21 februar 2011

Videre er ikke det samme som smertefri

 

 

 

 

28112010094_resize

 

At være videre, at glæde sig til nye tider, nye udfordringer og oplevelser. At se fremad. At leve og se lyset i horisonten..

.. er ikke det samme som at være smertefri. Ejheller er det lig med sorgløs. Eller hårdhudet. Eller at fortiden er glemt og at hjertet er helet.

Jeg genoplever i dag angsten, utrygheden og fortvivlelsen. Genoplever ensomheden og forvirringen. Mindes og erindrer tiden med hullet i maven og i hjertet. Tårer trænger sig på.

 

Men jeg savner ikke. Ønsker mig ikke tilbage.

Jeg er tværtimod fri og befriet.

Fra den manglende kærlighed.

Mine vinger folder sig ud igen.. en dag

 

 

28112010070_resize

4 kommentarer:

 1. Henriette du er en skøn og sej kvinde! Jeg ønsker dig alt det bedste og jeg tror dine vinger er ved af folde sig ud igen. Det er fuldstændig naturligt at blive påvirket og at have gode og mindre gode dage - det har jeg også. Mon ikke vi alle kender det på hver sin vis. Jeg håber du har flest af de gode dage :) Masser af knus

  SvarSlet
 2. Jeg kender jo hverken dig eller din historie så godt endnu, men jeg ønsker dig al mulig medgang på rejsen. Det skal nok lykkes dig at få "et nyt liv", der er værd at leve. Bare klø på... ;-)

  SvarSlet
 3. Det er en underlig fornemmelse, den med sørge over det tabte samtidig med at man ved, at man ikke ønsker det tilbage. Sorgen over de bristede drømme, følelsen af at stå helt alene og fornemmelsen af frit fald. Men en dag folder dine vinger sig ud, og det frie fald afløses af et kontrolleret svæv. Måske opdager du det først, når du igen stiger opad, men jeg lover dig, det er en skøn fornemmelse!

  SvarSlet
 4. Du har så mange fine tanker og you rock!

  SvarSlet