16 juni 2009

Jhubiduu jeg kom afsted

Jeg gjorde det...


Jeg kom afsted og gud hvor er jeg glad for det. :-)))

Egentlig var energien slet ikke til det, i morges kl seks, da jeg vågnede. Ved otte tiden, og alle var smuttet, tænkte jeg " jeg orker ikke, jeg går i seng igen" .

Kl. halv ti tog fanden ved mig, og jeg sprang i tøjet, snuppede mit hækletøj og min taske. Fløj ud af døren og kørte afsted. Det ligger godt nok kun fem min kørsel herfra, og havde jeg haft en cykel, havde jeg selvfølgelig kørt på den. Nu blev det bilen og jeg nåede at sidde i den og kigge lidt på butikken, inden jeg gik ind. Ville lige se hvad og hvem der egentlig ville være der.

Kl 10 nul nul dut, var jeg klar og parat, og indehaveren var bare noget så venlig. Det er i baglokalet, det foregår, og der var lavet kaffe og sat småkager frem. Uhmmm

Min plan var at få hjælp til et sjal jeg kunne strikke. Havde en ide i hovedet, men ikke rigtigt noget mønster. Vi fandt sammen frem til et jeg syntes var lige for mig, jeg købte garn og så jeg i gang. Bogen jeg fandt det i, købte jeg med også, for den er fyldt med gode og nemme opskrifter på sjaler i alle afskygninger.Det kom bag på mig, at jeg hurtigt fandt ud af metoden, og nu går det bare derud af. Jeg må have en pause fra mit hækletæppe ind i mellem. Bare sådan lidt noget andet jeg kan sidde og nørkle med.

Der var fakisk kun mig den første time, og det passede mig strålende. Så kunne jeg sidde relativt roligt og slappe af med det, for det er en stor ting for mig at jeg overhovedet tog afsted. Jeg var nervøs og varm i hele kroppen, med det fortog sig, og nu ved jeg at næste tirsdag kan jeg sagtens klare at møde op igen.


Vel hjemme havde posten selvfølgelig været der..

Min pakke fra Marianne Svit, ventede på mig... på posthuset. ÆV Det betyder nemlig at jeg først kan afhente den i morgen. Sammen med post og reklamer lå der også en brochure om de nye pakkebokse, man kan melde sig gratis til at benytte sig af. Det er klart at det skal jeg have fået ordnet, for her i familien er der næsten altid et eller andet på vej. Det er smart for man kan både benytte det til at afhente og afsende pakker med. Det er sg* smart syntes jeg.

12 kommentarer:

 1. Hvor var det godt at du tog af sted, jeg kan mærke lettelsen og glæden gennem dine ord :-)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette!
  Det lyder til, at det var det rigtige du gjorde, - dejligt at du lige kan få hjælp, når det behøves, det lyder også som en alletiders ide, at man har en strikkecafe, hvor man kan hjælpe hinanden.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Flot du tog afsted - det ser lækkert ud det sjal og dejlig stort. Strikkecafe er en god ide - jeg har bare svært ved at komme afsted når det er om aftenen. Knus

  SvarSlet
 4. Dejligt at du alligevel fik fundet den fornødne energi frem og kom afsted. Og du får sikkert strikket et smukt sjal.

  SvarSlet
 5. Det ser da vildt dejligt ud - dit nye projekt.
  Heldige dig - godt du kom afsted!

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 6. Hej Lene. Ja jeg er faktisk lettet. Også fordi jeg har savnet at strikke/hækle med nogen. Der er ikke nogen af mine veninder der er kreative, og det er nu fedt at inspireres af andre. :-)

  SvarSlet
 7. Jamen Vibeke, det er jo også det jeg syntes er så genialt. Jeg er glad for at jeg tog mig sammen. Det var gode timer :-)

  SvarSlet
 8. Hej Anette. Om aftenen tror jeg heller ikke jar ku, der er nemlig også åbent torsdag om aftenen, formiddag er godt for mig.
  Sjalet er præcis så stort som jeg ville have det, juhu.
  Knus og tak for din hilsen ;)

  SvarSlet
 9. Fru E, det satser jeg på at jeg gør. :) Og tak for kommentaren

  SvarSlet
 10. Jeanette Mariae, jeg syntes også at det er super. Både sjalet og at jeg kom afsted. Hihi

  Knus tilbage til engen fra mig ;)

  SvarSlet
 11. Kære Henriette. Super sejt at du kom afsted i formiddags. Jeg kan bare så godt lide din blog. Hjemme hos dig sker der så sandeligt noget, så jeg synes det var mega flot, at du også havde overskud til dette.
  Rigtig mange hilsener fra Lotus

  SvarSlet
 12. Hej Lotus og hvor dejligt at du besøger mig, selvom jeg ikke syntes jeg har hørt fra dig før. Det glæder mig at du kan lide det her :-))

  Tak også for kommentaren og jeg bliver så glad for sådan en glad hilsen.

  Rigtig god aften
  Henriette og kom snart igen. Hihi

  SvarSlet