke strikket en eneste maske selv. En klassisk nørde-bivirkning har jeg opdaget.


I dag vil jeg dog strikke lidt mere flittigt på Dominosjalet, der nu bare sidder i hænderne og ikke er spor indviklet. Og så har jeg lige et par ting der skal males og friskes op med smukt papir, ting der har ligget siden sidste februar faktisk.. Jeg holder jo meget af at lege med papir og saks, men siden jeg greb strikkepindende har jeg ikke fået klippet og klistret andet end julekortene i sidste måned. NU er chancen der, og når jeg alligevel ikke kan få hentet maling til væggene, kan jeg passende bruge mine rester på at male de ting der har stået i nu et år, og ventet på at få nyt liv og berettigelse ved min arbejdsplads.

Jeg har nu fået strikket fire firkanter og er også begyndt at kunne se en ny farve i garnet. Nyere billede følger, når jeg har opladet kameraet..

Denne her skal der bla gøres noget ved. Enten maler jeg den, eller også får den en omgang med smukt tapet/papir.Jeg glæder mig til at tage hul på tirsdag d. 12 januar det herrens år 2010 :)))

6 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt og positivt indlæg. Energien og glæden strømmer ud af bogstaverne!

  Hvor er du sej, at lave en strikkedag og på den måde møde nye kvinder - det tror jeg ikke, jeg kunne. Er mere til at holde mig til mit nære netværk, som så også består af skønne, kreative veninder.

  Jeg synes du skal sætte noget fint papir på fronterne af skufferne - evt med decoupagelim. Det er rimelig hurtigt overstået, synes jeg :)

  Gemalen min er ude at rejse - langt, langt væk og kommer hjem torsdag aften, om alt går som det skal. Jeg savner ham enormt og har da også fældet et par tårer i den anledning. Så igår, da jeg kom hjem fra hentning af Bellamin til dans, lå den smukkeste buket tulipaner til mig! Kortet der lå ved sagde blot "Jeg elsker dig" - men mere behøver han jo heller ikke at sige...

  I dag står den på noget Fru FejBak, da Bella og jeg er temmelig ungkarleagtige lige nu. Igår lavede jeg ikke noget som helst andet end at køre Bella til dans, og sørge for noget post, der skulle sendes, samt lidt indkøb...

  Knuser fra Mette

  SvarSlet
 2. Det lyder bare skønt. God fornøjelse med det hele :)

  SvarSlet
 3. Det er da bare super dejligt at du kaster dig ud i både det ene og det andet... :o)
  Jeg har også sådan et skuffedarium ståene i kælderen til når mit arbejdshjørne engang bliver færdig...jeg har nemlig det samme problem som du mht. at kunne købe maling til mit soveværelse ... Øv... så dat har også lidt lange udsigter for mig... :o(
  Og jeg synes ikke rigtig at jeg bare vil klaske alle tingene derind, for sæt nu at der lige pludselig viser sig en mulighed... ;o)
  Knuss

  SvarSlet
 4. Det er altid rart at få klaret nogle hængepartier, når det ellers er nogle sjove nogle af slagsen. (Skole-hængepartier er fx. SLET ikke sjove!)

  Rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
 5. Dammit, at jeg ikke er habil strikker, for det lyder bare skide hyggeligt og jeg har også en baby : )

  SvarSlet
 6. Det lyder helt vild godt. Dejligt at skulle møde med en masse andre strikkeglade kvinder.
  Ravelry... jeg har lige medlt mig på, men jeg kan ikke rigtig finde ud af det endnu. Forhåbenligt får jeg det lært...

  SvarSlet