16 juni 2009

Strikkecafe måske..

I dag er der strikkecafe´hos Nørkleriet..

Jeg vil så gerne deltage og håber, at jeg kan når tiden nærmer sig. Jeg er træt her til morgen, og måske orker jeg det ikke, når det kommer til stykket. Vi får se..
Jeg har ellers noget jeg vildt gerne vil have lidt råd om, et sjal jeg så gerne vil lære at hækle, men det kan jo nås en anden gang. Cafeen er åben hver tirsdag.

Jeg venter stadig på garn og pinde fra Sommerfuglen. En af de hæklenåle jeg har bestilt er i restordre, så jeg venter utålmodigt på pakkeposten. En anden pakke der ER på vej, er varer fra Marianne Svit. Jeg har modtaget et mønster derfra via mail, og nu kommer så snart garnet. Uhh det er så spændende syntes jeg. At se farverne i virkeligheden er altid lidt interessant.Lakridsen kommer nok til at være alene endnu en dag.

Den er egentlig frisk nok, og spiser fint sin mad. Der er bare ikke orden i dens mave endnu. Det gør mig ondt for den, for den og de andre marsvin kalder på hinanden hver gang jeg går forbi. De kan slet ikke forstå hvorfor deres verden er ændret. Måske i morgen han er klar igen.? Jeg håber det.


Josefine er ikke alt for skræmt ved tanken om at hun på skolehjemmet, skal dele værelse med en anden elev. Det kommer i den grad bag på mig, for jeg ved at hun godt kan lide at have lidt plads for sig selv. Det er utroligt positivt, og jeg skal lige have fat i skolen i dag, for at få lidt hjælp til at udfylde det fremsendte ansøgningsskema. Hendes udd kort er bestilt, og i det hele taget, er der næsten styr på det. Om ikke så længe skal vi ud og proviantere til hende, udstyr og den slags. Det er jeg også spændt på.

Hun holder aldrig op med at overraske mig..

4 kommentarer:

 1. Som min er din dag fyldt med gøremål, kan jeg se. Ønsker dig en skøn dag, Henriette ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg håber du får overskud til at komme på strikkecafe. Jeg har været der en gang, for lang tid siden, og det var så hyggeligt :-)
  Det er skønt, at din datter udvikler sig , lige for øjnene af dig :-)

  SvarSlet
 3. Hej Jeanette Mariae.
  J det skal jeg lige love for, men det er ok og jeg har klaret det meste nu.

  Jeg siger det samme til dig, nemlig ha en skøn dag. :-)
  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Miri.

  Jeg tog afsted og det var virkelig godt. Mere om det på bloggen..

  Hun udvikler sig nemlig lidt dag for dag, det er helt utroligt. Og dejligt også. :-)

  SvarSlet