20 november 2014

Om at være på hitlisten

 

 

 

 

IMG_1002

I en periode har jeg bare ikke været interessant. En gammel plastikpose har været så dejlig at sove på, at jeg er blevet grundigt ignoreret. Ikke ti vilde heste har kunnet få Holger til at vise mig den mindste opmærksomhed.

 

Det må man jo acceptere når man er et menneske, så jeg har siddet i min ensomhed i sofaen. Lige indtil i aftes. Ved søreme ikke hvad der er sket i mellemtiden, men da mørket faldt på, kom der en overdrevent kælen kat ind ad vinduet. Med beslutsom mine styrede han direkte mod sofaen, og siden lå han klistret fast på mig lige indtil jeg gik i seng. Normalt hvis jeg rejser mig, følger han lige i hælene på mig, men ikke i går aftes, så flere gange var jeg i køkkenet uden kat!  En meget underlig oplevelse..

 

I stedet lå han og ventede til jeg kom tilbage. Og med mig godt pakket ind under et IKKEbrunt tæppe, var han tilbage helt oppe under hagen på igen på to sekunder.  Katte er bare så herlige og forunderlige.

 

IMG_1093IMG_1096IMG_1101IMG_1105IMG_1107IMG_1110

Selv ikke min middagsmad kunne få ham til at vågne op!    Overvejede lidt om han mon var syg, men intet tydede på andet end morsyge haha.

 

 

Nu er det morgen. Jeg gik tidligt i seng og stod tidligt op. Han har sovet på sofaen hele natten,, hvilket er nyt. Morgenmaden passede ham ikke, men han kan have spist i løbet af natten, og nu er han på vandring i haven, så jeg kan sidde her med den bærbare i skødet, hvilket jeg skynder mig at benytte mig af hehe. En kat der ikke gider mad, er da ikke heeeeelt frisk, eller hva??

6 kommentarer:

 1. Katte ER underlige!
  Vores har også de underligste vaner, som de endda jævnligt varierer. Så den med plastposen virker helt normal.
  Men at nægte mad? Nej, så underlige er de nu alligevel ikke. Mad er Gud!

  SvarSlet
 2. En kat der ikke viser synderlig interesse for sin mad, skal man holde lidt øje med.

  SvarSlet
 3. Han er da en værre puttegøj ham Holger, dejlige billeder.
  Holger ser ikke syg ud, han har nok spist mange mus :)

  SvarSlet
 4. Du skal være glad for, Holger ikke er begyndt at bringe gaver med ind til dig. En død mus sirligt placeret midt på hovedpuden, som kærlighedsgave fra katten, er ikke noget, der vækker begejstring, til kattens kattens store forundring. Mine katte ved efterhånden at gaverne, og kattens bidrag til at holde mig med kost, ikke er velset. Det er ellers pænt af katten at fange en ekstra mus, så der også er en til mig. Nu bliver gaverne i stedet lagt på trappestenen foran hoveddør, mangle skal jeg ihvertfald ikke. Bare så du er forberedt Henriette. Kh Mette.

  SvarSlet
 5. Jeg siger som Susanne, men det KAN jo også være, at Holger har spist lidt rigeligt "au naturel", hvis du forstår... ;-)

  SvarSlet
 6. Katte er simpelthen så skønne og skøre på samme tid! Den ene af vores katte, som altid sover i min fodende (eller... nærmere oven på mine ben, hvis hun kan slippe af sted med det!) trampede rundt på min skulder og miavede mig i øret i nat kun for at fortælle, at nu var hun tilbage i sengen for at sove igen! (jamen tak for det... skøre kræ).

  SvarSlet