24 januar 2010

Inaktivitet og om at søge boligJeg er slap i koderne og får ikke bedrevet meget i dag. Jeg har selvfølgelig alligevel overdrevet mine egne kræfter, det har kostet mig to aftaler i dag, men sådan må det være.

Den første var strikkearrangementet, og surt som det er må jeg bare glæde mig over at der kommer andre, i hvertfald det jeg selv er værtinde for i marts. Det andet er en noget mere pinlig affære..

Kl 11.15 ringer telefonen, det er en dame Josefine og jeg havde en aftale med kl 11!! For det første lå jeg og sov min skønhedssøvn, for det andet var det en aftale om at bese et værelse med udemærkede betingelser, og for det tredje havde jeg faktisk glemt allerede forleden dag, at jeg skulle have selvsamme aftale flyttet, fordi det lå samtidigt med strikkeaftalen, som jeg i første omgang troede var kl 15. For det fjerde er jeg et fjols.

Er de forvirret??

Ja, jeg selv har i hvertfald svært ved at få det hele til at gå op, og det endda på trods af at jeg har min kalender nærmest limet til kroppen.
Nu endte det med at jeg ikke var vågen, og meget skamfuld måtte undskylde for at hun havde ventet forgæves, OG at jeg nåede at melde afbud til strik, OG at jeg så kan sidde her og slå mig selv i bolden, fordi det faktisk ikke er helt så let endda at finde noget at bo i til en 18 årig pige.

Hmmm


Note til mig selv:


Jeg kan bare ikke overskue flere aftaler på kort tid..


Omkring det der finden værelsesnoget, så drømmer I ikke om, hvilke tilbud der ellers flyder ind til Josefines annonce, og som bestemt IKKE kan komme på tale. Lad mig sige det sådan:

Der er ikke mangel på mænd i tvivlsomme aldre, som bor alene og gerne vil tilbyde hende husly!

Der var bla en der ringede og tilbød hende et af to værelser, som de så kunne være fælles om.. Godt nok var der kun en brusekabine i køkkenet, men det mente herren ikke var noget problem, han skulle nok lade være med at hente kaffe når hun var derude..

Nej sagde mor her til ham og lagde på.


En anden ringede i går og tilbød hende et værelse på 16 kvm, han ringede for en ven der ikke lige selv ville ringe! Pris: 4000 dask. Det rene fund til prisen mente herren, der iøvrigt kunne fortælle at tre andre unge allerede boede i huset, der forresten var nybygget og med egen carport. Herligt, især fordi en masse unge har egen bil..

Næææ nej du, ellers tak sagde mor her igen.

I sådan situation kan det godt ærgre mig, at jeg ikke er en forælder der kunne investere i en lejlighed til mine unger. Josefine selv vil gerne flytte, hun har det som jeg svært med at vi hele tiden kommer på kant med hinanden. Det er over de latterligste småting, og handler meget om at hun har begyndende behov for at bestemme selv. Det er ikke uventet, for hun er jo sig selv på skolen i fem dage ad gangen, og det er svært at omstille sig til vores rytme og regler når hun så er her. Jeg husker udemærket mine egne skænderier med min egen mor, dengang jeg var 18.

Faktisk mindes jeg noget om at de dengang i mine øjne var mere eller mindre latterlige, med deres holdninger og regler. Oldnordiske og ufleksible og åhh så gammeldags ;)

Tjaaa, man bliver jo klogere med alderen. Især må man erkende at ens forældre havde ret i mange ting, og det er næsten det værste.


Fandes også så kloge forældre er..


Imens jeg venter på at kroppen restituerer sig, drømmer jeg fortsat om disse smukke nuancer på min altan. Er det forresten kun mig der syntes at den, ellers normalt meget lange januar er fløjet afsted i år???

4 kommentarer:

 1. Har faktisk tænkt det samme, at måneden er gået hurtigere end den plejer... eller også glemmer vi hurtigt ;-)

  Øv også, at det lejligheds noget ikke lige lykkedes. Jeg kan da se, at min ældste har fundet noget billigt, igennem vores boligforening i byen. Hun flytter til d. 15. marts i år, i en lille ungdomsbolig på 36 kvm, med køkken, bad og et stort værelse. Det ligger i en ende, hvor der er bygget 4 små lejligheder sammen. Det er så fint... det skal hun give 1586 kr., for om måneden, i ren husleje. Så det er jo hamrende billigt, i forhold til det du skriver om.

  Håber det lykkes Jer, at finde noget til Josefine...

  SvarSlet
 2. Held og lykke med boligsøgen, godt at der er en mor, der har overskud til at være inde over tilbudene, og så kan selv samme mor godt lade være med at slå sig selv i hovedet med de fejl, vi alle laver :-)
  Jeg synes også januar er fløjet af sted :-)

  SvarSlet
 3. Det er ikke kun dig, Januar ER fløjet afsted.

  Held og lykke med boligsøgningen. Mon ikke det går, på trods af lidt fodfejl.

  SvarSlet
 4. Hej Henriette!
  Januar er dræbende lang, men tror faktisk du har ret i at den i år er gået lidt hurtigere.
  På min blog kan du se et tæppe jeg er ved at sy og der er lapper i af en serviet du sendte med i pakken :-)
  Hav en god mandag og pas på dig selv.
  Knus.

  SvarSlet