01 august 2009

Jeg er et fjols er jeg..

... for det gik jo smadder godt i aftes.


Og det gør det jo som regel. Jeg fatter ikke hvorfor der altid skal være så meget vrøvl med mig, når jeg skal noget! Det er bevidst gennem tusind år, at når jeg først er ude af røret, så klarer jeg det egentligt fint og flot, så jeg skal bare have nogle smæk i den bare, for at være så hjemmesat.

Vi tog afsted og havde som altid en hyggelig tur deropad. Vi kører ad Frederikssundsvej hele vejen derop, og et sted på strækningen kommer vi lige forbi, der hvor man drejer til højre og kan ende ved Losarinas mors hus. Så jeg tegnede og fortalte til kæresten igen, om de gode timer jeg havde hos hende sidste torsdag. Hun fik også lige en varm tanke sendt med vinden, da vi var kørt forbi.

Vel ankommet i Ølsted, viste det sig ret hurtigt at jeg skulle være ene høne i kurven og helt ærligt.. Det passede mig ret så godt. Jeg er ikke god til det med at skulle hønsesnakke, i mens de herrer der også er tilstede, har det så meget sjovere med vittigheder og muntre afslappede indslag. Der er noget befriende ved bare at læne sig tilbage og lade sig underholde uden at skulle være seriøs. For seriøs er det umuligt at være, når man skal lægge ører til det gas der kommer ud på sådan en aften i selskab med en flok handyr i fri dressur. HOLD da op..


Der er ingen ende på vittige indfald og under bæltestedet snak. Jeg skal love for at der ikke blev sparet på noget og hensyn var en by i Rusland. Heldigvis.

Det ville være både kedeligt og kikset, hvis min tilstedeværelse skulle lægge en dæmper på selskabet. Jeg fik så meget røg at jeg var helt firkantet i hovedet til sidst. Jeg er ellers ikke den der mangler ord, og jeg kan sagtens være kvik i replikken, men oj oj her må jeg bare erkende at jeg slet ikke tænker hurtigt nok.. i mange timer ad gangen, Jeg er blevet lidt rusten af de mange år uden for selskabslivet. Det føg om ørene med røverhistorier fra soldatertid og ungdomsdage, og det er ikke småting de herrer har oplevet. Det hele får lige en ekstra skrue selvfølgelig, men jeg har hørt om forbrændte boller ( og her er der IKKE tale om dem i en pose fra Netto!!),og der var historier om hvor meget røg, der kommer når man blander dette og hint i den rette mængde, historier fra en dørmands nattetjanser, kameramandens fortællinger om hvordan det foregår BAG i kulisserne på Paradise Hotel, OG så SELVFØLGELIG en masse kattejammer om, hvor svære kvinder er at forstå. Det var ren Pluto og Mars, det var det alstå.


Vi fik god mad og efter en lille smuttur til vandet, iført fjorten lag blandede trøjer og sjaler, var vi tilbage i huset igen. Der blev resten af aftenen tilbragt med blandet underholdning. Der er flere af dem der spiller guitar, og de var rigtig gode. Et bredt repetoire af rock'n roll mestrede de alle, så jeg ku lægge mig til at sove på sofaen til tonerne af Metallicas Nothing else matters.

De herrer var så søde at forevige flodhestens fald:

Jeg har en lummer fornemmelse af at de havde det lidt for morsomt da jeg sov!!

Jeg vil også lige tilføje at mit medbragte strikketøj vakte nogen forundring. Det var tydeligt at de herrers egne damebekendtskaber fra både fortid og nutid, ikke har været eller er af den kreative art.. De kunne ikke lige finde ud af, om jeg skulle i kategori som mormor eller interessant nutidskvinde, men ihvertfald een af dem, fik højlydt erklæret, at han personligt var træt af karrierekvinder, der ikke havde lyst eller evner for de kvindelige og huslige dyder!! Jeg tygger stadig på, om jeg skal være smigret eller om jeg skal smække ham en, ved næste lejlighed... :)


Trods det at jeg sov som en baby der på sofaen, valgte vi alligevel at smutte hjem ved totiden i nat. Jeg ville hjem i min egen seng, for ikke at hele lørdag formiddag skulle forsvinde ud i det blå. Her er ting jeg skal gøre inden Josefines afrejse i morgen. Pisken skal svinges og hun skal bla vaske hele sin bunke derinde på gulvet.


