19 marts 2013

Project nmbr 100

 

 

 

Ved godt jeg ikke er den hurtigste strikker i garnklassen, og det har da også taget mig henved fire år, men i går ku jeg så lægge mit projekt nummer eethundrede på Ravelry.

 

Der er nu noget ved runde tal ik.

 

I hvertfald når det handler om alt andet end alder hihi.

IMG_3242IMG_3243IMG_3244IMG_3245

 

Jeg er igang med en sommerting. Andet forsøg. Denne gang går det fint, men jeg har ikke motioneret pindende de sidste to dage, for det værker i fingrene pga de tynde pinde. Eller.. måske det er hårdt fordi garnet er hårdt. Super lækker silke/hør og superduper lækker lammeuld, men der er ikke meget fleksibilitet i det. Skidt siger jeg, for den skal nok blive god, når den bliver skyllet på plads til sidst.

 

Opskriften er frit fortolket over den her:

Hayward by Julie Hoover.  Fra Ravelry

 

Min får dog længere ærmer OG så skal jeg jo altid lige lege lidt, så jeg har brugt den til at øve de her snoninger:

Baby Cables and Big Ones Too by Suvi Simola.  Fra Ravelry

 

 

I dag tror jeg at jeg vil fortsætte, for det er altså ret spændende at se hvad det hele ender med.

4 kommentarer:

 1. Den ser bare så lækker ud. Ville ønske jeg kunne forstå engelske opskrifter, der er så mange smarte og lækkere ting på Ravelry. Hvor er du sej du sådan mikser to opskrifter til din egen. Glæder mig til at se det færdig resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne Dorthe :-) jeg lærte det ved at begynde med en enkel opskrift på et par vanter. Oversatte eet ord ad gangen, men hjælp fra youtube feks. Er sikker på at det kan du også. Langsomt og sikkert.

   Slet
 2. kan kun tilslutte mig dortes ord - suk, længslen efter at kunne forstå opskrifter bliver endnu større. tror, den nye trøje bliver rigtig godt. du finder altid de flotteste modeller !!! du må have en god sans for det. elsker selv dem med lidt enkelt udseende - feks. kun med vrang masker ligesom billede to - giver en struktur som jeg godt ka li.
  god strikkelyst !!! nicole

  SvarSlet
  Svar
  1. Også tak til dig Nicole :-)
   Jeg har ikke glemt din mail, det kræver bare lige lidt ekstra overskud at skrive mails, så det kommer. Vær sikker på det.

   Kh Henriette

   Slet