31 marts 2011

Gavekortet fra Kristin…

 

 

 

.. er blevet brugt og jeg hentede her til formiddag det smukkeste Lace fra Malabrigo og nogle strikkewirer hos Hr. Slavi på Nørrebro. Så gæstfri han er den søde strikkemand, og jeg blev budt på the i hjemmet, der tydeligt bærer præg af garnglæde og varme. En times tid hyggede vi med sniksnak om garn og det at have problemer, der skal overvindes og som bliver det. Med mig hjem, havde jeg også en liste over bøger jeg bare MÅ ønske mig hihi.  OG OG … kig ind til ham, han har 10 % på alle varer lige nu. Der skal gøres plads til sommervarer, og DET vil vi jo alle gerne give ham ik.. ;-))

 

På Amazon ligger der nu denne og venter på min  ( offentlige hihi )  ønskeliste:

 

51GCP7HAFKL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU02_

Slavi anbefalede den varmt, så den kan jeg naturligvis ikke sidde overhørig. Faktisk kan jeg konstatere at min ønskeliste/wishlist hos Amazon nu tæller hele FIRE!! sider, eller med andre ord 91 ønsker.. Hmm Ja jeg mangler ikke gaveønsker til den næste lange periode. Og skulle jeg vinde penge ved et tilfælde hihi, ja så skal de da bruges på nogle af de mange punkter derinde.

 

Efter Besøget nåede jeg ikke længere end ned til bilen, før jeg blev ultra dårlig. Ondt i maven, kvalme og svimmelhed tog fat i mig, og jeg måtte vende om og køre hjem igen. Jeg har aftalt med butikken at jeg først møder igen tirsdag ( øv og desværre ), men jeg må bare passe på mig selv, og ikke presse ting ind i min dag jeg ikke magter. Og at jeg ikke engang magter et par timer derhenne, er noget der får mig til at surmule lidt, for det er da noget af det mest afslappende jeg kan kaste mig ud i.. men kroppen mener noget andet.

 

Mere garnnyt følger, men nu vil jeg hvile lidt inden jeg skal til møde igen med personalet her på centret.

 

Et hint kommer her:

……  ;-)

2 kommentarer:

 1. Så flott at du fikk deg en kosestund sammen med Slavi :) Kjekt at dagen kunne bli litt bra tiltross for at du sliter om dagen..
  Knus fra Kristin

  SvarSlet
 2. Kære Kristin, du kan tro jeg er SÅ glad for den mulighed du gav mig for at snolde garn ved Slavi. En ren fornøjelse var det :))


  TUSIND tak igen og jeg håber at kunne gengælde en dag.
  Mange knus og dejlig fredag
  Henriette :-))

  SvarSlet