09 november 2012

Nu tager jeg skridtet og søger gældssanering

 

 

 

Kort sagt har jeg i denne uge været i skriftelig kontakt med min bank. Endnu engang har jeg forsøgt at få hjælp til min situation, men jeg har fået et blankt afslag. Kortfattet og præcist een linie modtog jeg i aftes med et desværre..  En samtale med en anden bankrådgiver gav mig en oplysning om, at pensionister “kun” skal have en gæld på minimum 100.000 for at kunne komme i betragtning, så jeg har brugt et par dage på at indhente og samle alle relevante papirer, har skrevet en mindre afhandling om mit liv som det er i dag, og så snart det sidste dokument i form af medicinudgifter er klar, ryger ansøgningen afsted. Derudover flytter jeg min konto til en anden bank, så jeg selv kan styre de afdrag jeg betaler på lånet i Nordea. Jeg har gjort det klart at jeg meget gerne vil betale, men at 2500 kroner er alt for meget hver måned, især nu hvor huslejen stiger med hele 25%. Nu får de hvad jeg kan undvære, og så er det sådan det er.  Ikke engang afdragsfri måned måtte jeg få, for på den måde at kunne komme igennem december nogenlunde.

 

 

Det optager mig selvfølgelig en hel del og jeg er mega træt, men jeg får da strikket. For at aflede tankerne.

 

IMG_1986

Sjalet er godt på vej.

 

IMG_1988

Jeg er også igang med at strikke karklude. Der findes en mængde gratis og fine opskrifter på nettet og nu øver jeg mig på at strikke pænt i bomuld. Garnet holder jeg af at hækle med, men strik.. det er en anden sag. Der bliver ikke givet ved dørene og garnet er ufleksibelt, men øvelse gør mester og nogen har et sted, hvor sådanne fine små klude med dyremønstre på vil passe helt perfekt.  Indtil videre er det en hemmelighed hvem Smiley, der blinker

23 kommentarer:

 1. Det synes jeg lyder godt og fornuftigt og rigtigt og....
  Knus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Nu mangler der ikke så meget før ansøgningen ryger afsted.Pyhh det er en svær omgang.

   Knuus

   Slet
 2. Håber helt vildt at det går i orden for dig, for hvis ikke du snart skal have lidt medvind ved jeg ikke hvem der skal ;) held og lykke.

  Venlig hilsen
  Pi@

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Pia for din støtte :) Jeg synes også selv at jeg fortjener lidt medgang nu.

   Knus
   Henriette

   Slet
 3. Et super skridt du har taget - det skal nok lykkedes dig at få gældssanering.
  Du er altså en ørn til at strikke :-)
  Kram og god weekend fra Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh Helle, det håber jeg altså også :)
   Tak for roserne og mange knus
   Henriette

   Slet
 4. Jeg har en datter der lige har fået gældsanering, har du nogen der kan være bisidder ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Garnløkke. Det kan jeg sikkert godt finde en som vil være, men jeg er da nysgerrig efter at høre mere om hvordan sådan noget foregår... Vil du mon fortælle mig om din datters erfaringer?

   Slet
  2. Jeg skal nok kontakte dig og fortælle, men jeg har ikke tid lige nu, men jeg har ikke glemt dig.

   Slet
 5. Kære Henriette, jeg håber så meget at det vil lykkedes dig at få gældssanering. Sikken byrde dine skuldre vil blive lettet for.

  Så meget fint strik der kommer fra dig lige for tiden.....det er fantastisk. Jeg savler stadig over dit Derecho sjal, det er simpelthen så flot og på et tidspunkt, så SKAL det sjal på mine pinde :-)

  Ønsker dig en fantastisk weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jane. Tak for din støtte og ja.. jeg strikker en del fordi det giver mig fred i hovedet :) Og se du bare at komme igang med Derechoen :))

   Tak og håber at din har været god også.
   Kh

   Slet
 6. Du er bare så megasej!
  Jeg beundrer dig meget, du har det største gå-på-mod, og bruger det.

  God weekend, og hils din skønne Fister.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eiii hvor er du sød :) Tak for det og det er virkelig godt for mig at I støtter mig herinde. Jeg har givet Fister et stort knus fra dig hihi.

   Kh Henriette

   Slet
 7. Det tror jeg helt sikkert du får, og det håber jeg da. 2500 pr. måned - de må jo have slugt noget, de ikke kan tåle. Jeg har meget, meget tilfreds med min bank, hvor jeg har fået en god behandling, men jeg er klar over, det er "lidt"langt at have bank der. Men hvis du vil, så anbefaler jeg Lollands Bank på det varmeste.

  Alt er jo alligevel online nu om stunder og resten klares telefonisk. Jeg har ihvertfald fået super behandling. Hvis du også vil have min bankrådgivers navn siger til. Rigtig god weekend og held og lykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil meget gerne have navnet på din rådgiver og så vil jeg i morgen mandag forsøge at få talt med din bank. Hvilken en af deres afdelinger er det?

   Tusinde tak for rådet og ja.. jeg er ligeglad med hvor den ligger henne, bare de vil hjælpe mig:)

   Jeg håber at du har fået det lidt bedre nu og ønsker dig en god nats søvn.
   Kh Henriette

   Slet
  2. Iler med svar. Ulla Dinesen. Og det er i Nakskov som er hovedafd.

   Slet
  3. Super og tusind tak :) Kh

   Slet
 8. Go Henriette! Så godt å se at du tar tyren ved hornene bokstavelig talt. Ikke vær redd for å melde til oss om du ikke når frem, jeg tror at det er flere av oss som har vært og er i samme situasjon.
  I alle forhandlinger handler det om en "vinn-vinn" situasjon. Din bank vil selvfølgelig gjerne ha en plan som sikrer dem innbetalinger, men ofte handler det ikke om hvor mye det betales, men heller sikkerheten i forhold til om det betales hver måned.
  Lykke til!
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Masser af TAK kære Lone. Jeres støtte herinde betyder at jeg kan tror på det lidt mere:)

   Mange knus
   Henriette

   Slet
 9. Held og lykke - jeg krydser alt for at det skal lykkes for dig :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Hvor dejligt at høre fra dig og jeg håber også at det går godt. Det er et svært overskueligt arbejde at finde alle oplysninger frem, men nu er jeg der næsten :)

   Kh
   Henriette

   Slet
 10. Supergodt skridt du tager, du ønskes held og lykke. Må en husleje stige så meget? Forhåbentlig stiger din boligsikring en del som hjælp.

  God weekend.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne Tusind tak for støtten. Ja det må den åbenbart godt!! Det er jo fordi der er lagt nyt tag på huset, men uanset hvad er det en enorm stigning og nej.. boligstøtten stiger ikke forholdsmæssigt ligeså meget. Det ville næsten også være FOR godt til at være sandt ik.. ;)

   mange knus
   Henriette :)

   Slet