Vi fik købt sikkerhedssko, de var faktisk ikke så værst, og et par arbejdsbukser. Dem har vi haft meget morskab ud af, for hun er så lille at det mindste nummer er alt for store til hende. Et bælte og tre-fire opsmøg er nødvendigt, men hold da op hun ser herlig ud. Og hun smiler over hele femøren.. det er det skønneste af det hele. Det er helt sikkert at hun glæder sig til at være et sted hvor udseende ikke er det vigtigste. Hun vil så gerne være sig selv, men som mange andre piger, syntes hun det er svært at skulle leve op til tidens standarder, om make up og hår der skal sidde perfekt, hvis man vil være interessant. Hun håber at møde piger der som hun, er mere afslappede og nede på jorden. Jeg tror hun er havnet i det rette forum på en skole for jord og land og dyr.


Hele huset sover endnu og jeg må hellere til at vække ihvertfald en af vores fire unger.. :-)

14 kommentarer:

 1. Hvor var det godt at høre !!
  Det hele!!
  Knus :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt følge dig i det med modviljen til et festligt indslag, der så viser sig at være hylende sjovt. Magen og jeg er lidt nogle sociale spassere, orker ikke alt det samvær.... Vores bedste undskyldning er at det ikke var til at få en babysitter. Hvornår blev det lige sådan? Tidligere var jeg da en festfrikadelle af format.... Måske er det fordi man har så lidt egentid, at man næsten ikke orker at dele mere ud af sig selv.

  Men dejligt var det jo, kan vi se. Man sover så godt på sofaer ;o)

  kh Linda

  SvarSlet
 3. Hej Miri. Tak og knus tilbage ;)

  SvarSlet
 4. Hej Linda. Jeg selv har også en fortid som selskabsløve, men nu er jeg altså mere dovenløve. OG så er jeg ovenikøbet født i august.. altså er jeg løve helt ind til benet :)

  Sofaer er nemlig virkelig sagen.
  Tak for din kommentar og fortsat god lørdag.

  SvarSlet
 5. Kom lige til at tænke på noget.. Et fjols- det er negativt laddet og du bør ikke tale eller tænke negativt om dig selv!
  Du er jo en sej og modig kvinde- ikke et fjols !

  SvarSlet
 6. Det er tit lettere at male fanden på væggen på forhånd, for så bliver man ikke skuffet, når man når frem.
  Det er tit den indstilling jeg tager afsted med og bliver det så sjovt, så er det jo positivt.
  Det skal siges at jeg aldrig har været partyabe. Har så længe jeg kan huske, frygtet mødet med nye/mange mennesker.

  Men dejligt at læse at du havde det sjovt trods lidt træthed ;0)

  Og så ikke flere negative ord som også Losarinas mor skriver.

  Knus og kram Kari

  SvarSlet
 7. Du har virkelig været i festligt lag, Henriette :O
  Mænd er jo rigtig hyggelige at være sammen med. En af de ting jeg savner mest ved mit tidligere arbejde, er de mandlige kollegers humor men også de dejlige samtaler, som vi havde gennem årene. Mænd er tit nemmere at tale med end kvinder (syntes jeg).

  SvarSlet
 8. Det lyder som en skøn aften.Håber du har haft en god lørdag. Knus anette

  SvarSlet
 9. Det er da godt, at du kunne tåle mosten på alle leder og kanter. Jeg har i en årrække arbejdet i Københavns Politi og der blev man heller ikke skånet, kan jeg fortælle dig. Set i bagspejlet er den den ultimative bedste arbejdsplads, jeg har været på.

  Knus og kram fra engen ;-)

  SvarSlet
 10. Hej Miri. Ja jo jeg skal nok huske dine ord. Javel fru og yes mam.. :-)

  Du er jo ikke helt uden evner for peptalk. Tak for det og knus :-)

  SvarSlet
 11. Hej Kari. Mange tak for din kommentar, og jeg lytter gør jeg, til de fornuftige ord. :-)

  Knus til dig

  SvarSlet
 12. Hej Lone. Ja det er nemlig tit mere humoristisk ikke.. Mænds selskab.

  Tak og knus og hej med dig. ;)

  SvarSlet
 13. Hej Anette.

  Jo tak det havde jeg bestemt. Lidt træt måske, men pyt med det.

  Kærlig hilsen og knus :-)

  SvarSlet
 14. Uha ja Jeanette Mariae.

  Jeg kan levende forestille mig at det ikke er et sted for sarte fornemmelser. hihi

  Knus og tak til dig :)

  SvarSlet