12 november 2012

Om at udfylde en ansøgning til gældssanering

 

 

 

DET ER SÅ SVÆRT!

 

 

Jeg har brugt flere dage på det, fordi der hele tiden dukker noget op jeg skal undersøge.  I mellemtiden har det været weekend ,og jeg har måttet vente på igen at kunne ringe i dag mandag til steder for at få nøjagtige oplysninger. Beløb skal deles op i månedlige i stedet for kvartalsudgifter, kopier af alverdens dokumenter er scannet ind på computeren, og jeg er så træt i hoved og øjne nu. Faktisk så træt at jeg har dummet mig nok til, at jeg ku slå mig selv til plukfisk altså.

 

 

Hele ansøgningen var udfyldt og skrevet under, jeg bliver i tvivl og klikker på et link for mere vejledning, og vupti er alt hvad jeg har lavet slettet…

 

 

Nu sidder jeg så lige og stønner lidt. Må have en pause og så begynde forfra igen. Jeg har spændinger i nakken og armene fordi jeg har anstrengt mig så meget for at gøre det hele rigtigt. Frygter også samtidigt at jeg får afslag når den tid kommer. Tusinde tanker fræser rundt, og en hovedpine er ikke til at komme af med, men jeg holder fast og gør et nyt forsøg på at udfylde og afsende senere. Enten i dag eller i morgen.

 

 

Som motivation kigger jeg på billeder:

 

IMG_1148

Jeg kæmper jo blandt andet for at kunne lave mig sådan en buket igen til næste år.

 

Image00381

Og for at jeg også kan beholde altanen og min bolig

 

IMG_7359_resize

.. og ham her..

 

Image00633

Så han kan sove sådan her igen

 

IMG_1514

OG… så jeg igen kan fortsætte med at investere i sådan noget her Smiley))

 

 

 

Alt i alt kæmper jeg for at kunne beholde de elementer, som giver mig livskvalitet og indhold i tilværelsen.

6 kommentarer:

 1. Ej hvor surt med alt arbejdet kastet ud i no-return området af cyberspace.
  Jeg føler med dig, og stornyder dine dejlige sommerbilleder.
  Krydser ALT for at det skal lykkes for dig!

  SvarSlet
 2. Ih, hvor må det også være svært! Jeg hader generelt at skulle udfylde sådan nogle blanketter, fordi jeg er bange for at skrive noget forkert eller blive misforstået. Resultatet er som regel, at felterne "uddybende oplysninger" er brugt godt...

  Men jeg synes, det er godt, at du gør det. Jeg krydser fingre for, at det går igennem, så du kan få mere luft i hverdagen. Det er jo heller ikke umenneskeligt dyre ting, du ønsker at have råd til, og det kan jeg kun forestille mig, er et plus.

  I hvert fald rigtig meget held og lykke med det.

  SvarSlet
 3. Håber sådan for dig at det lykkes. (-: Kram fra Vibeke.

  SvarSlet
 4. Jeg krydser fingre for, at rekonstruktionen ikke trækker alt for mange tænder ud :)

  SvarSlet
 5. Tak alle sammen. Lige nu har jeg godt nok mistet troen lidt fordi jeg er så udmatte, men jeg må og skal bare, så om lidt prøver jeg igen.

  Mange knus :)

  SvarSlet