05 maj 2009

Livets uforudsigelighed :-)

Det har været en ret så begivenhedsrig dag for mig.

Jeg kommer jo generelt alt for lidt omkring og jeg ved godt at jeg bør være mere udfarende, men det er jo lidt svært for mig til tider. Når jeg endelig er ude og omkring, er det tilgengæld let at begejstre mig.

Jeg startede dagen med en samtale med Rasmus. Han ringede fra skolen for at fortælle, at hans far i aftes havde taget hans mobil fra ham, den blev splittet til atomer og derefter blev simkortet klippet over. Hele Rasmus netværk var derpå... Derefter tog han Rasmus' elskede musik der lå på hans ipod, slettede hele molevitten og afsluttede med at fjerne hans musikanlæg.
Hans afskeds replik til Rasmus var en kort besked om at pakke sine egendele, og flytte hurtigst muligt. Med andre ord..... Rasmus er blevet smidt ud hjemmefra af sin far.

Lige nu befinder han sig hos sin farmor. Efter en længere samtale med ham, hvor jeg sikrede mig at han var ok, har vi aftalt at han bliver der til torsdag morgen. Det ville han selv gerne.
Når han er kommet tilbage til Frb, ringer han efter mig og så tager jeg og kæresten hen og henter ham og hans ting.

Det siger sig selv, at jeg er rystet over min eksmands opførsel, men på ingen måde overrasket. Josefine og jeg selv har jo også fået turen engang. Jeg talte derefter med hans skolelærer, som kunne rapportere at han var ved utroligt godt mod. Faktisk virkede han mere glad end længe, ja hun syntes faktisk at han nærmest var lettet. Det er helt sikkert at han har været så rolig omkring det, fordi han ved at han ikke er alene i verden. Der er en masse mennesker der vil ham det bedste og som elsker ham.I morgen skal jeg til kommunen for at ændre hans adresse. Derefter følger der lidt praktisk, for jeg vil naturligvis IKKE længere betale børnebidrag til min eks.

Efter den omgang, var det afsted og hu hej til Lyngby. Der bor tandlægen og jeg nåede det lige netop. Til alle der IKKE har prøvet en rodbehandling kan jeg kun sige at det er bare så ufedt. Der bliver rodet og regeret inde i tanden og langt inde i kraniet og det tager godt nok sin tid før det ikke længere kan mærkes. Jeg har fået at vide at det kan tage en hel uge før det er smertefrit igen.. SUUUK Jeg indtager nu min kaffe med sugerør.

Døren er åben.. Lokke lokke, ja det lyder jo fint nok, men jeg vil ikke derind.


Lige nede under tandlægen ligger den sødeste lille butik. Den forhandler Crabtree & Evelyn produkter, og som den Englandsfreak jeg er, må jeg altid lige ind og kigge. HA... Ja den er god siger kæresten.
Jeg kom til at købe et par kopper til min kaffe. Kæresten døde lidt da han så dem, de er bare for stygge og han nægter at drikke af dem. hihi Se her:
Der er også ting til katteelskere se bare her:


En Thevarmerkat... :-)

Her er de næste par gummistøvler jeg vil ønske mig:
Og her er en række af smukke farvede lys:
Til sidst et billede af Lyngby Kirke der ligger så smukt på en bakketop, nøjagtig som den skal.Alt i alt en utrolig dag. For præcis en uge siden talte jeg med Rasmus for første gang i flere år, og inden jeg har blinket med øjenene, er verden vendt på hovedet og jeg skal have ham her hos mig. Jeg skal nok liiige vænne mig til det hele. Iøvrigt er det jo en opgave for de kreative at få plads til ham her, men det må være kærligheden og hjertevarmen der trækker læsset. I første omgang skal han sove på skift med os voksne, i enten soveværelset eller på sovesofaen i stuen. Det afhænger af godnat-tider og hvad stemningen er til. Der bliver ikke meget privatliv, og det kan blive svært for mig selv, men bare jeg har lidt ro i dagtimerne og kan gå ind i mit eget værelse når jeg har brug for det, så må det gå. Mine forældre er der jo også, og de vil gerne aflaste lidt når det er nødvendigt.


Intet i livet kan forudsiges..

22 kommentarer:

 1. Hvor er det dog dejligt at læse, at Rasmus kommer hjem hos jer og bor! Jeg er sikker på, I løser alt det praktiske, der selvfølgelig også er en stor udfordring.

  Tillykke til dig - det glæder mig så meget!

  SvarSlet
 2. Dejligt at Rasmus udviser ro så hurtigt efter. Håber det hele løser sig for jer alle sammen.

  Skønt du får Rasmus hjem.

  SvarSlet
 3. Jeg er helt målløs, men glad på dine vegne.

  SvarSlet
 4. Og jeg vil osse ha' så' nogen gummistøvler:)

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor er der sket meget for dig (jer) i de sidste dage. Mon ikke alle de praktiske ting løser sig. Håber i kan få lidt ro på det hele når Rasmus er flyttet ind. Tillykke med din søn - han virker som en meget fornuftig dreng!! Masser af knus :)

  SvarSlet
 6. Kære Henriette

  Jeg har lige holdt en lille læsepause fra alle bloggene, men er lige hoppet på igen.

