05 august 2014

Sorte katten bliver ikke fejet ind under gulvtæppet

 

 

Sikke en mandag!

 

 

Ikke uventet har mine sidste to skriv sat noget igang, og hele mandagen er gået med mails, opdateringer, telefonsamtaler og ord ord ord, der skulle siges. Jeg selv mener jo som altid, at jeg har fortalt klart og tydeligt, hvad jeg havde på hjerte, men alligevel er der få som har læst det skrevne, som om jeg fortalte på russisk. Igen.. som altid undrer det mig, men efterhånden har jeg jo god erfaring med den slags også, så det var ventet at noget ville blive læst, som fanden læser bibelen.

 

De fleste har dog ikke været blinde for, at min første prioritet har været at samføre sorte katten med sin ejer igen, OG at skulle det vise sig at være umuligt, ja så var jeg villig til at tage den. Ikke den anden vej rundt….

 

 

Nå, men som det ser ud nu, er jeg blevet kontaktet af bla en herre fra dyrepolitiet ( som jeg slet ikke vidste fandtes her i landet), og han opruster nu, så sagen ikke bliver ignoreret. Derudover er også en journalist kommet på banen. Detaljer om Hr. frivillig har vist sig at være lettere overraskende, hvilket har betydet, at jeg nu har fået mig en frontfigur. Simpelthen fordi jeg ikke har energien til alt, hvad der nu ser ud til at kunne følge af det her. Og til de som evt ikke lige fatter DEN udmelding så skærer jeg det her ud i pap:

 

Jeg har en lang historie, hvor belastning spiller en stor rolle i min hverdag. Mine kræfter er små. Jeg ønsker ikke, at sagen dør fordi jeg ikke har overskuddet/helbreddet til, at stille op til alverdens interwievs og hvad har vi, MEN.. psykisk føler jeg mig faktisk stærk nok. Der er rigtigt mange, som har tilbudt at være på med det her, og det har jeg naturligvis takket ja til med taknemmelighed og glæde.

 

SENESTE:

 

Der bliver publiceret et skriv i B.T på internettet i eftermiddag  i morgen..  Journalisten har lige meddelt mig dette.

 

Tror lige jeg hviler lidt. Hvem ved nu hvad der kan ske..  Må hellere være frisk som en fisk til den tid. Elsker min blog, med udover den ønsker jeg faktisk ikke at være PÅ i offentligheden. Dertil har mit liv været for fyldt med drama.

7 kommentarer:

 1. Kære Henriette

  Du er et sødt og godt menneske, og jeg synes jo ikke, der var noget, at misforstå, men som du siger, det kan man altid blive - misforstået.

  Jeg er også glad for, at historien ikke bliver fejet nogen steder hen, og at andre har kræfter og mandsmod til at tage det videre.

  Sender dig kærlige tanker og kram

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Åh gud hvor er jeg lettet over, at der sker noget. Selv om intet kan fjerne de pinsler, sorte var udsat for, så kan det hjælpe fremtidige øremørkede katte mm, som kommer i kløerne på en satan fra Dyrenes Beskyttelse. Mette.

  SvarSlet
 4. Kære Henriette
  Jeg har med stor sorg fulgt de seneste dages blog indlæg om sorte katten. Jeg er i chok og kan ikke forstå hvordan sådan noget kunne hænde. Føler rigtig meget med dig, som står i det.
  Jeg har med med det samme fjernet det link jeg havde liggende til dyrense beskyttelse på min beaglepack side - ikke et eneste øjeblik vil jeg have det liggende mere. Jeg har været medlem der nogen tid - men har dog meldt mig ud for 1 års tid siden.
  Jeg glæder mig over at der nu kommer fokus på sagen - det skal de bare ikke slippe af med.

  Håber du kommer nådigt igennem og sender dig en masse tanker og kram.

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er det bare godt. :-) Og der har absolut ikke
  været noget at at misforstå i dine indlæg, Henriette:-)

  Jeg er så glad for at det kommer ud i offentligheden, og håber at HAM dyremishandleren, får en straf,og aldrig må have med dyr at gøre.

  Mange hilsner
  Joan

  SvarSlet
 6. Se bort fra mine sidste kommentar på dit gamle opslag er jo meldt til politiet 😊
  Du får lige en blog krammer 👍for godt arbejde
  Morten

  SvarSlet
 7. Jeg synes også at du har været klar og tydelig - og selvfølgelig ville gøre det eneste rigtige, når man finder en tilløber med øremærke.
  At resultatet så bliver så forkert, kan man kun bebrejde DB, som åbenbart ikke vælger de rigtige frivillige
  Jeg synes at du er en dejlig "kattekone". Det er så dejligt at at se, hvordan Holger har fået det hos dig. :-)

  SvarSlet