27 marts 2010

Åben dør

 

 

 

SNC12302_resize

Vi har sovet med altandøren på klem i nat, for første gang i år. I soveværelset er der ingen vinduer, kun et stort dørparti der kan åbnes til en lille fransk altan. Derfor har det indtil nu været alt for koldt, men i nat sku det være, og ihh hvor var det skønt at vågne her til morgen i et friskt soveværelse, og til lyden af en stille by. Det eneste der kunne høres var den silende regn, men pyt med det, den lyd holder jeg meget af. Især når jeg ligger under dynen..

 

Jeg havde egentlig planlagt at lege lidt med min altan, men det venter jeg nu nok lige lidt med for det er for vådt og adr syntes jeg. I stedet kan jeg så nusle rundt indendøre og måske bare ha god samvittighed over, at hygge og slappe med mit strikketøj og mine unger.

HVIS altså de lige gider holde op med at skændes!  Søskende altså..  suk

 

 

SNC15444_resize

Her er stadig ingen andre end mig der er vågne, så jeg udnytter lige stilheden lidt..

3 kommentarer:

 1. Kære Henriette,
  Neej, hvor skønt at kunne sove med åben dør! Det er alt for koldt her til den slags eksotiskheder, men forhåbentlig snart...
  Jeg tror du får en dejlig dag med god afslapning og så håber jeg, at solen kigger frem, så du kan lege med altanen. Har det mon noget med nogle blomster at gøre??
  Klem og knus fra
  mette

  SvarSlet
 2. Hi Eksotisk.. ja måske, og jeg nyder det skam også når nu jeg ikke har en have at gå ud i.
  NEMLIG, helt rigtigt det er nemlig tid til rengøring og oprydning derude, så jeg kan komme til at få lidt grønt frem. Altankasserne trænger også til lidt kærlig pleje :)

  Knus og klem til dig tilbage :))

  SvarSlet
 3. Tak for påskehilsenen : )Kram fra mig..

  SvarSlet