02 juni 2016

Jeg ku ha..

 

 

 

 

2016-05-30 18.30.24

… været taget til Nakskov i går, hvor der var flot dronningebesøg.

 

- jeg ku også have husket at tømme opvaskemaskinen.

 

- eller jeg kunne have fået gravet de sidste potter med planter fra Esther, ned.

 

- jeg ku snildt have fået ryddet op i bryggerset, hvor det vælter med vinterfodtøj og skidt og spind.

 

 

 

Endelig kunne jeg såmænd have gjort så meget andet, MEN i stedet smed jeg min Ipad på fliserne!

 

2016-06-01 19.19.44-1

Nu ved enhver der læser med her, at jeg har fuldstændigt styr på min motorik (NOT!!), så det kommer sikkert som et chok, at jeg altså gjorde det. På en ellers dejlig onsdag.

 

 

Ipad’en har “kun” en klap, som jeg hidtil har ment var alt nok, men nu overvejer jeg kraftigt om de penge jeg ellers ville have brugt på nyt brusehoved til vandslagen eller nye negle eller afløbsrens eller en bilvask, i stedet skal gå til et omslag lavet af armeringsjern..

 

Tilfældet ville, at min datter lå inde med en større og smartere model, som jeg kan låne indtil videre, da hun ikke selv bruger den, og det var nok det underligste jeg så hørte på en ellers dejlig onsdag! Et ungt menneske som IKKE bruger sin Ipad????  Det var næsten ligeså overraskende for mig, som at selve dronningen er på visit på min ø.

 

Nu følger så en længere proces med at gøre bæstet til MIT bæst, hvilket jeg i forlængelse af gårdsdagens skriv selvfølgelige synes er dræbende kedsommeligt. Jeg gør det nu alligevel. Og håber at jeg ikke når at smide den på fliserne også, for den har nemlig slet intet omslag. Indtil jeg har været i Maribo for at hente et ved boghandleren, kommer den fine lånte tablet ikke uden for dørene. Maribo, som for øvrigt er på den anden ende i dag pga af dronningens besøg.

 

Gad vide hvor hun mon har sovet i nat?

8 kommentarer:

 1. Øv altså... det er surt.
  Vi fik et tilbud fra vores forsikring, der uden ekstra omkostninger, dækker 4 år på alt elektronik.
  Dronningen sover nok ombord på skibet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå ja, det er da det hun gør :-) Har ikke tjekket forsikringen, måske jeg skulle gøre det..

   Slet
 2. Pas på med at stole for meget på forsikringerne angående elektronik - vi havde en sådan, troede vi - men da vi to gange havde gjort brug af den, hævede de uden varsel selvrisikoen til det tre dobbelte, og nægtede os at opsige forsikringen de næste to år!
  Så vi har nu i to år betalt for en forsikring, som vi ikke kan benytte....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg helt sikkert sige, det sker ikke med vores.
   Aldrig haft problemer, ikke engang med en fryser, hvor vi selv var kommet til at slukke.
   Anbefaler AROS til alle :)

   Hvorfor har I dog ikke sagt den forsikring op?

   Slet
 3. Det var ærgerligt. Jeg har ingen Ipad, jeg kan smide på gulvet, så det er da altid noget :) Det er heldigvis aldrig lykkedes mig, at smide min telefon på gulvet, så den gik i stykker. Har du ingen computer? Men det andet er da nemmere. Jeg vil gerne have en bærbar, så jeg kan sidde inde i stuen og ordne fotos. Bliver træt af at sidde ved den stationære. Med den bærbare ville jeg kunne se TV samtidig. Så sådan en skal jeg have, og så måske senere en Ipad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo da, jeg har min bærbare, men den lille smarte ipad kan jo tages med ud i haven.. Det kan den bærbare kun hvis jeg gider et værre roderi med ledninger, fordi den er så gammel at batteriet ikke virker længere. Alt i alt er jeg bare sindssygt glad for den lille transportable skærm :- )

   Slet
 4. Check lige incover.dk - de har diverse heavy duty covers. På mit job, hvor ipads virkelig lever livet farligt, bruger vi deres anti-rain heavy duty covers.... Man kan så selv om om man vil sætte forside folien på. det kan jo også være at deres pro- kid cover er noget for dig? ;-) hilsner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Side besøgt og covers købt -- TJEK' : ) tusind tak for tippet, det gik hurtigt og den portofri service trak også købet op hihi.

   Kh Henriette :-)

   Slet