14 december 2011

Ændrede planer

 

 

 

Det har været en af de dage, hvor alt er gået anderledes end lige planlagt. Heldigvis er der ikke så mange af den slags dage i mit liv, som der har været så pyt skidt.

 

Nu er jeg endeligt hjemme, og kan slappe af indtil jeg skal sove. Det sker tidligt i aften, for jeg SKAL møde på arbejde til tiden i morgen. Kl 10 NUL dut. Sisse er nemlig ikke heeelt rask, og jeg har lovet at åben butikken og tage vagten, indtil der kan komme en afløser. Jeg håber selvfølgelig at det sker senest ved et-tiden, for længere er det ikke så sundt for mig at arbejde.  Lykkedes det ikke, ja så tager jeg hele dagen og så har vi aftalt at jeg holder fri indtil jeg er på fode igen. Det vil nemlig helt sikkert betyde en meget meget smadret Henriette i dagene efter, men jeg kan jo godt lide at være der, og jeg kan træde spontant til, i modsætning til andre, der har andet at passe.

 

Jeg må også hellere bade i aften, hvis nu vandet forsvinder igen i morgen. Forkant er bedre end efterslæb.. eller noget :)

6 kommentarer:

 1. Den der ide med stålbøjler til hjerter, den snupper jeg til gengæld - så er vi bytte bytte købmand. Tak for ideen.

  SvarSlet
 2. :-) Det er så herligt med blogland ik.. Selvtak og kh Henriette. Det er forresten Sisse's mor der har kreeret et helt juletræ af stålbøjlerne, og så derefter er det pyntet med hæklerier og lyskæde. Fint ik.. ;)

  SvarSlet
 3. God ide med det bad i aften :o) God arbejdslyst i morgen i den lille hyggelige butik.

  SvarSlet
 4. Tusind tak. Jeg kendte ikke dette link. Nu er jeg nødt til at sidde ved computeren hele natten, for det er da for vildt. Igen - tusind tak.

  SvarSlet
 5. Tak Sonnie, der er så dejligt at være. Alt det garn.. er heeerligt hihi :)

  SvarSlet
 6. DIY... hehehe. Tænkte nok at du ville blive fanget ind 'fnis*.

  Det er nemlig helt vildt så meget der er at kigge på derinde. Rigtig god fornøjelse og sov godt, når du når dertil ;)

  Kh Henriette

  SvarSlet