25 december 2015

Bare lige en tester og en trillebør

 

 

 

Jeg har en stund brugt bloggers egen skriveplatform, efter at jeg pludseligt ikke kunne komme på WLW. Tænkte ikke videre over den mulige årsag, men nu ved jeg at det ikke kun har været mig, som har haft problemer og ovre ved Inge så jeg, at der nu er kommet en ny og dybest set tvillinge-skriveplatform kaldet Open live Writer. Som læst, så downloaded og nu tjekker jeg lige om den fungerer som forventet..

 

2015-12-25 12.33.54-1

Jeg har fået en trillebør der virkelig vil noget af Rasmus, så i dag har jeg samlet og bøvlet og samlet og skruet og bandet og forbandet og råbt og skruet og knækket to negle og forvredet en finger og..

 

   .. fået samlet bæstet.

 

 

Fandens til tingest, som bliver solgt uden how-to, og havde Rasmus ikke været her, var jeg gået amok over, hvor helvedes bøvlet det er, at samle noget så simpelt som TO dele!

1 kommentar:

  1. Søde Henriette.
    Må bedrøve dig med at din trillebør er forkert samlet. De to dele skal ligge over hverandre og bolten skal gennem begge huller på en gang. Det gøres ved at løsne de to i bunden, men ikke tage dem ud. De skal bare være så løse at du kan udføre det andet og så strammer du dem alle bagefter. Det siger min kloge handyman i hvert tilfælde. Håber ikke jeg har ødelagt din dag helt. Knus og varmen handyhilsner fra

    fru Jensen
    Gudhjem

    SvarSlet