14 juli 2013

En dag med eller uden bukser.. ja se det er jo lige det ik

 

 

 

Vi har alle dårlige dage. Heldigvis. For det hjælper at vide, at jeg ikke er alene om det, men.. jeg piver alligevel gør jeg. Særligt og endnu mere nu, hvor jeg er sulten. Købte ved fiskebilen i går, for første gang siden før jeg blev gift, torskebukser. Det er en delikatesse jeg ikke lige sån synes jeg har råd til, men en portion der passede lige til mig, var rimeligt ok i går, så altså..

 

I dag er så lige dagen, hvor jeg synes det ku være lækkert med nykogt torskerogn, dild, citron osv. For at forbedre humøret ik..

 

Fylder gryden med vand, gør klar, indsnuser duften at den skønne dild. Sætter gryden på komfuret. Og nej.. så er der sgu for fanden edder pokker mig ikke mere gas!

 

Nægter at vise billeder af hele herligheden, som røg i køleskabet igen, så her kommer i stedet en genudsendelse. NÅ!

IMG_5461

 

PS: jeg er stadig sulten..

8 kommentarer:

 1. Ih æv altså. Du må ønske dig en lille el-kogeplade som backup... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå ja, sikke en god ide ;) Tak Mia

   Slet
 2. Hvorfor gik du ikke ud i haven og lavede et lille bål, til at koge vandet med rogn, det ville jeg have gjort :-) Du må have lavet et ildsted til nødsituationer. Hvad med brændeovnen, mon den kan bruges.. Torskerogn uhm,, det er fast tradition i januar, februar. Kan man købe rogn nu, det vidste jeg ikke. Hilsen fra Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Oj ja. går jo netop og ønsker mig sådan en lille båltingest jeg har set i kobber eller noget, men .. jeg kan da også bare bruge de mursten jeg har gravet op alle vegne til at bygge mig et lille ildsted :)

   FED ide Mette. Tak for den :))

   Slet
 3. ja det med bål i haven var da en rigtig god ide :) du bliver måske så vild med det at du først flytter indendøre igen når sneen ligger højt...
  Håber du både får gas og bukser idag

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt vild med den ide, og når hænderne igen er skruet rigtigt på så går jeg søreme igang med at bygge mig et ildsted :-))

   Tak Hanne, nu ser vi hvad dagen bringer hihi.

   Slet