12 januar 2016

Bostøtten ER virkelig en støtte. Af de store

 

 

2016-01-11 14.04.09-1

 

Heldigvis havde jeg en aftale med Lizette idag, og med hende fik jeg mig en god samtale. Humlen lige nu er jeg selv pinligt bevidst om, for med alle de timer jeg tilbringer alene dag ud og dag ind, er det utroligt svært at styre hovedet. Januar er en måned, som ikke har mange udetimer at byde på så ja.. jeg synes dagene er ulideligt lange. Særligt efter Rasmus tog retur til storbyen har det virkelig påvirket mig, og jeg som ellers ikke har problemer i mit mere eller mindre selvvalgte ensomme liv, har næsten ikke kunnet udholde at gå her selv. For at sige det på godt dansk er jeg ved at blive vanvittig af det. Måske det er derfor, jeg bare sådan går i samtale med vildt fremmede mennesker på gaden, og ved I hvad det er?

 

 

Det er sgu da for meget. Og det er sgu da for ynkeligt.

 

 

Jeg er altså ikke mellem firs og skindød. Endnu. Den opførsel jeg lægger for dagen er jo det, man altid forbinden med ældre mennesker, og selvom det også er en smule fordomsfuldt, så er det sandt. Og jeg er træt af det. Jeg har et helt uvant behov for at komme ud og for at være social, og jeg har gået og tænkt over, hvad jeg kunne gøre ved det og her kom Lizette til hjælp for det viser sig, at jeg kan foretager mig flere ting hernede, og derfor skal jeg nu til at genoptage en gammel gammel interesse. Jeg ville jo gerne strikke med andre, men jeg kender bare ikke nogen, som holder sammenkomster med garn, så i stedet kaster jeg mig over stentøjet. I en fjern fortid gik jeg i flere år til keramik med stentøj, og en overgang fik jeg endda et legat til at gå på en højskole for kunsthåndværk. Det blev dog aldrig til noget for i mellemtiden mødte jeg så en kæreste, og tog den traditionelle beslutning at holde fast i ham og ikke min interesse.

 

 

Jeg har allerede planer for hvad jeg vil kaste mig over.

 

Jeg drømmer om at lave mine egne dekorerede fliser til at pynte i haven, OG i det dejlige og inspirerende program “made in denmark”, som jeg har været helt vild med at se, så jeg et fuglebad der bare var SÅÅÅÅÅ flot. Fliserne har jeg engang set i et Søren Ryge program tror jeg.

 

Jeg glæder mig helt til at komme igang. Jeg glæder mig helt til at tage ud med bilen. Jeg glæder mig helt til at tale med nogen. Jeg glæder mig faneme bare helt vildt meget til ikke at bekymre mig så meget.

8 kommentarer:

 1. Åh, hvor dejligt at høre :-) Du er også så kreativ, så det må lige være noget for dig :-) Knus Tina

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg glad på dine vegne. Er sikker på det bliver SÅ godt...:)

  SvarSlet
 3. Jeg håber, at du vil få glæde af dette nye skridt. Får du alligevel kolde fødder og ikke kan overskue det, så vær ikke hård ved dig selv. Mange forsøg kan være vejen frem. Du er ikke en skør gammel dame, der taler med fremmede. Du har sikkert gjort dem glade og skide værd med.
  hvad folk tænker. Du er Henriette og du er et dejligt menneske ;-)
  Kærligst helle

  SvarSlet
 4. Lyder spændende! Rigtig god fornøjelse med leret og de nye mennesker du møder. Kram fra Vibeke. (-; <3

  SvarSlet
 5. Hej Henriette
  Følger med på din blog. Stort tillykke med dit nye, dejlige hjem, glæder mig til en rundvisning :-):
  En rigtig god ide med planen om at genoptage en tidligere hobby. Har forøvrigt læst en artikel om, at det er godt med håndarbejde o.l. både mod stress, depression, demens osv., så på med "vanten".
  Jeg husker også de smukke fliser fra Søren Ryge programmet. Prøv at se på siden www.byhellenoerby.com
  M.v.h. Ketty

  SvarSlet
 6. Nej Henriette det er ikke ynkeligt at du taler med fremmede, det kan måske også hjælpe det menneske.

  SvarSlet
 7. Hvad er der galt med at tale med fremmede, på den måde får man ingen nye bekendtskaber, der måske bliver venner. Glæder mig til at læse mere om din nye/gamle hobby, det er helt sikkert en god ide. Kan du ikke sætte en seddel op i supermarkedet, biblioteket el. lign. og spørge om der er en strikkecafé i nærheden? Knus og vinterlige hilsner fra et snedækket Bornholm.

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 8. Super idé, bliver helt misundelig! Og ideen fra Gudhjem om en strikkeklub er er heller ikke dårlig. Var der ikke noget med at du tidligere fortalte at Rødby har en garnforretning? Måske vil de lægge lokaler til? Så er der jo også chance for at de får solgt noget. Hér i byen har garnforretningen strikkeaften hver torsdag. Hilsner

  SvarSlet