23 april 2009

Taget af bølgen..


I går blev jeg taget af bølgen den blå.

Hexagonerne har gjort mig så ond i sulet, de vil ikke være sekskantede og jeg har derfor dømt dem ude i en tid. Jeg er til gengæld begejstret for bølgerne, det passer mig glimrende, det med at man hurtigt lærer rutinen i maskerne, så jeg surfede højt i går.

Lige indtil sent i aftes...

Første runde er jo nem. Liselotte siger slå 297 masker op, og det er jo gjort i en fart. Runde to kostede i første omgang dyb koncentration, jeg er jo ny i klassen, men i tredje række gik det rigtigt godt, fastheden er ensartet, der er også mere at holde fast i og jeg er lutter tilfredshed. Altså, dvs lige til det tidspunkt hvor jeg når slutningen med de sidste ti masker. Der passer pengene bare ikke.

Jeg kigger og kigger, vender og drejer, læser igen og igen, tæller og regner, tænker så det knager, noget er galt, man hvad???

Jo det skal jeg fortælle. I runde to , altså den første omgang med det egetlige bølgemønster, har jeg taget EN ENKELT MASKE for meget ud.


Så ser man altså sådan her ud.


Min første indskyldelse og det jeg altid reagerer med at gøre, er at kyle hele l.... i skraldespanden. Klippe snoren med saksen og smide det væk. Gå i gang med noget andet og surmule. Men ikke idag, ikke nu.

En kop kaffe, en god film i maskinen og jeg går på med krum hals. Trækker i snoren, og det er jo nemt, næsten for nemt forresten, mange mange timers koncentration, forsvundet på sådan ca et minut, -- og begynder forfra.

Nu er jeg kørende igen. Jeg gik i seng halv to i nat, med en meter i armene, og nu vil jeg fortsætte. Faktisk blev det i andet forsøg meget pænere, så jeg er ikke helt til så utilfreds mere.8 kommentarer:

 1. Jeg er igang med tæppe nr. 2 med bølger og det første var 1½ år under vejs, men færdig blev det og ligger nu og pynter på datterens seng :-)

  Det tog lang tid, men det var det værd.

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot, at du går på med krum hals, Henriette! Det skal nok blive superflot, og du ender med at blive en ørn til den slags håndarbejde.

  Varme klem og ha' en dejlig dag!

  SvarSlet
 3. Ja.. tålmodigheden er ens værste fjende når det gælder hækling eller strikning..
  Jeg er ved at hækle en jakke.. mon den bliver færdig.. det gør den nok.. men ikke ikke til den her sommer...
  Fin blog du har.. kikker forbi igen..

  hilsen Christina

  SvarSlet
 4. Hej Famhansens. Tusind tak for kommentaren, Pyhh halvandet år!!! Jeg håber altså ikke at jeg er så lang tid om det, jeg er nemlig så spændt, så spændt på resultatet hihi

  Ligger der et billede af dit tæppe på bloggen?

  God dag til jer alle :-)

  SvarSlet
 5. Hej Madame og ja, jeg er blevet en værre hækletudse. smil Men kan ikke tudse måske ikke vokse og blive til en ørn en dag???

  Jo da hihi

  Mange klem tilbage til dig på en solskinsdag

  SvarSlet
 6. Hej Christina og hvor dejligt at du kiggede forbi. Du skal være så velkommen igen.

  Tak for kommentaren og ja en hel jakke er nok et stykke hen ad vejen endnu for mig, jeg er jo helt ny i branchen af hæklere :-) Glæder mig til at se dit færdige resultat.. ligegyldigt hvornår det bliver.

  Tak for rosen af min side og jeg kigger ind til dig om lidt.

  God dag til dig i Skåne.

  SvarSlet
 7. Jeg har også fundet mine bølger frem, og kan konstatere, at jeg er blevet bedre til det end sidst, jeg havde dem i hænderne. Man lære åbenbart noget hele tiden:)

  SvarSlet
 8. Hej Sifka. Hihi så tog bølgen også dig. Det er nemlig helt rigtigt, og hver gang man gør noget forkert, glemmer man det ikke igen.

  Det er ligesom ikke at kunne finde vej. Får man hjælp, glemmer man vejen, men kører man rundt selv og måske forkert endda, så sidder den der til evig tid bagefter.

  Vi bliver sgu klogere og klogere vi to. :-)

  Rigtig god fredag til dig.

  SvarSlet