28 januar 2016

Postflytsyndrom

 

 

 

 

2016-01-28 10.17.03-1

 

Solen skinner hvilket gør en stor forskel, så torsdag handler mest om at acceptere bly i armene og beton i fødderne, AKA postflytsyndrom..

 

Jeg kan ikke rigtig overskue faste aftaler på tid og derfor har jeg ikke været hos kiropraktoren endnu. Jeg fik lavet en tid i forrige uge, men måtte aflyse fordi jeg simpelthen ikke fungerer endnu, og det ville kunne blive ved i det uendelige, så behandlingerne må vente. Albuen bestemmer i samråd med fødderne, og ved en demokratisk afstemning blev det derfor besluttet, at kroppen intet skal udsættes for i dag. At hovedet er uenig har ikke haft den store effekt, for flertallet har talt. Sådan er det i et demokrati nemlig.

 

2016-01-27 16.07.11

Tak for flere gode forslag til de tanker jeg gik med i går. Sådan set er det også, hvad jeg selv går og overvejer for jeg mangler ikke ideer eller alternativer til at tage den helt store tur i haven denne sommer. Jeg har allerede besluttet ikke at gøre for meget, da jeg ikke ved hvad der ligger og gemmer sig i bedene derude. Grunden til at jeg fortæller er jo at mine indlæg altid har været et billede af, hvad der foregår lige nu og her i mit hoved på harddisken. Den harddisk bliver konstant renset og erstattet af nye programmer, og det program der er allermest påtrængende handler om, hvordan jeg bedst kan gribe næste fase af mit haveliv an. Hvad pokker skal jeg ellers gå og spekulere på når grå dominerer og bestemmer tempoet??  Jeg ender, som I også siger, med garanti med ikke at kunne lade være med, at indrette derude så snart det bliver lidt lunere i vejret. Totalt forudsigeligt og totalt fornuftigt og totalt sundt for alt muligt.

 

 

Forresten..

2016-01-28 10.27.402016-01-28 10.27.46

  … jeg mangler en hurtig ingeniøreksamen!  Laila, Hermans første mor, har foræret de to forkælede baryler sådan et af den slags fine klatrestativer med kradseinstallationer og det hele, men mor her skal pokkermig selv hitte rede i hvordan man samler skidtet. I går på den grå dag lykkedes det ikke, og i dag i solskin ville jeg gerne, men armen har som sagt nedlagt arbejdet. Det skal nu nok lykkedes mig at få sat skik på alle løse dele, det kan vel ikke være mere indviklet end at samle en ikeareol. NÅ!

10 kommentarer:

 1. Ja hvis der er ti tæer der stemmer imod, så...... 😃

  SvarSlet
 2. Nu går vi mod lysere tider og solen titter frem, så ud i hjørnet i gårdhaven på en bænk iført varm jakke og varmt tæppe og en god kop te i hånden, bare 10 min. det hjælper på humøret og man har da også lov til at drømme lidt om hvad der dukker op af jorden.
  Varme hilsner til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hvad jeg plejer at gøre, men lige nu blæser det bare FOR meget, og som en ekstra undskyldning for ikke at komme ud af røret er, at alt stadig står hulter til bulter udenfor. Dog glæder jeg mig enormt til udetid, så i det øjeblik vinden lægger sig og der er bare en smule sol, er jeg den som går i gang med gården. Nemlig :-)

   Slet
 3. Skøøøn katteinstallation!
  Og hvor er jeg dog sikker på at især Herman gerne vil hjælpe dig med en stor del af skruerne....

  SvarSlet
 4. Tak for dine her-og-nu beretninger. De er til at identificere sig med. Jeg tænkte på at skrive igår, men ombestemte mig og tænkte, at Henriette har det garanteret meget bedre i morgen eller måske om 4 timer. Sådan er det jo.
  Giv dig god tid og selvforkælelse. Det fortjener du.
  Kærlig hilsen Helle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige sådan det er. Ikke at det er rart at svinge så meget. Faktisk er det vanvittigt trættende, men det ved du heldigvis også :-)Knus til dig Helle

   Slet
 5. Det klarer du..når gamle mig kunne finde ud af samle mine kattes..;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg gør, så snart jeg kan tænke to logiske tanker i rad :-)

   Slet