  Hvor har du været igennem meget i de sidste dage. Det har været meget bevægende at læse nu.
  Stakkels Rasmus, det må være hårdt at hans far behandler ham sådan. Men som du selv skriver, så er der sket meget med ham siden I fik kontakt igen.

  Hvor er jeg glad for at høre at han skal hjem og bo hos dig. Nu bliver karmaregnskabet endelig gjort op!

  Selvfølgelig er det hårdt for alle parter at skulle omstrukturere hverdagen og livet på den måde. Men så længe der er masser af plads i hjertet betyder den fysiske plads mindre.

  Jeg håber at det hele kommer til at flaske sig for jer!

  Mange knus og tanker
  Malou

  SvarSlet
 7. Hej Henriette!
  Hvor er jeg glad på dine og Rasmus vegne. Din blomst kommer med posten idag.
  Margith

  SvarSlet
 8. Hvor det dog glæder mig at læse at Rasmus kommer hjem og bor hos jer. Men jeg må også sige at jeg i den grad er målløs over din eksmands opførsel. Kan godt se det bliver lidt trængt, men jeg er helt sikker på at I nok skal få det til at fungere. Du siger det selv – hvor der er hjertevarme er der også husrum.

  Jeg vil ønske dig en rigtig god onsdag Henriette. :-)

  SvarSlet
 9. Jeg er glad på dine vegne, men ked af det på Rasmus' vegne. Det er ikke nemt at erstatte eller udglatte et ødelagt forhold, som han har været i igennem nogle år, endda de år man formes i. Og det er ikke rart at skulle forklare, hvorfor den anden forælder ikke opfører sig ansvarligt. Oh - jeg har kun læst de første linier af dit indlæg, resten med indkøbene etc. er ren og skær terapi:-) og det er også nødvendigt i sådan en situation.

  SvarSlet
 10. Godmorgen Madame.

  Ja det er store forandringer der sker lige nu :-)

  Tak for din kommentar
  Klem fra mig

  SvarSlet
 11. Hej Hjerteveninde.

  Tusind tak for din hilsen. Den varmer :-)

  SvarSlet
 12. Hej Sifka. Ja det kan jeg søreme godt forstå. Ingen fatter det, heller ikke jeg.

  OG de gummistøvler er nemlig super glade ik.. :-)

  SvarSlet
 13. Godmorgen Anette.
  Ja han er egentlig meget fornuftig, jeg havde helt glemt den egenskab hos ham. :-)

  OG mange knus tilbage til dig.

  SvarSlet
 14. Hej Malou. Ja i sidste ende må jeg jo erkende at det har været en slem omgang for Rasmus, men det er mig der har trukket det længste strå når det handler om vores børns tillid. Man kan ikke behandle børn på den måde uden at de til sidst trækker sig.

  Mange tusind tak fordi du smed den søde kommentar her tilmig.

  Ved du har dit eget at slås med.

  Rigtig mange knus tilbage til dig:-)

  SvarSlet
 15. Hej Margith.

  Åh hvor er jeg heldig. :-) Mange tak for den søde kommentar og også for blomsten.

  God dag til dig

  SvarSlet
 16. Hej Catarina. Ja det er alle jo. Kun han selv ved hvorfor han opfører sig sådan.

  Mange tak for din kommentar og rigtig god dag til dig også Catarina :-)

  SvarSlet
 17. Godmorgen Dax2. Tusind tak for kommentaren. Det er noget der skal bearbejdes, men vi skal nok sikre at han får den rette hjælp til det.

  God dag til dig :-)

  SvarSlet
 18. Tænk at hans far smed han ud - over så lidt !!! Og så gammel er Rasmus jo heller ikke . . .

  Men det er jo godt hvis Rasmus kommer hjem til jer og bor :0)

  - - - -

  Jeg er vild med de der te - krus med katte og hunde på :0)

  SvarSlet
 19. Puha, du når da ikke at kede dig for øjeblikket!!

  Det er lidt af en behandling Rasmus har været udsat for der. Men det er dejligt at læse, at han trods chokket er afklaret med hvad der er sket.
  Uanset hvor meget/lidt plads man har, er der altid plads til en i nød.

  Nu kan I snart sidde og nyde varme drikke af dine nye, søde og sjove krus. Rigtig søde ting den butik har. Den må jeg se på næste gang jeg er i Lyngby.

  Knus her fra :0)

  SvarSlet
 20. Ja er de ikke skønne. Kunne heller ikke stå for dem. :-)

  Nej Rasmus er kun 14 år, så det er sgu barske løjer. Men har har jo heldigvis os her og min familie iøvrigt, og vi skal nok støtte ham.

  SvarSlet
 21. Hej Kari. Ja gør det, den ligger for enden af lyngby Hovedgade, lige inden rundkørslen. Tag derefter et kig lidt rundt om hjørnet, der ligger en butik der hedder Chaya. Det er den mest vidunderlige the/kaffe biks, med skøn chokolade også. :-)

  Nej vi keder os ikke her for tiden. Men pyhh det bliver rart at kunne tage det med ro igen snart. :-.)

  Knus til dig også :)

  SvarSlet
 22. Nææææ altså hvor vildt dejligt - Jeg ved ikke om man kan sige tillykke men jeg mener noget i den retning. :-) det glæder mig meget at Rasmus kommer hjem til dig. Det lyder som det har været en slem omgang at bo ved sin far. Held og lykke med det hele....

  SvarSlet