08 juli 2012

Sol på en søndag

 

 

 

 

IMG_9161

Nu er dagen ved at være gået over til aften, og jeg er trukket indendøre. Har været lettere træt og uoplagt hele dagen, men man kan jo heller ikke være hiphopper hver eneste dag vel..

 

Jeg ved, at det nok er den sædvanlige hormonforstyrrelse der træder i karaktér igen, passer vist nogenlunde i regnskabet, og derfor kan jeg uden at vide noget med sikkerhed, se frem til alt fra 0 –14 dage, hvor jeg svinger totalt for vildt, for nu er være med på de unges slang. En dag MÅ jeg tage mig sammen, og smutte hen til min læge for at få mig en lille sludder om det. Alt andet lige er det sgu irriterende at det går sådan hver måned, ISÆR med tanke på at min psyke jo i forvejen ikke er sååå stabil. De to ting kører paralelt  ( hvordan staves det nu lige?? det ser galt ud, men med to rr’er ser det også forkert ud! ) - og jeg har nogle gange svært ved at finde ud af, hvad der er hvad når jeg bliver sur på verden, og træt som en gammel hest.

 

Nå, men jeg har dog alligevel haft besøg nogle timer. Rene var modig og vovede sig ind til løvinden ;-) Han slap vist uden skrammer denne gang, og nu er jeg sulten. Ikke at det har noget med noget som helst at gøre, men jeg smutter nu. En sulten løvinde er sgutte morsom.

2 kommentarer:

 1. Hej Henriette.
  Vi maler ugedagene i hver vores farve...Som Birgitte Grimstad (tror jeg det er )som synger :O)
  Hvis vi nu maler "vores" dage i andre farver end Birgittes..får man så ballade ? ;O)
  jeg har læst forrige indlæg og fatter sq ikke at Anonym har tid OG lyst til at lave tjuhej ud af sådn* en bagatal...ærlig¨talt !!
  jeg har netop selv købt en engelsk opskrift på Raverly..købt OG betalt!, men jeg er ingen ørn i det engelske mht til fagudtryk indenfor strik.Har selv tænkt på at spørge en strikker om hjælp, og det gør jeg uden blusel, for man har vel ikke kun købt rettighederne til et par billeder til beundring, eller hvad ..
  Jeg véd godt man ikke må bruge disse opskrifter i commercielt øjemed,men at det direkte er forbudt at få lidt "veninde"hjælp til oversættelser, dét fatter jeg ikke,og jeg tror heller ikke det forholder sig sådan.Basta
  Fodnote :Så kunne man vel også sagsøge google translate!!
  Hav en dejlig dag og husk at male alle dine dage præcis som du selv vil :O)
  En stille læser

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen stille Læser. Mange tak fordi du har haft lyst til at skive din hilsen, den er jeg rigtigt glad for. Jeg er jo enig med dig og er især måske lidt befippet fordi jeg slet ikke havde set den komme.. balladen altså :)

   Det kan du tro jeg vil gøre og mange tak igen.
   Kh Henriette :))

   Slet