15 juli 2013

En mandag med blandede bolsjer

 

 

 

Når nu jeg ikke kan knokle, skal jeg aktivere mig selv med noget andet. Små gøremål, tidsfordriv og hjerneaktivitet må der til, for ellers bliver jeg helt ærligt vanvittig. Særligt slemt føles det fordi jeg under normale omstændigheder aldrig keder mig. Det gør jeg sådan set heller ikke nu, men alligevel.. jeg kan ikke hverken strikke, hækle eller sy og så er gode råd faneme dyre.

 

Så er det man ender med noget a la det her:

IMG_0146

IMG_0144

Det nu helt gennemtærede vindue er blevet  “lappet”  som en midlertidig løsning, indtil udlejer får sat et nyt i. Godtnok skal jeg lære at have et afslappet forhold til kryb, og godt nok er ventilation vigtigt i et gammelt hus, meeen alligevel. Alt med måde ik.. ;-) 

Og så har jeg nu sol på hænderne. Det er svært at holde på penslen med neglelak, og det tog en krig fordi fingrene sover, men resultatet endte med at blive helt smart synes jeg. Og ja.. jeg synes jo selv at mine hænder er grimme med korte, tykke og rynkede fingre, men farve hjælper på mange ting.

 

Lørdag var jeg jo i Maribo for at kramme kaniner, og helt forudsigeligt blev jeg håbløst forelsket. Denne lille guldklump, som jeg synes har det samme blik som Fister havde, er så lækker og nuttet at det næsten ikke er til at holde ud. Min trang og mit savn efter et kæledyr og en lille pelset kompagnon, nåede nye højder må jeg indrømme, men det hjalp da jeg fik at vide, at hun slet ikke er til salg. Men se hende lige:

IMG_5440

IMG_5435

Her er en lille kanin, som efter sigene er ret glad for at hoppe, men med tilskuere på gik det ikke heeelt så fikst. Det forstår jeg nu godt, for det er da også overvældende med alt det postyr der var.

 

Tiden går også med at læse. Efter flere år som lydbogslytter, har jeg grebet den fysiske bog, når nu jeg ikke kan andet, men det er søreme svært. Jeg er det man kan kalde en eks hurtiglæser nu. At samle mig om en tekst uden hele tiden at tage på afveje, eller opdage noget som liiige skal overvejes eller tænkes over, kræver virkelig stålsathed. Min hjerne er seriøst gået på pension, og det jeg mærker i hverdagen som langsom tænkning og opfattelsessløvhed, viser sig virkelig ved læsning. Derfor har jeg nu downloaded en app, som jeg vil prøve for at skærpe mine evner til at tænke og koncentrere mig. Jeg er vel for pokker ikke femogfirs vel! 

IMG_5429

Iøvrigt skal mandagen også være en langsom dag af andre grunde, for jeg skal nemlig på havebesøg i morgen. Sådan kan man da godt kalde det, når man skal hygge med en anden havenørdet blogger ik?  Og for lige at understrege min ovenstående manglende evne til at fatte og opfatte, ja så har jeg jo gået rundt og troet, at jeg skulle til Møn i morgen. Det skal jeg så ikke, for damen bor nemlig på Stevns!  Lige lidt længere væk fra mig, men pyt med det, jeg er bare glad for at jeg ikke var kørt til Møn, for så at opdage at der befinder hun sig ikke. En ikke utænkelig situation, idet jeg ofte ikke får tænkt mig ordentligt om. Bare afstig afsted over stepperne, med belastende mange uvendinger og spildte halve timer til følge. Kan I se det for jer??  Forleden da jeg var i Nykøbing og skulle tilbage mod Holeby, kom jeg til at dreje af forkert. Så bare i farten et ord med noget  “..købing” i, og så var den jo fjong. Nu er det bare sådan, at hernede er der altså flere “købing’er”, og i stedet for at køre mod Sakskøbing, var jeg et kvarter senere godt på vej mod Stubbekøbing..   Så er det jeg godt kan blive en smule træt af mig selv.  Altså.

 

IMG_5425

I morgen har jeg styr på min Krak og jeg glæder mig til turen. Ingen tvivl om det. Håber bare jeg ikke møder endnu et skilt med en  “..købing”, som sender mig i retning mod Jylland. Eller noget.

13 kommentarer:

 1. :-) Vidste ikke om jeg skulle fortælle at det var dig hihi.

  SvarSlet
 2. Ha ha- lyder som om vi deler en manglende stedsans :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt åndssvagt ik.. Nogle ved mene jeg kan fare vild i en telefonboks..meget meget morsomt ;)

   Slet
 3. Jo der er jo en Ringkjøbing i Vestjylland og det er et stykke vej, men så kan du få dyppet fødderne i Vesterhavet ;0D
  Rigtig god tur i morgen og hils Esther :0)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Halløjsa Kari :) Det skal jeg nok, og øhh der ligger også en " 'købing " på Langeland, så jeg ku da få set en del af Danmark på den konto hihi. Elsker Vesterhavet så ok.. det ville ikke være så ringe endda :))

   Tak og knus til dig også

   Slet
 4. Det er SÅ DEJLIGT at læse hvor godt du trives!!!!!!

  Kæmpe kram

  S

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak S :)) Mange knus fra mig, og ja.. jeg trivedes så godt hernede.

   Slet
 5. Ha! Ha! Det kender jeg godt, Henriette, det der med momentant at miste kontrollen, når man farter rundt på vejene.

  For nogle år siden endte min datter og jeg i Jylland og derefter på Fyn i stedet for Sjælland, da vi var på vej hjem fra Frankrig. Vi snakker altid rigtig meget, når vi er sammen, og syd for Hamburg glemte jeg i farten bogstavelig talt , at man skal dreje af fra motorvejen to gange til højre umiddelbart efter hinanden for at komme uden om Hamburg og videre til færgen. Da vi opdagede misèren, kunne det ikke betale sig at vende om, så vi tog en ekstra tur op gennem Jylland og derfra til Fyn. Da vi nu var der, kom min datter i tanker om, at der var musikfestival af en eller anden slags, og hun steg af, mens jeg tog et par eksta hvile/feriedage i det sydfynske, og det var også dejligt.

  Happy Driving
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det kan man da kalde en seriøs detour hvad Jytte.. Skøn historie og jeg takker for at du deler den med mig.

   Mange knus
   Henriette :-))

   Slet
 6. Hejsa Henriette:)
  Jeg sendte dig en mail om kaninerne i Maribo(håber du ser den)
  Hvor er det nogle fine billeder;)
  Og jeg er nød til at tilføje(fordi jeg er stolt af min lille kanin) at SneBold(ja den sorte kanin hedder SneBold) hoppede meget flot efter han havde vænnet sig til tilskuerne;)
  Flere billeder kan ses her:https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.666791396681598&type=1

  Det var rigtig hyggeligt at se dig og snakke med dig til dyrskuet og jeg håber du havde en god oplevelse:)

  Hilsen Marie-Louise(Angel)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået mailen, men har ikke lige nået at svare, det gør jeg onsdag :) Og lille Snebold kan jeg udemærket godt forstå at du er stolt af, for den er godt nok også dejlig. Hvor er det skønt at han overvandt sig selv, for jeg er da også sikker på, at han godt kan :))

   Jeg har forresten været forbi FB og har også meldt mig som " kan godt lide " på siden :)

   I lige måde og mange knus
   Henriette

   Slet