19 marts 2013

Ordet antiklimaks popper op her

 

 

 

 

Tag endelig ikke fejl ( Pia.. jeg er på din side ), jeg er MØG træt af vinter og sne, men jeg er, som resten af københavn vil jeg tro, bevæbnet til tænderne og maks klar til at observere elementernes rasen med kameraet fuldt opladet, og hvad sker der så????

 

 

Absolut ingenting. NADA!

 

 

Vinden har lagt sig til rette som en kælen hund, usynlige snefnug daler langsomt ned, og vejene er både ryddet og rede til færdsel.

 

 

Mor er ikke vred. Mor er skuffet..

 

 

 

250839_419108824806546_392644570_n

4 kommentarer:

 1. Hm, kom til Stevns, du...her ligger 5-7 cm sne og det fyger temmelig meget + det stadig sner...dog vil jeg ikke strække mig til at kalde det en sneSTORM.

  ...og nu vil jeg atter lægge mig (Har fået min hovedpine tilbage,dog ikke helt så slemt som i går..."hurra"... eller noget.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort knus og god bedring Ester. Hovedpine skal man ikke spøge med.

   Slet
 2. Jeg kan næppe tro, det er SÅ lokalt, men ved også, at det kan det være.

  Her blæser det altså stadig godt, men ingen sne lige nu. Men det kulle også først komme i eftermiddag som jeg forstod det! Jeg er gået i sne-strejke, ikke engang de fir-benede venner kan lokke i det her vejr.

  SvarSlet
 3. Hihi, snestrejke :-) Den var god. Jeg ved nu ikke.. de har sagt så mange forskellige ting, at jeg nu bare læner mig tilbage og ser Raymond imens jeg strikker. NÅ!


  Knuuusss

  SvarSlet