23 januar 2010

Jeg tog afsted alligevel

Jeg tog med til fest i aften, jeg kunne klart mærke at kæresten gerne ville at jeg var der. Det betyder faktisk en helt masse for mig, det at han ikke er ligeglad, så jeg overvandt mig selv, klædte mig varmt på og beredte mig på nogle timer med tju hej.


Lad mig lige her standse op og filosofere lidt over livets gang..I aften stod det nemlig lysende klart at jeg er blevet ældre, og at fornuft vinder over forfængelighed når det er hundekoldt udenfor. For 20 år siden ville jeg have klædt mig på til fest, med skørt og florlet undertøj, tynde strømper og høje hæle. Nu her midt i livet, kunne ikke ti vilde heste få mig til at gå ud, uden mindre end varmt tøj og hue, vanter og halstørklæde, vinterfrakke og tykke støvler. Faktisk er jeg nået til et punkt hvor jeg overvejer uldent undertøj! Jeg mener.. er der noget jeg har respekt for efterhånden, så er det kulde og dermed risiko for sygdom i underlivet. Hjemme render jeg rundt og ligner noget der er løgn i denne tid, især er jeg pakket godt ind omkring numsen, med et dejligt varmt sjal til at lune det sarte og udsatte indre. Jeg har nemlig prøvet både blærebetændelse og underlivsbetændelse flere gange, og jeg skulle lige hilse og sige, at det faktisk kan være ret så pinefuldt. Hvorfor jeg ikke allerede har dejligt varmt at tage på inderst inde, skyldes nok at jeg normalt aldrig fryser og at de sidste års varme vintre ikke har fordret det. Så altså, jeg gider ikke længere satse heldbreddet på en enkelt aften ude, så jeg var muligvis ikke den smarteste gæst, tilgengæld var jeg varm :-)


Når det er sagt, så er det jo heller ikke nogen hemmelighed her efterhånden, at jeg ikke trivedes med så mange mennesker samlet, så efter passende tid tog jeg hjem igen. Vi blev enige om at John kunne tage en taxa retur, for han var i muntert selskab og jeg syntes ikke det er rimeligt, at han altid skal gå når det er sjovest, fordi jeg vil hjem. Det er fint med mig, og jeg har derfor kunnet nusse rundt i stilhed, efter at jeg fik krøbet i det elskede nattøj, bare nuldre lidt med dyrene, tage en kop varm kaffe og så ellers bare være selv lidt.

Nu glæder jeg mig til at han kommer hjem, og jeg ved med sikkerhed at han ikke var helt appelsinfri da jeg kyssede ham farvel, så der er lagt op til at han vil være godt flad i morgen hehe. Jeg selv er klar til at fortsætte i mit værelse, hvis ellers jeg ikke har fået det værre end jeg har haft det i dag.

Vi får se.


Nu er klokken mange, men jeg vil lige strikke en pind eller to inden jeg går helt til ro. Jeg har nemlig modtaget garnet fra Lavendel og mit blå sjal behøver ikke længere vente. Hende Lavendel hun er en knag, og jeg vil her lige reklamere for hendes butik Lavendelgården. Kig ind, der er mange dejlige sager der. Se bare her feks, eller hvad med denne hersens tingest? Den er da lidt sjov ik.. Og så er der jo garn ikke at forglemme :-)Forresten..


Jeg må befinde mig et rigtigt godt sted sådan på et åndeligt plan for tiden. I aften er jeg nemlig blevet spurgt om det eneste, man ALDRIG spøger en kvinde om, med mindre man kender svaret med sikkerhed på forhånd. En herre spurgte om jeg var gravid og i samme åndedrag lykønskede han så min elskede med den kommende begivenhed.


SUK og herregud altså.


Jeg svarede som sandt var: " nej, jeg er bare tyk".


Jeg kan her afsløre, at både han og de omkringstående var mere pinligt berørte end jeg selv, og i den næste halve time måtte jeg lægge øre til en strøm af undskyldninger, tamme bortforklaringer, OG at han bare syntes at gravide er sååå smukke. Nå, ja, ok, fint nok, men som sagt er jeg altså bare tyk! Fister...


