30 januar 2016

Det vigtige element mangler og spændende overraskelser

 

 

 

482908_535936459765694_187979465_n

JEP!

 

 

Meget mere præcist kan det vel næppe siges, og der er heller ingen tvivl om, at mine dage føles som tiår her i januar, fordi jeg ikke har strikket. Eller hæklet.

IMG_3407

Heldigvis ved jeg at de fleste strikkere genkender problematikken omkring ( u)frivillige pauser i strømmen af projekter. Sådan en pause kan være uhyre vanskelig at bryde, og ingen kan rigtigt forklare hvad der er årsagen, kun er det veldokumenteret. Ret beset er alle pauser svære at stoppe nu jeg tænker over det, pauser fra sund kost og motion feks, er ligeså onde at overvinde som at bestige bjerge i modvind, men jeg skal nu nok komme efter det. Strikkeriet altså.. Og hæklingen. Der er masser jeg længes efter, at tage fat på så snart armene og især højre albue, igen er smertefrie. Netop nu er det jo den tid på året, hvor jeg feks holder allermest af at hækle, fordi jeg så får farver på nethinden i vinterens sidste stride grå.

IMG_3273

 

 

 

 

2016-01-28 10.18.47

Så dagene er altså bare så lange, som sådan nogle nu er når man cocooner uvirksomt hen. De tre musketerer fra Søndergade har hver deres måde udføre den øvelse på. Herman under et møbel, Holger på en ydmyg papdims og jeg pakket ind som en eskimo. Det hele virker efter hensigten skal jeg hilse at sige.

2016-01-29 11.48.47

 

 

 

Iøvrigt nu jeg lige husker det, stak udlejer hovedet indenfor i går. Han meddelte, at med foråret kommer ikke kun farver, udeliv, potter og glade katte, næh nej for jeg skal nemlig først have helt nyt tag og isolering, og sidenhen malet hele palæet! Jeg må selv vælge farve!!!  Jeg er stadig himmelfalden.

 

2015-12-02 14.23.38

TÆNK engang!  Det er næsten ikke til at tage ind, som jeg går rundt i efterdønningerne fra Vestergade og flere flytninger, og selvom jeg føler mig både tryg ved udlejer og med nok tillid til at det kommer til at ske, så KAN jeg alligevel ikke helt se det for mig før den dag stilladset sættes op. Og nu vi taler om det, så er det perfekt timing, at det skal gøres allerede til foråret, for så kan jeg nå IKKE at etablere for meget plantesjov op ad murene til de sider, hvor der skal trampes rundt.

 

Nemmerlig :- )

 

 

2fc323beeeed6f40925afb15909c8e09

10 kommentarer:

 1. OK, det bliver vel så det første limegrønne hus i Rødby :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. HA! hvor er du go :-)))) Ikke utænkeligt, meeeen jeg tror nu ikke det bliver grønt

   Slet
 2. Gad vide om det er noget der smitter, det med armene? Jeg har (selvforskyldt må det retfærdigvis siges) reddet mig en meget øm højre arm af, nå ja, for megen strikning og hækling + lidt museskade foruden, så jeg er vildt rastløs for tiden. Og når man ikke kan andet så gider man da ikke læse, vel. Jeg får så ryddet en del op i alt mit skrammel her og der, så noget positivt er der da ved det. Og sikken dog en super dejlig overraskelse, både nyt tag og ny farve til huset. Så er det måske ikke "det lille gule hus" længere? Sikken en super dejlig udlejer du der har fået. Glæder mig til at følge forandringerne når det bliver forår. Knus og kram til jer alle tre fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må det bestemt være hihi. Jeg er også selv skyld i mine armes problemer, og der går en tid endnu før det kan forsvinde, for der ligger jo gravearbejde forude, sååå.... Mange tak og jeg skal naturligvis nok dele det herinde:-)

   Slet
 3. Hvor spændende selv om du skal igennem håndværker rod..:-)
  Hvilken farve kunne du tænke dig på huset..?
  Synes din udlejer er modig..lol..<3
  Kan se at dit hus er på 118 m2..er det ikke mindre end det på Vestergade?
  Det ser ellers så stort ud det nye.
  dejligt at du nu har fået en sund bolig at bo i og dejligt med store vinduer..:-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det helt bestemt. Jeg skal lige overveje det lidt, men nej der må du have sovet i timen Lisbeth, for Vestergade var kun 64kvm! Deraf navnet dukkehuset... ;-) Jeg elsker de store vinduer og alt lyset som strømmer ind, når det altså ER lyst haha.

   Tak og i lige måde helt deroppe nordpå.

   Slet
 4. Juhu Henriette, hvor er det dejligt at læse... Som jeg vist har sagt til dig, så tror jeg altså det er vendt for dig nu...og at tingene går den rigtige vej...og det har du fortjent, om nogen.
  Stort knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) det ville være så dejligt hvis du fik ret, så jeg håber sgu da på det Esther. Mange tak og knuuuuus og god bedring forresten

   Slet
 5. Hvor er det dog fantastisk med sådan en god udlejer! Godt at høre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt rart at prøve :-) Tak tak

   Slet