20 februar 2011

Midlertidigt i Vanløse og eks’en..

 

 

 

 

Jeg er nu installeret i Vanløse for de næste fire dage. Jeg er hjem- og marsvine passer hos veninden jeg også fejrede nytåret med. Skønt bliver det at kunne bevæge sig rundt på flere kvm, skønt med en rigtig seng, og skønt at kunne       S E   T V..

Jeg skal bla have ordnet hendes altan, for hun har tilbudt at jeg kan få mine ting til at stå der, indtil jeg flytter permanent. Jeg er lykkelig for det, for så kan jeg jo følge med i mine planters vågnen og nusse om dem. Jeg tænker lidt over hvordan specielt mine klematis vil klare to flytninger, men lige nu skal de jo bare klippes ned, og så ser vi om de når at vokse så meget inden de rykkes igen.

Af samme grund måtte jeg tage tyren ved hornene, og lave mig en aftale om rydning og flytning. Det bliver på tirsdag efter arbejde, og jeg har heldigvis fået lovning på lidt assistance. Der er nemlig flere af kummerne, der er lige tunge nok for mig alene.  Ved aftalen kom det så frem, at det var da heldigt at det kunne ske nu, idet min eks skal flytte!! pr 1. maj. Sammen med en ny kvinde. Mindre en 10 min fra min vens sommerhus, hvor jeg jo tager op og slapper af engang i mellem.. Det syntes jeg var en lidt svær besked. Af mange grunde. Han og jeg talte jo flere gange om at flytte og også Roskilde var oppe at vende. Han skal nu bo et sted, hvor jeg kommer forbi fra tid til anden. Med en kvinde han af gode grunde ikke kan have kendt så længe endda, men da jeg ikke er naiv ved jeg også godt, at det måske ikke helt er tilfældet. Under alle omstændigheder er det ikke lang tid siden at han boede med mig, så der har været fart på. Faktisk skal han bo i samme by som en anden blogger her i mit univers.

NÅ, men jeg er dybest set ligeglad, og er mest optaget af mine dyrs ve og vel, som jeg ved har været ok, men nu da de er meget alene fordi han allerede på det nærmeste er flyttet, så har jeg valgt ikke at lade dem blive hos ham mere. De skal ud til Gitte som vil passe godt på dem. Det er jeg så glad for. Jeg får hentet mine ting, og også min harddisk som jeg jo mangler.

Og så er det kapitel lukket ned.

Det er også en god ting set med mine briller, at jeg ikke længere risikerer at rende ind i ham med en kæreste i hånden, når jeg selv rykker tilbage til Vanløse. Jeg kan begynde på en frisk. Som en fri og meget stærkere kvinde. Med fuglen som mit symbol på at jeg kan folde mine vinger ud. Fuglen der er på den thehætte jeg har købt ved Tulipaner og Tomater, og som jeg helt typisk ikke engang har en thekande at bruge den til !  Blev så begejstret for designet, og det at den passer til de fugle Losarina’s mor laver til mig, så jeg bestilte uden at overveje det med thekanden. Ja ja jeg har jo lige ligget syg, så det må være derfor jeg ikke har haft hjernen med mig… da jeg trykkede bestil.. Den knap har en magisk evne til at trække i min finger;)

 

12 kommentarer:

 1. Godt du har fundet plads til både dyr og planter. Jeg tænkte netop på, at hvis du mangler plads til altanting, kan vi også have noget stående :)
  Et eller andet sted tænker jeg det må være noget af en befrielse ikke at risikere renden ind i, når Vanløse igen er på banen :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Tja.
  Du er sej !
  Og smuk.
  Knus :-)

  SvarSlet
 3. Thekander - har jeg da masser af :-)god vind med det hele!!

  SvarSlet
 4. Hej Henriette.
  Det bliver en lettelse når dine ting er hentet og døren, for alvor, kan lukkes bag dig.

  SvarSlet
 5. Sådan har jeg det også Pernille. Det er en lettelse et sted, selvom jeg har været afklaret med muligheden. Nu behøver jeg ikke tænke på det overhovedet:)

  Vi se i morgen hvordan det ser ud når det skal flyttes.
  Knus:)

  SvarSlet
 6. Ej, Lone så skal jeg da se hvad du har inden jeg køber en andre steder, for jeg vil ha en der lige er MIG hihi.

  Ligger de på hjemmesiden mon?

  Kh :))

  SvarSlet
 7. Og det er Fyn også ;)) Men vanløse er nok nemmere lige nu hihi.

  Gad godt flytte væk en dag, ud på landet.
  Knus søde;)

  SvarSlet
 8. Kære Sonnie. Ja det kan jeg ikke nægte. Jeg er videre og godt på vej, så det bliver rart:)

  Knus og dejlig dag
  Henriette :)

  SvarSlet
 9. Hej Henriette :-)

  Han har godt nok haft travlt, ja!

  Men hvor er det fint, at du nu får det afsluttet rent praktisk. Følelsesmæssigt kommer det jo nok til at tage længere tid, desværre :-(

  Knus.

  PS: Hvis det er MIN by han flytter til, så skal jeg nok huske at sende ham dræber-øjne ;-)

  SvarSlet
 10. Kære June :-)

  Tusind tak for din kommentar, og JA.. gider du;)
  Knus Og rigtig god dag
  Henriette

  SvarSlet