13 november 2012

Jeg går på en knivsæg

 

 

 

Jeg mærker tydeligt og med lettelse at den højere dosering af medicin begynder at virke. Helt klart. Jeg får det langsomt, men sikkert bedre. Det er små ting i hverdagen der beviser for mig, at det var godt jeg smuttede til lægen, MEN..  samtidigt er jeg utroligt let at slå i gulvet. Jeg skal være forsigtig og hele tiden mærke efter, hvad jeg har overskud til og hvad jeg må lade ligge. Det er fint nok. Jeg har ingen som står og river mig i næsen. 

 

 

At jeg i går fik slettet mange dages arbejde var noget værre l…

 

 

Umiddelbart er selve det, at udfylde et par enkelte sider i en formular ingen større bedrift. Det kræver ingen udvidet skiltemaler eksamen, og den slags har jeg altså kunnet gøre med venstre hånd på ryggen og bind for øjnene. HAR kunnet. For i dag er det en udfordring, som i den grad har taget glansen af mig, og jeg har været totalt udmattet i går og også idag. Det gør mig vanvittig at det er sådan, men hvad værre er, så har jeg på den tid der er gået fra i går til i dag helt mistet troen på det. Har læst en masse om hele processen, og selvom jeg helt klart mener at kunne argumentere for mig selv og min sag, så kommer det til at kræve virkelig meget af mig. Man skal møde op til dic møder, bla med kreditorer og hvad har vi. Bare at læse om det nærer min angst så sveden springer og hjertet går i galop. Jeg som har så svært ved at komme ud, kan slet ikke overskue sådanne møder på fastsatte tider inde i midtbyen, og allerede nu er jeg i panik over hvor jeg skal parkere min bil!  Det er helt åndssvagt, men det er også min virkelighed.

 

 

Satans osse at jeg mistede det skrevne, for med det røg min stålsathed. Jeg må op på hesten igen, og skal også nok komme det, men noj hvor er jeg bange. For min fremtid. For hvad der skal blive af mig. For hvad jeg skal ende med at blive til. Og så falder tårerne igen.

20 kommentarer:

 1. Kære Henriette

  Jeg sidder og tænker, der må da være nogen der kan hjælpe dig?? Jeg ville gerne, men jeg er fuldstændig håbløs udi den slags og kan ikke.

  Hvis jeg ikke tager fejl, så kan og skal din sagsbehandler altså også være dig behjælpelig med den slags. Og sådan en har du jo, selvom du nu har fået pensionen. Ellers måske bankdamen, hvis du skifter bank. Jeg ved det ikke, men det er da de færeste af os, der har overblik til sådan en omgang.

  Mange gode tanker - fik du ringet til banken?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Deborah. Tak for tanken og jeg er i gang med at finde hjælp, men det er godt nok svært når man ikke får tilbagesvar.. Hverken fra det ene eller det andet sted. Jeg fik talt med din bank også ja, men heller ikke de ville ham mig som kunde. Det er så underligt, for jeg har fået at vide at man ALTID kan åbne en alm nemkonto i en anden bank, men ingen vil når det kommer til stykket.

   Mange knus og tak :)

   Slet
 2. Henriette, jeg rækker dig lige en varm cyber-skulder at græde ud ved.
  det vil være rigtig godt, hvis du kan finde én, der kan påtage sig at være din bisidder ved de kommende møder. Én, der kan påtage sig at lytte og huske mødernes indhold, så du bagefter kan få rede på, hvad der egentlig foregik. For det kan man ikke selv huske, er min erfaring.
  omsorgsfuld hilsen / Ellen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen. kan du mærke hvor våd du bliver på skulderen... Jeg får godtnok hylet noget for tiden, så jeg håber at du har noget at skifte med hihi.

