13 august 2012

Min ferie i afsnit

 

 

Ja sådan gør jeg det altså. Jeg har læst med flere steder hvor der er ferieberetninger fortalt i afsnit og det er jo en dejligt overskuelig måde at huske på. Så jeg låner lige ideen hehe

 

 

Første afsnit:

 

Det fynske dyreliv

 

Jeg har set en masse dyr på ferien, de fleste kender jeg hjemmefra, men der er da enkelte som jeg aldrig har mødt i storbyen. Det er så hyggeligt at sidde og observere de små kræ, så jeg har brugt mange timer på bare at være den stille dame med kameraet :

 

 

Dyr p fyn

 

dyreliv på fyn

 

 

dyreliv på fyn3

 

dyreliv på fyn4

 

 

det fynske dyreliv6

 

 

dyreliv på fyn5

 

Der er ikke mange ord jeg behøver her, andet end at de sorte egern så klart var de mest frække. Fire styks har jeg grinet af, og jeg skal da lige love for at de ku skabe ballade omkring madhusene. Rundt og rundt jager de hinanden, vogter på pladsen med frø, og kommer en konkurrent for tæt på, ja så går den vilde jagt fra træ til træ hihi.

 

Iøvrigt så jeg også en lille mus, mende billeder jeg kom hjem med var bare ikke gode eller tydelige nok. Han var nemlig noget mere sky end de andre dyr i haven.

4 kommentarer:

 1. Nej hvor var de skønne dine billeder, vi havde også egern i træerne sidste år i vores sommerhus, men i år er de ikke så tætte på os. Jeg er faktisk ikke helt klar over hvorfor de er væk. Der er nogle der over som har set en mulig mårhund, så måske det er derfor.

  Tillykke med fødselsdagen !

  SvarSlet
 2. Hej Helle :-) Tak for din fødselsdagshilsen og ja.. jeg syntes også jeg fik taget nogle udemærkede billeder hehe. Det er så skønt at kigge tilbage på syntes jeg.

  God aften :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen, og de sorte egern er bare så søde selvom de er frække, vi så dem også for en del år siden da vi var i Odense...:-D

  SvarSlet