08 november 2009

Pheww.. 3 timer senere..

NU stopper jeg for idag!


Efter at have fået en venneanmodning fra Frau putz inde på Ravelry, tænkte jeg det var på tide at få lagt mit garnlager ind der. Der blev udtrykt ønske om at få lov at se, hvad jeg tidligere har skrevet om at jeg har liggende.. :))

Som sagt så gjort, og nu her TRE timer senere har jeg fået lagt det hele ind. Også de seneste projekter. Jeg er stadig målløs over hvad jeg har fået samlet sammen, og over det faktum at jeg stadig har garn på ønskelisten.

Der er jo ikke længe til jul, og hvis ungerne skal have gaver, må jeg hellere styre min trang til at shoppe fibre. Men det er ikke let, og forleden glemte jeg alt om jul. Den der med at shopping hjælper på øvoplevelser er ikke helt forkert, for der kom jeg altså lige til at handle lidt Knit pro på nettet. På en engelsk side faldt jeg over tilbehør jeg ikke har set udbudt til salg her i landet, og jeg har nu en pakke på vej til min egen trøst. Den indeholder spændende sager, og når det kommer skal jeg nok vise det frem her.

En gave til mig selv kan man vel kalde det..


Godnat og vi "ses igen i morgen.


ZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

14 kommentarer:

 1. Og er der nogen, der har fortjent trøsteshopping, må det være dig! Jeg glæder mig til at se hvad du har købt :o)

  Nu skal jeg på arbejde i morgen... Så måske skal jeg ind til Viborg og ned i Tine Lund for at trøsteshoppe bagefter. Nu må vi se.

  Ha' en dejlig søndag.

  KH

  SvarSlet
 2. Ja, den er go' nok. Shopping er terapeutisk : )

  SvarSlet
 3. Shopping er altid godt ;-) du har et fantastisk garnlager. Nu ved vi hvor vi kan shoppe hvis vi mangler noget en søndag :P Jeg har også fundet dig nu på ravelry - bruger det ikke ret meget men det kan jeg måske komme til ;-) Knus

  SvarSlet
 4. Beundringsværdigt. Dertil, tror jeg aldrig, at jeg når. Men, måske når jeg frem til at købe Knit Pro på nettet. Jeg vil da lige sammenligne priser, og så se om det bliver engelsk, eller tysk. Jeg må se at finde dig på Ravelry, så jeg med egne øjne kan snuse i din lagerbeholdning;)

  SvarSlet
 5. Sender dig lige et par smilende, søndagshilsner fulde af energi... :o)

  SvarSlet
 6. Hej Henriette.
  Jeg har ikke nogen konto på rawelry, det må jeg vist til at have. Hvordan finder jeg dig derinde, så jeg kan se alle dine fine sager.
  Hvor lang tid var det du sagde, at du havde strikket? Mener at du engang skrev at du næsten lige var begyndt, men det kan da ikke passe?
  Det ligner som om du aldrig har bestilt andet :-))) Især dine sjaler er skøøøøøøne :-)))))))

  SvarSlet
 7. Kære Mette, ja det syntes jeg jo ærligt talt også ;))

  Jeg ønsker sig SÅ meget en god dag i morgen og vil krydse fingre for at samtalen går som den helst skulle. Jeg sender dig en masse knus og kram herfra
  Henriette

  SvarSlet
 8. Hi hi Rikke, det er bare lidt dyrt i længden,som det er nu ... ;)))

  Knus

  SvarSlet
 9. Hej Anette. Det skulle du tage og gøre, der er så mange flotte ting at lade sig inspirere af.

  Jeg lægger nu også lidt billeder på her i morgen, det må jeg hellere :))

  Jeg har tilføjet dig derinde nu.

  Mange knus Henriette

  SvarSlet
 10. Sifka.. Det engelske pund er jo helt i bund, så det kan klart betale sig lige nu, at handle på de engelske sider. Også bøger og film og den slags. Garn har jeg ikke prøvet endnu :)

  Jeg har også tænkt mig at lægge billederne på her, og har jo tilføjet dig på ravelry :)

  Knus

  SvarSlet
 11. Mange tak Pi Andrea. :-)

  Og jeg sender knus tilbage gør jeg
  ;)

  SvarSlet
 12. Det skulle du tage og gøre Laura, Der er så meget godt at finde derinde. Du søger bare på mit navn, men kan også klikke på linket her på siden, tror dog stadig du lige skal have din egen profil først.

  Jeg genoptog strikkeriet omkring april, og begyndte helt fra bunden af... Hmmm

  Og tusind tak, jeg er jo også glad for sjalerne :))

  SvarSlet
 13. Shiiiit mand, der er meget! Det er fedt. Jeg er ret vild med Lima Peru uld og har også strikket meget med det. Faktisk i den samme mørkegrå farve, som du har liggende.

  God søndag til dig :-)

  SvarSlet
 14. Hej Anita. Ja det er fedt, og jeg nyder det jo også hver evig eneste dag. :)

  Peru ulden er nemlig helt vildt lækker. Vi har en god smag har vi hihi

  I lige måde smukke kvinde

  SvarSlet