05 august 2014

Man bliver sgu lidt udmattet af at være aktivist!

 

 

 

 

IMG_8220

 

I dag er jeg en smule udmattet, det indrømmer jeg blankt. Der sker mere her på 48 timer, end der normalt gør på 48 uger..  Eller det passer jo egentlig ikke, for drama har der jo været så rigeligt af i mit liv de senere år. Jeg synes bare, at jeg har været rigtigt god til at leve i fred og ro de senere måneder, og vupti så er jeg igen ramlet ind i hurlumhej. Det tager jeg da lige med, inden jeg fortsætter min retræte fra den hurtigtkørende tilværelse. Heldigvis har jeg mennesker omkring mig, som gerne stiller op der, hvor jeg må stå af.

 

Og Holger.. Han er så afslappet som altid. Intet kan hidse den kat op altså.

IMG_8354[1]

Her ligger han feks ude foran naboens plankeværk. Ikke i sig selv noget særsyn, hvis ikke det altså lige er fordi, at BAG plankeværket huserer naboens kæmpekleppert af en hund. Hunden er skøn, men enorm.

 

IMG_8353[1]

Og Holger.. vil da blæse på den. Så han splatter ud, hvor det nu lige passer ham. Om så der er en hund i nærheden eller ej haha.

IMG_8351[1]

 

 

 

Jeg er vist godt på vej til at blive Crazy Catlady..

4 kommentarer:

 1. Ikke på vej, du er allerede - ha, ha!! Og jeg forstår dig så udemærket!! Folk der ikke har haft kat, går virkelig glip af noget!

  SvarSlet
 2. Velkommen i klubben ;-)

  SvarSlet
 3. Så fik jeg endelig ro til at læse om den lille sorte. Og hvad skal jeg sige? Det er bare ikke i orden, og det glæder mig, at der bliver taget affære.

  SvarSlet
 4. Siger også velkommen i klubben af wannabe-crazy-cat-lady'er.
  Hvis ikke jeg havde bare en lille smule sund fornuft i behold havde jeg forlængst oversvømmet matriklen med disse vidunderlige dyr.
  Der som Holger finder det helt nødvendigt at ligge og slange sig lige uden for en grim hunds rækkevidde

  SvarSlet