31 marts 2010

Hønsedril og dagens sol i regnvejr

 

SNC18166_resize  Jeg har fået min påskegladgaveSNC18169_resizeSNC18168_resize I den lå tre frække små farverige høns og jeg er allerede vildt glad for dem.

I pakken lå også et kort så fint lavet, med teksten Operation påskeglad udenpå,

og indeni en hilsen fra To Tøser i Nordjylland..

 

Tror I lige jeg er ved at miste forstanden eller hva?

 

Jeg holder IKKE ud, at jeg ikke ved hvem der har sendt mig pakken, for jeg kender ikke de to tøser er jeg overbevist om, og jeg har tænkt og tænkt på hvem det ku være. Det er en ond ond detalje, at man må sende uden at afsløre hvem man er, syntes jeg. Nu kan mine grå hår blive endnu flere i forsøget på at finde ud af den gækkegåde. Det eneste jeg kan se, er at de må være nogle med en god printer for kortet er fint og prof lavet, og  altså med en tekst der alene er lavet til formålet at drille mig. Hmmm

 

SNC18169_resize

 

Dagens solstråle i regn det er mig :)

I dag dag jeg i regnvejret stod og var ved at fylde bagagerummet med indkøb, var der en herre i bilen bagved, der kaldte på mig. Han rullede vinduet ned, og i stedet for som jeg troede, at spørge om vej til noget, erklærede han at han syntes jeg skulle vide at jeg havde den lækreste lille numse…  ( han sagde ovenikøbet undskyld fordi han ikke havde til hensigt at virke sleasy som han sagde!)

Hvad pokker siger man til det? Ja jeg spørger fordi jeg aldrig har fået sådan noget at vide før, ej heller er jeg typen man pifter efter på gaden, så da han pænt rullede vinduet op igen og kørte videre stod jeg der midt på cykelstien og var helt himmelfalden, med resten af mine indkøb stadig i vognen, og jeg selv med en bevidsthed jeg ikke er vant til at rende rundt med.

Nu er det sunket ind og jeg stritter lige lidt ekstra med min popo resten af dagen, så kæresten ikke glemmer hvad jeg går rundt med..  hehe

 

Jeg elsker ros har jeg lige opdaget :))

13 kommentarer:

 1. Meget misundelig herfra -de er meget meget søde de der høsne pønse nogen. Er spændt på om der ligger pakke til mig, når jeg engang er hjemmefra job, klip og hente kæresten på stationen.
  God påske søde Henriette

  SvarSlet
 2. :) I lige måde kære prophecy. Hvis ikke du har modtaget din pakke så sender jeg sgu en til dig :)

  Hils kæresten og giv hende et lækkert påskeæg I kan deles om i påsken.

  Knus og hej
  Henriette

  SvarSlet
 3. De var da vildt søde de høns. Sikke en dejlig påskegave at få. Jeg har også fået påskegave idag, det er altså hyggeligt sådan at få en gave.
  God påske

  SvarSlet
 4. Tag det som et kompliment, det ville jeg .. altså efter jeg sikkert også ville have stået noget måbende, der midt i regnen :)

  SvarSlet
 5. Ja ikke Sonnie :) De er specielt herlige fordi de har de skønne farver syntes jeg

  Rigtig god påske også til dig kære
  Knus

  SvarSlet
 6. Kære Pernille, det kan du også tro jeg gjorde, men jeg skulle lige komme mig over den oplevelse :))

  Knus og dejlig påske til hele familien :))

  SvarSlet
 7. ...der var ingen pakke, men kæresten er så pæn at det må være gave nok og din kommentar fik mig til at smile, så jeg er glad nok :o)
  Happy Happy Easter

  SvarSlet
 8. Og hvad med klipningen Prophecy?? Er det blevet som du gerne ville?

  Knus og
  happy happy easter back :)

  SvarSlet
 9. Hahaha - jeg synes manden har været vildt modig, for jeg er ikke i tvivl om, at jeg kender flere kvinder som havde smækket ham en på siden af hovedet. Det er sandelig ikke nemt at give folk komplimenter, uden risiko for en politianmeldelse.
  Når han alligevel har givet dig sådan en kompliment, så er jeg helt sikker på at han har ment det. Derfor synes jeg da bare at du skal være glad for det.

  De tre påskehøns er rigtig flotte! :-)

  SvarSlet
 10. Er lige på vej rundt for at hilse på alle jer, der linker til mig. Hyggelig blog, du har. Tak for din opbakning.

  God påske.

  SvarSlet
 11. Du har ret Jens, men jeg tager nu med kyshånd imod, når altså først chokket lige har lagt sig hihi. Jeg blev faktisk ret så glad og har lagt det ind på harddisken i hjernen til en dag hvor jeg er øv:)

  Hønsene stråler her i mit vindue og jeg smiler når jeg kigger på dem, for farverne er da herlige.

  Tak og rigtig god fredag
  KH

  SvarSlet
 12. Hej Claus, pyhh det må være en ordentlig omgang du så er ude på, der er mange blogs at kigge på, men tusind tak fordi du tager dig tiden til det :)

  Også rigtig god påske til dig :))

  SvarSlet
 13. Hvor gør det mig glad at se hønsene der i dit vindue og at læse de bragte glæde.

  Kærlig hilsen
  En af de to Nordjyske tøser ;-)

  SvarSlet