14 juni 2015

Holger og Herman og strikkerier

 

 

 

 

IMG_7275

Her ligger Holger. Forsømt og overset… NOT! 

 

 

Han er så tålmodig og kær, men jeg har godt nok svært ved at styre det med killinge og voksenfoder. De to spiser konsekvent den andens mad, og bytter jeg om på skålene gennemskuer banditterne det på to sekunder. SUK. Som kattemor er jeg ikke blind for at Holger er godt i stand og nu bekymrer jeg mig faktisk lidt over det. Er der mere næring i killingefoder?  Eller kan jeg bare nøjes med at give dem begge det samme indtil den lille er stor? Holger skal helst ikke blive større, men han er vældig glad for at spise, og når den lille er færdig med sin portion spiser Holger resten… Gode råd om foder og fodring er tiltrængt og meget velkomne.

 

Når det er sagt, så se lige her:

IMG_7359

Jeg har ingen anelse om, hvordan Herman lige fandt vej OP på den stol, men der ligger han og min morgenstol er ikke længere ledig til mig og min kaffestund. I det hele taget er babyHerman simpelthen så fremme i skoene, at jeg er helt målløs og forpustet. Han er begyndt at ligge på lur, og når jeg så intetanende går forbi hans gemmested springer han frem som en anden tiger. Han er også begyndt at hyle højt, når han ikke får sin vilje! Arhmen.. hvad er det for noget altså!! Omvendt har jeg aldrig haft så rene hjørner nogensinde. Den lille fis maser sig ind og frem allevegne, så omme bag sofaen og under opvaskemaskinen er der ikke længere støvet. Den lille levende støvekost sørger for at spind og alt muligt andet bliver trukket med hvor han kommer frem, og så er det bare op til mig at sørge for at hans pels bliver ren igen.

 

Dagene får sin gang her i Vestergade, og jeg får hele tiden lidt mere smidt ud. Hver en æske, skuffe, kurv, kasse, pose, bunke er og bliver endevendt. Det er SÅ herligt og på første leger Herman bare løs, imens jeg har taget fat på garnlager og strikkegear. Han er eminent til at beskæftige sig selv, det må jeg indrømme. Holger holder øje i baggrunden og er altid lige i nærheden efterhånden. Han gider ikke selv deltage i alle aktiviteterne, men han er klar med en pote hvis det er nødvendigt. Også opdragelse påtager han sig mere og mere af.

IMG_7349

Her ligger han når jeg går i seng, og jeg er i det hele taget SÅ stolt af ham.  Herman følger ham efterhånden overalt og efterligner det meste af Holgers adfærd, men regnvejr ved han ikke lige hvad han skal tænke om..

IMG_7342

 

Det eneste jeg ikke bruger så meget tid på lige nu er den bærbare. Jeg når det simpelthen ikke, og om aftenen vil jeg hellere strikke hvis jeg kan se mit snit til det. Det er nemmest at tage billeder med mobilen, men så ligger de jo lissom der, og vil jeg blogge fra Ipad’en mangler jeg de billeder jeg har taget, og derfor bliver det ikke til det store i øjeblikket. Sorry. Intet nyt er i det her tilfælde godt nyt :- )

 

Jeg blev færdig med det seneste sjal i aftes, og nu er jeg så igang med at lede og beslutte, hvilke opskrifter jeg nu vil i gang med. Eet er ikke nok nemlig, jeg MÅ have noget at skifte med. Jeg lukkede af med hæklenålen for at se, hvordan det ville se ud, og det fungerer sådan set fint.

IMG_7351IMG_7360IMG_7361

5 kommentarer:

 1. Der er MEGET mere krudt i killingefoder, så Holger skal altså ikke have for meget af det, hvis du ikke vil have ham rundere. Voksne katte er dog meget svære ar holde fra killingefoder, hvis det er der, for de synes det er helt vildt lækkert....!

  Mht. til "billedeproblem", så har jeg løst det ved at have installeret Dropbox på mobil, Ipad og computere... så det var måske en ide?

  SvarSlet
 2. Holger & Herman har smeltet mitt hjerte...totalt! :)

  SvarSlet
 3. Du bliver nok nødt til at give den lille mindre portioner, så han når st rydde skålen hurtigt - og så give ham oftere selvfølgelig, ( evt ekstra portioner når holger er ude - og evt stille hans skål et godt stykke fra Holgers.. Har haft samme problem med mine, og det er bøvlet at være 'spisevagt', men det er ikke så længe at speciel killingemad er nødvendigt. Hvor ser de søde ud dér på køkkenstolen - noget af en forskel i størrelse :-)

  SvarSlet
 4. Har også løst billedproblemet med Dropbox, det er det der fungerer bedst for mig.
  Jeg har (i de perioder) løst fodringsproblemet ved hjælp af aflukkede rum. Luk Lillemand inde i et rum (jeg har brugt vores - ret store - badeværelse til formålet) mens han får killingemad, og fjern maden når han kommer ud igen.
  Herman tager ikke skade af at smage Holgermad, så længe han bare får sit killingetilskud.

  Du er superheldig, vidste du det? Du har to katte som allerede er så glade for hinanden. De ender med at sove i arm, og jeg er svært misundelig. Mine katte (og hunden) har altid villet sove adskilt, desværre.
  De ser vidunderlige ud, dine skønheder på den stol.

  SvarSlet
 5. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  SvarSlet