25 april 2009

Nye beboere

Vi skal have ny beboere i dag.

Datteren min savner noget at kæle med, og da vi ikke syntes rotterne var så praktiske, har vi forhandlet os frem til et marsvin. Bestanden af dyr er ( heldigvis ) noget reduceret nu, da to af marsvinene er døde af alderdom og de fire frække rotter er aflivet. Det var med stor sorg at vi måtte tage den beslutning, men her i de nye omgivelser var der bare ikke plads nok til sådan nogle aktive dyr. Vi kunne ikke have dem ude, og jeg syntes det var synd at de bare skulle henslæbe deres dage i et bur. Renholdelsen af buret var også mere end hun orkede, så sådan blev det. De er super søde, men ikke særligt vellugtende, hvis man ikke holder alt omkring dem rent og nyvasket.

SÅ altså.. idag går turen til Lyngby, hvor der bor en dame der opdrætter marsvin. Vi har ventet på dem i fire uger, og har allerede valgt hvilke vi vil have med hjem. Og ja.. jeg bruger flertal, for jeg kom altså til at vælge en til mig selv også. HI

Nu har de jo også bedst af at være to i samme bur,men det var slet ikke meningen i første omgang. Problemet er bare at når man står der og kigger på de små søde uldtotter så er man på den. Ikke fordi jeg syntes marsvin er særligt interessante som kæledyr, de gør ligesom ikke rigtigt noget, jeg endte bare med at falde for den her lille teddy som racen hedder. Den er pjusket og ligner mest en lille hårbold.

Min datter har valgt en almindelig slags til sig selv og jeg skal så have den her teddy. De kommer til at bo sammen på hendes værelse, men jeg skal nok sørge for at den ved hvem dens mor er. :-) Der venter et tæppe på den når vi kommer hjem, og dens fremtid vil være ved siden af mig når jeg sidder og taster løs her på min bærbare, eller laver andre stille siddene sysler.

I aften når de er vel hjemme, vil der ganske givet ligge billeder af de to små her på siden.

Indtil da vil lørdagen være stille. Kæresten kom hjem halv fem, og jeg er sikker på at han er helt kvæstet resten af dagen hihi . Alderen er begyndt at trykke, og en tur med gutterne koster mere på formkontoen , end for tyve år siden. DOG vil jeg hygge mig over at han skal op før han selv vil, men sådan går det når man efterlader min bil i byen, OG jeg selv skal bruge den senere. :-)

Jeg sidder nu og overvejer min strategi. Skal han ha lov at sove til halv tolv ell tolv?? Hmmm
Skal han vækkes blidt med kys og en kop kaffe, eller skal han have vand i hovedet? Hmmm

Vi får se gør vi.. :-)

14 kommentarer:

 1. Herhjemme havnede valget på hamstere, men desværre er levealderen ikke lang, så vi fik slidt et par stykker op, før husreglementet endelig gav plads for den kat, vi helst ville have. God lørdag:)

  SvarSlet
 2. Hei Henriette!

  Så koselig å få så fine kommentarer fra deg! Tusen takk!
  Ha en fortsatt kjempeflott helg! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlet
 3. Spændende med de to nye husdyr. Glæder mig til at se billeder senere i dag. God lørdag.

  SvarSlet
 4. Hej Sifka. Hamstere er også vildt søde, jeg ville gerne have haft en dværghamster, men da vi allerede har marsvin i huset, så blev det dem valget faldt på endnu engang.

  Det er bestemt også kun lige indtil den dag vi får mulighed for at få hund/kat. :-)

  I mangel af bedre...

  SvarSlet
 5. Hej Pillepalle.

  Jamen selvtak da.Jeg kigger jo ofte forbi din side :-)

  God weekend til dig også.

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Min datter er ved at gå ud af sit gode skind af spænding trods det at hun er 17 år. smil

  Billeder følger nemlig.

  God lørdag til dig også

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig meget til at billeder af jeres nye beboere, Henriette! Uh, jeg er jo vild med dyr, ved du nok, og vi har haft mange mus og dværghamstere - men det er nemlig et stort arbejde at holde alt rent omkring dem, så der ikke lugter.
  Ha' en dejlig dag, varme klem ;o)

  SvarSlet
 8. Hvor lyder det hyggeligt med sådan to små dyr. Vi har haft en lille uldtot der hed Sofus.

  SvarSlet
 9. Hej Det gule hus og tak for besøget her hos mig :-)

  Det er smadder hyggeligt, og lige nu tænker jeg lidt over hvad min skal hedde.

  God lørdag aften til jer i det gule hus.

  SvarSlet
 10. Hvor er jeg glad for at læse, at I valgte at få to marsvin ! Det er SÅ synd - og imod deres natur - at gå palle alene, også selvom de ofte bliver snakket med.... så godt at I valgte to, for de er jo flokdyr :0)

  - Skulle du en dag have nogle spørgsmål eller lign., så kan jeg måske hjælpe - vi har pt. 15 marsvin, og jeg har haft mange flere, da jeg engang opdrættede langhårede marsvin og har efterhånden meget erfaring med sygdom , ernæring o.lign.

  Mennn lige nu er planen, at når nogle af de gamle marsvin er døde af alderdom, skal vi ned på max at have 6 stk.
  Jeg synes faktisk at det er et spændende kæledyr og kender rigtig mange voksne der har marsvin som kæledyr ( uden at de er tossede eller noget . . . hi ih )...

  Smil herfra

  SvarSlet
 11. Vi har også haft utallige marsvin da Ceciiie var lille, det endte med en hund og en hest :)
  Jeg læder mig til at se dine billeder :)
  Knus

  SvarSlet
 12. Madame, det har du så evigt ret i. Rotterne var jeg ret begejstret for men, tøsen orkede bare ikke rengøringen, og det lugtede bare så adr..
  Kravet er det sammen nu, skift dem en gang om ugen,eller... :-)

  God aften til dig og knus herfra

  SvarSlet
 13. Du godeste Trine.. Sikke da en masse dyr. Jeg er dybt imponeret :-)

  Jeg er også glad for at jeg kan spørge dig om ting og sager, for selvom der har været marsvin her i huset inden vi kom til, er der sikkert en masse jeg ikke ved endnu.

  Tusind tak for kommetaren og rigtig god aften til dig.

  SvarSlet
 14. Hej Pernille.

  Ja jeg tror ikke vi ender ude i en hest, men jeg vil jo vildt gerne have en hund, så indtil da..

  Jeg skal nok lægge flere billeder ud.

  Rigtig god aften til dig på 1.

  SvarSlet