13 august 2012

Hverdagen er tilbage, fødselsdagen var rar og NU er jeg så træt at jeg bare kan ligge

 

 

 

IMG_0205

Ja sådan ca kan jeg summere op på, hvordan jeg begynder en ny uge. Ikke nogen dårlig mandag, bare en mandag hvor jeg kun kan være vandret, og fyldt op med erindringer om gode dage. 

 

Jeg er så flad at jeg må ty til den nemme løsning. og TAKKE samlet for alle de varme fødselsdagshilsener jeg har fået. Ville jo allerhelst svare hver enkelt personligt, men jeg har ikke flere kræfter tilbage, så jeg håber I tilgiver mig.. :)

 

Dog vil jeg lige vise den gave jeg fik i går. Pernille kiggede forbi med noget jeg blev så glad for, at jeg senere fældede en tåre, fordi der i gaven er lagt så mange tanker og så megen hjertevarme. Det er en gave jeg kommer til at beundre, og bruge til der ikke er een eneste fiber tilbage, og en gave som jeg er utroligt stolt af at have fået. Også fordi jeg nok aldrig får evnet at lave den selv..

 

Et lace sjal. Kæmpe og dejligt blødt:

 

IMG_0354

Det kommer ikke helt til sin ret her, men jeg er som sagt såååå træt, at kreative billeder heller ikke ligger lige for, men kig HER, og se selv hvad der er skrevet om det.

 

Og nå ja.. det grønne sjal der hænger bagved er det jeg strikkede på ferien. Ren impro og med enkelte detaljer jeg ikke er helt tilfreds med, MEN jeg elsker det alligevel for farven er smuk, garnet er blødt og jeg er allerede igang med et mere i en anden farvesammensætning. Når hånden igen virker strikker jeg lystigt videre på det.  Her er et mere af det grønne:

 

IMG_9741

Næsten færdigt og klar til at blive spændt ud.

2 kommentarer:

  1. Smukke sjaler, og godt du har haft en god ferie.
    Trætheden må være irriterende, håber du snart kommer over den.

    SvarSlet
  2. Tak og ja den er super irriterende,især når der er så meget jeg gerne vil. Regner med at være på højkant om en uges tid igen.. ;)

    SvarSlet