   Det er så dejligt at vide at jeg får støttetanker og jeg takker:)

   Mange knus
   Henriette

   Slet
 3. Kære Henriette
  Op på hesten igen - det kan kun blive bedre 2. gang. Så har underbevidstheden arbejdet med det og formuleringerne bliver næsten altid skarpere. Enig med Ellen - du bør have en bisidder med til møderne. Tjek denne hjemmeside - de lyder, som lige de rigtige hjælpere for dig i denne situation.

  www.settlementet.dk/index.php/radgivning/gaeldsradgivning

  mvh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lone, tak for opbakningen. Det betyder en masse for mig kan du tro. Jeg har været inde på hjemmesiden og har skrevet til dem, men jeg har desværre intet hørt derfra. Suk :(

   Mange knus
   Henriette

   Slet
 4. Kære Henriette sender dig et stort knus. Tænkte på om en bisidder/sagsbehandler evt. kunne hjælpe dig?

  SvarSlet
 5. Skulle nok have læst de andres kommentarer først :-) så havde jeg ikke behøvet at gentage det skrevne, men det peger i retning af der må være hjælp at hente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Margith, det gør ikke noget, nogen gange går det jo lidt hurtigt :)))

   Dejligt at du kiggede forbi og jeg håber at du selv har det rigtigt godt for tiden.

   Mange knus

   Slet
 6. Suk...ja hjælp må du have, det er helt sikkert og så lyder det som om at den rette medicinering er guld værd. Gid du boede i Jylland og kunne besøge Berit i Ravmadses hus nogle gange, for hun ved SÅ meget og er SÅ dygtig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv ja Rikke, hende gad jeg altså godt hilse på :)) Ku være godt er jeg sikker på.

   Knus

   Slet
 7. Kære Henriette.
  Gør nu som der også er andre der skriver, få dig en bisider gerne en der kan hente dig hjemme (i god tid så du kan nå at stresse af undervejs) og følges med dig hele vejen til diverse møder.
  Held og lykke med det hele - du skal nok ende med et godt resultat.

  Venligste hilsener
  Pi@

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia, jeg har taget jeres råd til mig og forsøger nu at finde et sted der kan hjælpe mig med tingene. :)

   Mange knus og tak for din hilsen
   Henriette

   Slet
 8. Jamen kæreste Henriette. Jeg håber du finder en dejlig person, som kan tage med dig når du skal tid møde. Kan kun tilslutte mig Pias kommentar. Godt medicinen hjælper dig! Kram fra Vibeke. (-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vibeke. Jeg kæmper for det :)

   Knus

   Slet
 9. Kære Henriette

  Håber du får den hjælp du har har brug, du fortjerner virkelig at få ro i sindet. Jeg har selv lidt problemer som du har. Og jeg har fået, at vide at jeg kan søge om en hjemme hos.Det er en person som kan hjælpe mig i ting som er svære for mig, så som kontakt til bank og kommune, få over blik og hjælp til indkøb og lign. ting. Tænkte at du måske også kunne have glæde af det? Jeg bor godt nok i Århus, men håber reglerne er de samme hos dig.
  Mange varme tanker og knus
  Dorthe
  ps elsker din blog <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe. Jeg har forsøgt med henvendelser rundt omkring, men jeg får intet svar retur. Det er meget nedslående. Jeg må prøve kommunen igen, for også min læge nævnte noget om den ordning du fortæller om :)

   Det er dejligt at du læser med her, det varmer mig
   Knus
   Henriette

   Slet
 10. Jeg har læst at foreningen SIND har en bisidder ordning. Nu er du næppe medlem - af økonomiske grunde - men hvis du er interesseret, kunne jeg godt betale det første års medlemskab for dig. Så du får en bidsidder, der har forstand på ´sådan en som dig´. Kigger ind senere og ser dit svar, så kan jeg evt. sende en e-mail. Gælder den email, du har på bloggen stadig.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne, hvor er det sødt af dig. Jo, det er den samme mail som altid du kan skrive til :) Du må meget gerne skrive til mig. Indtil videre er der ingen der har reageret på de mails og beskeder jeg har lagt rundt omkring. Det er et hjælpested, en anden bank og kommunen..

   Tak fordi du tænker på mig.
   Knus

   Slet
  2. Fint, skal nok skriver i aften.

   Slet