31 juli 2009

Hvad posten bragte

I går fik jeg masser af spændende post for en gangs skyld..
Der var brev fra Josefines skole og de kunne meddele at hun nu er blevet tildelt et skolehjemsværelse. Åhh det lettede, og nu begynder sommerfuglene så at indfinde sig i vores maver. Der er pludselig masser af forberede, og heldigvis er der weekenden til at få styr på hendes ejendele og det der skal med.

Tøj skal vaskes, håndklæder og sengetøj skal findes frem,computer og den slags skal også med, og så er der jo indkøb af støvler og arbejdstøj. Det har jeg med vilje ikke handlet endnu, da jeg inderst inde har været bange for at hun ville springe fra.

Jeg kan faktisk ikke lige helt fatte at det nu er nu.


I mellem breve og reklamer lå også en pakke fra Losarinas mor. Den indeholdt de ting hun har hæklet til mig. Garnet og farverne har jeg selv afleveret til hende forleden, og nu kom så de fine ting. Der er en lille pung, som allerede er fyldt med de smådele jeg har til mine strikke/hækle projekter. Der er en lidt større pung, og den er fyldt med alle mine strikke/hæklepinde fra KnitPro. Den passer perfekt i størrelsen, OG så var der de små armbånd med knapper på.


Tusind tak for det, jeg er så glad og ved, at hver gang jeg har fat i tingene, så får du en kærlig tanke. :-))


Dagen i dag skal jeg ikke andet end handle med Josefine. Jeg vil prøve at få det til at glide så let som muligt. I aften skal vi nemlig til fødselsdag. Det bliver holdt i sommerhuset og derfor skal vi overnatte der. Jeg vil faktisk helst hjem, men jeg tror det er planlagt sådan at alle spiser morgenmad sammen, inden der brydes op. Det skal nok blive hyggeligt, og jeg skal passe på ikke at gøre som jeg har for vane... at blive hjemme. Tanken om mange mennesker på få kvm, musik og snak er overvældende for mig, og jeg bliver desværre træt bare ved tanken.


Rasmus den lille fis, har igen bidraget til husets dyrehold, med de små kriblekrable lus. Det er ikke noget jeg er vild med, syntes at det snart må være nok, når man tænker på hvor store ungerne er efterhånden.. det er anden gang siden han flyttede ind.
Jeg har ham mistænkt for at bytte hætter med de knægte, han går til skydning med. Og det er altså strengt verboten... :(((

I nat har han så sovet med silikonedims i håret og så tager vi det derfra med lusekammen. Heldigvis fik jeg ham overtalt til at tage det meste af håret med en maskine, for hans hår er så tykt, og er vokset så meget at det er ulig lettere at kæmme efter sådan en tur. Det har han ikke prøvet før, og lur mig om ikke det også bliver hans sidste... Han var IKKE tilfreds med resultatet. Han er nu klar til at søge ind i militæret og helt ærligt.. Det ER for kort. Sådan går det når man har husdyr!

20 kommentarer:

 1. Åh ja... lus. Jeg har jo selv lige været der :o(
  Emilie slap dog for at blive kronraget :o) Det havde hun sikkert aldrig tilgivet mig.

  Dejligt at høre, at det hele nu klapper med din datter og hendes uddannelse.
  God shoppingtur.

  SvarSlet
 2. Kære Henriette
  Hvor er det dejlig læsning. Det er så skønt når alt flasker sig til ungernes fordel.

  Men de der lus - de må nu godt uddø med en hvis fart.
  Min datter har også meget kraftig hår og det har været en kamp de (mange) gange vi har haft uønsket besøg.

  Hav en rigtig god shoppetur.
  Kærlige knus Kari

  SvarSlet
 3. Jubii og tillykke med det hele omkring Josefine :-)
  Jeg er glad for du kan lide nørklerierne og dejligt at jeg får en tanke :-)
  Lus....Suk...
  Håber festen bliver god. Måske du kan trække dig lidt tilbage undervejs- finde et roligere sted og sidde og strikke eller hækle.

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt Henriette at Josefine har fået en plads, så bliver det hele lettere at planlægge.
  Hvor er det nogle smukke ting Miri har lavet til dig. Det var sådan en pung jeg prøvede at lave som endte med en hundepruttepose :)

  Knus og dejlig dag

  SvarSlet
 5. Det er virkelig nogle rigtig smarte armbånd :0)

  God weekend :0)

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt at læse, at alting flasker sig omkring Josefine.
  Lus - argh!!!! Dem har vi også haft besøg af alt for mange gange....sjovt nok har kun pigerne været angrebet. Og hvor sjovt er det lige, når de havde hår til midt på ryggen....kronragning har absolut været en tanke mange gange. Jeg gjorde det ikke, ergo lever jeg idag :-)))
  Smukke sager, du har fået fra Miri. Og god fornøjelse i sommerhuset...forstår dig faktisk godt. Er heller ikke specielt vild med få kvm. og mange mennesker....men det skal nok blive godt.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 7. Hvor er det dog dejligt at læse, at Josefine har fået skolehjemsværelse! Et stort tillykke til jer:-) Nu får I travlt med forberedelserne. Jeg bliver helt blød når jeg ser de smukke ting, Miri har lavet til dig.
  Men øv, lus er ikke sjovt - jeg håber, I hurtigt får bugt med dem!
  Varme klem til dig og god fødselsdag i aften!

