26 december 2015

Vel i virkeligheden den bedste form for pointe

 

 

 

 

… er det, når man dagen før man begynder operation flyt, vågner op til et seriøst vådt køkken!

2015-12-26 10.13.51

Som dagen er skredet frem er det, som var vådt i morges blevet gedignet gennemblødt, og endda en spand på gulvet har været nødvendigt, fordi loftet er blevet mere og mere vådt. Hen under aften er det aftaget lidt, men ved gud jeg er glad for at vende ryggen til det problem nu.

2015-12-26 10.13.452015-12-26 10.49.582015-12-26 10.51.42-1

Huset er pakket helt ned nu, og kun det allermest nødvendige er fremme så Rasmus og jeg ikke skal spise af bordpladen og med fingrene. Tilbage er bare at krydse fingre for. at i morgen ikke bliver FOR våd, for det er godt nok ikke særligt fedt at flytte pap og møbler på åbne trailere i pis øs’ regnvejr.

 

 

En robåd kan gå hen og være den bedste form for transport ..

2015-12-26 14.34.152015-12-26 14.34.262015-12-26 14.37.29

11 kommentarer:

 1. Håber ikke du sejler for meget og at du får alle dine ting med i tør tilstand..

  Glædelig Bag-Jul herfra.
  Sender en masse gode tanker din vej.

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Ja hvor er det fedt at komme afsted fra det utætte sted!!!

  SvarSlet
 3. Krydser fingre for lidt opholdsvejr - god flytning :)

  SvarSlet
 4. Godt tegn på du bare skal afsted til dit fine nye og forhåbentlig tætte hus. Go flytning. :-)

  SvarSlet
 5. Masse lykke til med flyttingen, Henriette! Jeg gleder meg til å se bilder fra deres nye hjem, og jeg håper kattene finner seg godt til rette! Alt kan bare bli bedre :)

  God klem fra meg

  SvarSlet
 6. Godt Nytår og godt at det holdt tørt ved flytningen af møbler og diverse! :)

  SvarSlet
 7. Godt Nytår og godt flytningen flaskede sig, tillykke (o

  SvarSlet
 8. Hej, følger dig på insta og synes dit nye sted ser rigtigt godt ud, tillykke!!! Katte bliver trykkede og stressede, og det er klassisk tegn, dét der med hårtab....men han er jo også i et nyt hus hvor alting flyttes rundt, og så skal han jo ovenikøbet blive indendørs hér i starten.... . Det varer nok et stykke tid inden stress forsvinder helt, for de skal jo også introduceres til det nye område omkring huset. Der er ikke andet at gøre end at 'kæle det væk' så længe og lave nogle rolige områder. og heldigvis stoler han jo tydeligt på dig. ( jeg har en kat som kan se dybt deprimeret ud og nægte at spinde i flere dage hvis der fx er en ny farlig hankat i området) Iøvrigt, hvis hårtab bliver grelt kan det altså også være simpel loppeallergi, hilsner til alle tre

  SvarSlet
 9. Hej, følger dig på insta og synes dit nye sted ser rigtigt godt ud, tillykke!!! Katte bliver trykkede og stressede, og det er klassisk tegn, dét der med hårtab....men han er jo også i et nyt hus hvor alting flyttes rundt, og så skal han jo ovenikøbet blive indendørs hér i starten.... . Det varer nok et stykke tid inden stress forsvinder helt, for de skal jo også introduceres til det nye område omkring huset. Der er ikke andet at gøre end at 'kæle det væk' så længe og lave nogle rolige områder. og heldigvis stoler han jo tydeligt på dig. ( jeg har en kat som kan se dybt deprimeret ud og nægte at spinde i flere dage hvis der fx er en ny farlig hankat i området) Iøvrigt, hvis hårtab bliver grelt kan det altså også være simpel loppeallergi, hilsner til alle tre

  SvarSlet