06 august 2014

Det bliver til en avisartikel om sorte katten

 

 

I dag vil der blive publiceret en artikel på B.T.’s hjemmside om forløbet i søndags. Det er som det bør være, og jeg bliver heldigvis kun nævnt med citater. Jeg bad faktisk om at være anonym, fordi jeg helst ikke vil være i fokus på den måde, det er nok for mig at have min blog at skrive på, men den slap jeg desværre ikke ud af. Jeg har givet lov til at bruge mine billeder fra det første indlæg i søndags, og alt hvad der yderligere måtte komme ud af det, bliver dirigeret videre til min nabo, som er en bedre frontkæmper end jeg. For sagt lige ud, så kan jeg faktisk ikke holde til mere nu. Ikke nogen større overraskelse for mig selv, eller jer som læser med fast herinde. Helbreddet er ikke til kamp og non stop kommunikation.

 

Jeg er monster træt. Har migræne. En smule ondt i maven OG.. kan ikke helt koncentrere mig så godt.

 

Jeg har dog ikke fortrudt noget som helst, for det SKAL forfølges. Bare ikke af mig. Nu må andre tage over. De som arbejder proff med at kæmpe dyrenes sag, og dem som har det i sig må gå videre med Sorte kattens skæbne.

 

Jeg selv tilbringer i dag på langs, og så vil jeg holde øje med avisens hjemmeside for at se hvornår artiklen kommer på, foruden en opringning til Sysser med den efterlyste kat. Det er det jeg kan i dag.

IMG_8322

13 kommentarer:

 1. Det var godt, at du fortalte om forløbet, så der nu kan komme fokus på det - og ham kattedræberen. Pas på dig selv og hvil ud - andre skal kæmpe kampen fra nu af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for støtten Helle, og ja i dag hviler jeg. Knus og kram :-)

   Slet
 2. Jeg har lige læst artiklen på BT's hjemmeside. Det er rigtig flot, det du har gjort. Det skal du være stolt af. Slap nu af de næste par dage, og vid at du har gjort en forskel, desværre ikke for den sorte, men for mange andre katte.
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Mette, jeg ved med mig selv, at jeg gjorde hvad jeg kunne. Jeres støtte herinde og på Instagram betyder rigtigt meget for mig. Mange knus herfra :-)

   Slet
 3. Læner mig op ad Helle K.'s kommentar.
  Jeg så på DB's hjemmeside, at det imbecile fjols (Tage Møller), som hentede sorte mis, er kredsformand i Rødby. Navnet har jeg set i en tråd, så jeg er ikke sikker på, om det er den rigtige person. Men jeg brænder virkelig for at sende ham en mail. Nu venter jeg dog og ser, hvad der sker.

  Håber, du får hvilet godt ud Henriette. Jeg husker fra "min sag", hvor en schæferhund var efterladt i et 55 gr. varmt sommerhus uden vand at drikke i 12 timer, hvor udmattende, det var.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER ret udmattende og jeg husker tydeligt sagen om hunden, så jeg vil forsøge at slappe så godt af som muligt. Tusind tak for støtte og din hilsen :-) Mange knus fra mig

   Slet
  2. Knus til dig også :-)

   Slet
 4. Det er en fin og meget sober artikel, du lægger navn til. Den kan du kun være tilfreds med.
  Jeg er glad, du har en god nabo der kan og vil tage over herfra.
  Du er bare sej, Henriette, du har bare gjort alt det her så godt. Min dybeste respekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er udemærket, og det har jeg også skrevet til jounalisten :-) Tak for opbakning det gør det lidt mindre trættende. Mange knus og kram

   Slet
 5. Har også lige læst artiklen på BT online. En rigtig fin artikel. Håber det fjols kommer til at stå skoleret.Jeg vil dele BT artiklen via min facebook side
  Ha en rigtig god hviledag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt at du deler den videre Ina :-) Mange tak og ja nu kan vi bare håbe at han ryger ud for fuld musik.. Knuuuuus og tak :-)

   Slet
 6. Hurra...:) Søde Henriette :) Jeg har lige modtaget en mail om at han ryger ud...:)

  SvarSlet
 7. Knus og mange gode tanker...<3

  SvarSlet