  SvarSlet
 8. Dejligt at læse, at hun fik et værelse på skolen. Så må I i gang med alle forberedelserne inden skolestarten. Håber i får en god fødselsdag i sommerhuset. Knus og god week-end til jer.

  SvarSlet
 9. Dejlig læsning - stort tillykke til Josefine med skolehjemsværelset.

  Rigtig god weekend. :-)

  SvarSlet
 10. Hvor er det dejligt at høre at det bliver fint med Josefine og skolestart!!!!
  De virker bare super på den uddannelse, håber alt går vel for hende og Jer! Problemer er til for at knuses!!!!
  Sejt med Jeres dejlige strikkeklub, heldige dem, der er med. Mange hilsener fra Lotus :-))))

  SvarSlet
 11. Hej Frau Putz. Ja den med lusene er altså godt nok træls. Jeg ved også at det netop er her i efteråret at det virkelig topper, så jeg håber med den klipning at vi kan holde det fra livet. Hverken pigerne eller jeg ville råbe hurra hvis de sprang videre til vores hoveder..

  Mange tak for din hilsen. Jeg ønsker dig en herlig weekend og er stadig lidt misundelig på dit forrådskammer. Hihi

  Kh Henriette :-))

  SvarSlet
 12. Hej Kari. Vi fik handlet de ting vi skulle og også grinet undervejs. Det var dejligt. :-)

  Kan du have en god weekend og nyde livet.

  Knus Henriette ;)

  SvarSlet
 13. Hej Miri.

  Jeg fik strikket undervejs til stor forundring hos de herrer deltagere. DET var de vist ikke lige vant til at se. Hihi Men de tog det nu pænt.

  Jeg ønsker dig en dejligt weekend og forresten sendte jeg dig en kærlig tanke da vi kørte forbi på vejen op til sommerhuset. :-)

  Knus Henriette

  SvarSlet
 14. Hej Pernille. En hundepruttepose!!! Ja ok, så må du vist bare op på hesten igen og lave en til ;) Men jeg går ud fra at Hugo var tilfreds hihi. Jeg er så glad for min, og den var skam med i sommerhuset.

  Rigtig dejlig weekend til dig på fyns land.

  Knus Henriette ;)))

  SvarSlet
 15. Hej Trine. Long time no see... ;)

  Dejligt at høre lidt fra dig, hvordan går det? Tak på Miris vegne, jeg er rigtig glad for dem kan du tro.

  Dejlig weekend til dig og alle dyrene.

  Knus Henriette :-))

  SvarSlet
 16. Hej Gittemay. Lus er noget fanden har skabt på en dårlig dag.. :((((

  Jeg endte med at have en rigtig morsom aften, og jeg er glad for at jeg tog med. Sådan er det jo som regel. Det er bare mig der er fjollet og altid helst vil blive hjemme. Jeg ved ikke hvad det er for noget, for når jeg endelig er ude af røret, så går det jo fint.

  Kan du have en god weekend der ovre i Jydeland og nyde de sidste feriedage.

  Knus Henriette :-))

  SvarSlet
 17. Hej Madame. Tusind tak for din kommentar. Jeg er så spændt på hendes vegne, det må jeg indrømme. Vi skal bruge weekenden på at få pakket og ryddet lidt op på hendes værelse. Rasmus skal bruge det når hun ikke er her. :-)

  Jeg sender knus og ønsker om en dejlig weekend.
  :-))

  SvarSlet
 18. Hej Anette. Ja vi har lidt at se til lige her op til "flytte"dagen. Men vi er så spændte og håber sådan at det går godt. :-)

  Rigtig dejlig weekend til jer også
  Knus Henriette

  SvarSlet
 19. Hej Catarina og tusind tak for kommentaren. Den glæder mig meget og jeg sender straks masser af weekendhilsener og et knus tilbage.

  Håber at alt er vel hos jer på fyn. :-))

  SvarSlet
 20. Hej Lotus.

  Ja de har altså været super og jeg ringede også i går for at sige en ekstra tak for deres indsats. Det er fedt er det. :-)

  HUSK nu at får du tid og lyst, så er du altid velkommen til at komme og strikke med.

  Knus og dejlig weekend sender jeg videre til dig. :-)

  SvarSlet