11 juni 2015

Lidt mere have og katteliv

 

 

Det er jo det som fylder hele min dag og hele mit sind, så i sagens natur er der ikke meget andet at fortælle om. Ikke at det gør noget, for det betyder jo at mine dage er forudsigelige og gode, selvom jeg i dag måtte overgive mig til trætheden og bare sove hver gang babyHerman faldt i søvn. Over middag gik det bedre og jeg har søreme fået lavet lidt sjov i haven. Egentlig havde jeg droppet tanken om køkkenhave, fordi jeg ikke synes jeg orker mere som skal passes, men så var det altså at jeg så noget på tv…

IMG_7223IMG_7226IMG_7227

Jeg havde fået en halmballe med fra Laila kattedame, og den skulle have været brugt til noget andet, men det her måtte jeg bare prøve. Ballen er blevet godt vandet i et par dage og så er der med møje og besvær lavet et par huller i toppen, der er lagt jord i. Mere jord på toppen og så er der i dag sat tomat og et par græskarplanter. Tror det bliver flot med de krybende planter ned og hen ad den kedelige beton. Tomater var blevet dømt til komposten fordi jeg ikke har orket at tage mig af dem, derfor er planterne små, men igen… bliver de til noget er det fint, og ellers har det været sjovt at se hvad der kan gro i en halmballe.

Et par agurkeplanter er også benådet og sat ud og op i dag. Der er allerede små gurker på, trods det at jeg har forsømt dem så stygt. Nu står den ene op ad hegnet og den anden kommer i morgen til at bo ved stigen i beddet bagved. Det kan da kun gå godt eller skidt tænker jeg.

IMG_7222

Flere græskar er der også her, men ikke alle de forskellige jeg har forsøgt at forspire er blevet til noget, så jeg er spændt på hvilke jeg ser vokse frem.

 

 

Her er så smukt nu. I haven. Missetempoet betyder, at jeg ikke når at beundre så meget, som tiltænkt vinteren igennem, men på den anden side, så går jeg også og glæder mig over at tingene gror til og etablerer sig så fint, at næste år ( det tredje i haven ), bliver endnu mere interessant at følge. Især elsker jeg mine digitalis. Allermest de hvide af dem og dem vil jeg have mange flere af i fremtiden. Findes de i lysegul ønsker jeg mig også det, for jeg har opdaget at lysegulde blomster er lidt en favorit.

IMG_7219IMG_7228IMG_7230IMG_7232IMG_7236IMG_7237IMG_7238IMG_7240IMG_7242IMG_7257IMG_7259

 

I aften går jeg tidligt i seng, faktisk så snart jeg har postet her, for jeg trænger til hvile. Det har været en dejlig dag, men den er slut for mig nu. Gaaaaab

 

 

Jeg slutter af med dagen fortalt i katteliv. Holger er begyndt at opdrage på den lille, og i aftes kom han for første gang siden Herman kom til, ind og puttede hos mor inden sengetid. Han så til at Herman blev puttet i sin kasse, og lå ved siden af den hele natten. Jeg er både lykkelig og stolt som en pave over min store gode hankat. Lillemis ser allerede op til ham og efterligner Holger i flere ting. Det er bare SÅ fedt at se.

IMG_7178IMG_7182IMG_7184IMG_7185IMG_7187IMG_7194IMG_7197IMG_7211IMG_7214IMG_7264

2 kommentarer:

  1. Skønne, skønne billeder :) - især billedet af "en lille håndfuld Herman" der så tydeligt nyder situationen :)

    SvarSlet
  2. He! Ja det er ikke nemt at have ukonfirmerede katteunger! Bliver helt misundelig!

    SvarSlet