06 november 2012

Man får noget fra hånden på sådan en valgaften

 

 

 

 

Eller.. jeg gør ihvertfald. Det er ikke fordi jeg er specielt politisk anlagt, men jeg syntes det er vildt spændende at følge med her. Måske især fordi måden det går til på i det store land er både besynderlig og indviklet. Jeg følger med for at blive klogere, og fordi det interesserer mig at vide, hvordan mekanismerne er i hele det cirkus det også er.  Nu har jeg så slukket for tv’et, og er krøbet under dynen med den bærbare, som jeg også kan følge med på live. Jeg begyndte med TV2’s lettere hipchekkede dækning, men endte med at hoppe til DR1, hvor jeg syntes det bare er bedre og mere i mit tempo. Bag WLW som jeg skriver i nu kører derfor Danmarks Radio, og jeg kan lytte til den amerikanske ambassadør fortælle om sin oplevelse af danmark. På den måde er teknik sgu smart.

 

 

De sidste mange timer har derfor også betydet færdige arbejder. Jeg har fået strikket det lille halstørklæde færdigt, og nu mangler jeg også bare tre omgange på den bløde poncho. Den er uden dikkedarer og ikke hverken indviklet eller eksotisk, tilgengæld er den superblød og perfekt til både hjemmeisofaen brug, og også til en lun dag udendøre. Nu mangler bare en lækker knap til halsen. Den vil jeg kigge efter i knapkassen i morgen.

 

 

IMG_1971

 

IMG_1972

Overvejer om der skal sidde noget på enderne til at sætte punktum.. ?

 

IMG_1973

 

IMG_1974

Vil du vide mere om garn og opskrift kan du klikke på ovenstående billede. SÅ kommer du til Ravelry’s side.

 

 

 

 

IMG_1981

3 kommentarer:

 1. Jeg synes striben i en den anden farve er ret tjekket :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Kan ikke rigtigt blive enig med mig selv om jeg skulle have nøjes med bare den ene stribe eller.. ?

   Slet
 2. Du laver så mange fede ting.
  Jeg går heller ikke specielt meget op i politik men det amerikanske valg følger jeg altid. Var tidlig oppe igår morges for se resultatet. Jeg fejrede det meget diskret på min egen blog

  SvarSlet