04 juli 2012

I dag bliver en sommerdag

 

 

 

 

Image00381

 

Der røg lige et par dage forbi mig. Søndag fik jeg besøg af Jesperflyttemand, fordi jeg liiige skulle have sat lidt mere på plads på væggene, og ordnet mit antennestik. Den slags tager tid her i huset, især fordi væggene er helt umulige at have med at gøre. Tid, fordi vi også lige skulle indhente et halvt års dage, som er gået siden sidst, og ikke mindst fordi han også skulle bese sit tæppe, der jo ligger og venter på ham. Jeg har ikke hæklet på det en tid, men det er godkendt heldigvis..  eller… desværre, for jeg er nemlig som det er vokset frem, begyndt at forelske mig i det, og mener bestemt at det ville klæde min lænestol når efteråret rammer. En tid endnu får det lov at pynte her. Lige til den dag jeg er færdig med det, og det kunne jo godt være, at jeg var hele næste vinter om det også hehe.

 

Fem hyggelige timer blev det til, men helt efter bogen har jeg så haft hovedpine lige siden. Været træt træt træt. Sådan må det bare være, og nu venter heldigvis et par sommerdage, som jeg er helt klar til at tilbringe på altanen. Det ville da være en skam andet ik..

 

Image00318

 

Humøret er forresten stadigt for opadgående. Bare lige så I ved det.. hihi

7 kommentarer:

 1. Også her i Sør-Norge har det vært en fin sommerdag i dag. Måtte det bare vare, selv om værmeldingen forteller om mer regn til weekenden. Nesten til å bli værsyk av denne sommeren :)Det er så godt å høre at du har det bedre Henriette. Ønsker deg noen deilige dager på din flotte altan!
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lone, tusind tak for din hilsen. Jeg har ikke overset din mail, men har ikke haft det store overskud til at svare endnu. Det glæder mig at du hænger på endnu her hos mig, skal du vide :)

   Mange aften hilsener
   Henriette

   Slet
  2. Ikke tenk på det - mailen var sendt som et "Hei" og det er fint at det nå er bedre med deg :) Klem fra
   Lone

   Slet
 2. Jeg er glad at du har startet blogge igen - og at du har fundet lyset igen. Det er godt at have venner der SER en.
  Håber at du mange fler dejlige dager på din altan!

  Kim

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kim. Tak for din hilsen til mig herinde. Venner betyder næsten alt når man ikke har det godt. Det er helt sikkert.

   Mange kærlige hilsener
   Henriette

   Slet
 3. Godt at dit humør er stigende. (-: Nyd dine dage på din dejlige altan.(-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Vibeke, det skal jeg nok :-) Jeg håber jo også at du nyder den sommer vi har.. nogle dage. hihi

   Kh Henriette

   Slet