Det berørte mig ikke en hujende fis, men på en dårlig dag var jeg brudt sammen, det er helt sikkert, men nu er det bare sådan at jeg har det godt indeni, og derfor kan jeg ikke rigtigt hidse mig op over at jeg har taget på. For det har jeg, den øgede dosis medicin har lidt af skylden, men resten er min egen. Jeg har ikke kunnet koncentrere mig om kost og sundhed siden decembers ballade, men jeg ved da godt at når alt er på plads her igen, så må jeg se om jeg kan finde en måde at tabe mig lidt på. Alt andet lige er det ikke godt at tøjet strammer, og så er der også den helt jordnære del, der handler om at det er besværligt at slæbe rundt på for mange kilo.


14 kommentarer:

 1. Det spørgsmål har jeg også fået mere end 1 gang, og har svaret det samme som dig. "nej, jeg er bare tyk" - men lidt pinligt det er det, men nok mest for den der spørger :o)
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Henriette - tak for den fine reklame....det er sikkert mere værd end et dyrt banner! Jeg vil lige minde dig om at "man kan ikke få for meget af en god ting"!

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er det bare dejligt at læse, at du både kunne tage med med glæden over at John gerne vil have dig med og med aftalen om, at du kan smutte hjem, når du har brug for det.
  På den måde er der jo plads til dig, som du er. Dejligt at kærligheden mellem jer er så rummelig for jer begge :)
  Jeg håber du får svinget penslerne eller hvad der skal svinges med i dit værelse i weekenden...

  Knuser fra
  Mette

  SvarSlet
 4. Dejligt for dig, at du tog med, men også at du tog hjem igen, da nok var nok... synes det er helt fint, at kæresten tog tilbage, som du selv skriver...

  Kunne ikke lade være med, at trække på smilebåndet... er du gravid? Nej, jeg er bare tyk... hold op, det er næsten til skjult kamera, hvor må han have set sjov ud i ansigtet... piiiinligt... for ham, altså ;-) godt du kunne tage det med et smil...

  Knus og tanker om en dejlig weekend til dig...

  SvarSlet
 5. Hvor herligt og totalt overskudeligt, bare at sige, nej jeg er for tyk... Godt gået og god weekend til dig og dine

  SvarSlet
 6. Det var godt du gik ud - med varmt tøj!!!

  Det første afsnit er rørende smukt. Wau.

  SvarSlet
 7. Du er bare for sej , henriette.
  knus.

  SvarSlet
 8. Kære Sonnie. Det er det nemlig ;))

  Håber at du har haft en god weekend
  Knus

  SvarSlet
 9. Kære Lavendel, selvtak ;-)

  Nej det kan man vel ikke hihi.
  Knus og god søndag

  SvarSlet
 10. Kære Mette. Jeg ku slet ikke ha det på andre måder, for jeg vil hjem når jeg vil hjem. Men hvorfor tvinge ham?? ;)

  Jeg har ikke fået svinget meget, er ikke helt på toppen, men pyt jeg når det nok alligevel

  Dejlig søndag og knus

  SvarSlet
 11. Kære Kirsten. Ja han BLEV meget flov, og godt for det. Fjolset kan vel så huske at det gør mange bare ikke.

  Rigtig god søndag og tak for din kommentar :)

  SvarSlet
 12. Kære Inge. Ja det er faktisk ret overskudsagtigt ;) Men jeg har det jo også godt lige for tiden. Dog skal jeg gøre lidt ved det, for alt andet lige ser det ikke så godt ud, men medicinen gør det til en kamp jeg næsten ikke gider.

  Dejlig søndag til dig ;)

  SvarSlet
 13. Kære Dax2, tak skal du have. Jeg rødmer lidt

  Knus Henriette ;)

  SvarSlet
 14. Tak kære garnmoster ;))

  Knus og dejlig søndag speedstrikker hihi

  SvarSlet