16 maj 2010

Oprydning og byttehandel til de sykyndige

 

 

 

SNC19263_resize

Jeg har fået sorteret og ryddet ud i de stoffer jeg har haft liggende. Det meste har fulgt mig i årevis og gennem flere flytninger, men nu må det være nok.

 

Jeg har for år tilbage været utroligt flittig til at sy på symaskine og i pacthwork,  en daghøjskole med syning og smykkefremstilling fik mig helt op på lakridserne og jeg lærte faktisk en masse i de år, men det jeg ikke har glemt bruger jeg ikke længere så meget. Det bliver måske til et par gange om året, jeg lige sætter mig til maskinen og prøver igen.  Bestikruller, tasker, tæpper, plaider, puder og flere puder, varmehandsker, sjaler, badekåbe og meget meget mere blev det til dengang, men nu er jeg blevet til en styg strikkeheks og derfor skal det ud.

 

Alt det jeg ikke gider, hvis jeg skal være ærlig, skal ikke længere tynge min dårlige samvittighed og derfor står denne nu i mit retreat:

 

SNC19269_resize

SNC19267_resize

 

En skattekiste forklædt som sort sæk, fyldt med alskens herlige tekstiler i alle arter. Noget af det er beklædning der har været for godt til at smide ud, og hvor jeg har klippet de store brugbare stykker af. Der er stumper tænkt som muligheder for applikation og gu ved hvad ellers. Der er helt nye stykker tænkt til patchwork og rester jeg selv har fået forærende alle mulige steder fra.

 

Så her kommer et tilbud til de af jer, der er dødkreative og dygtige til at sy:

 

Kom og hent sækken, den er din hvis du vil ha den, det eneste jeg ønsker mig til gengæld er noget der er syet fra din hånd.  Et par puder, et forklæde eller en strikketaske..  kom med et bud og vi finder ud af det.

 

Jeg håber at nogen vil fatte tastaturet og tage i mod tilbuddet for jeg kan ikke bære at køre det på forbrændingen ;)) Og er der nogen der kender nogen, der ikke læser med her, men som er dygtige til at sy så sig det endeligt videre, hvis I ikke selv er interesserede.

 

 

 

SNC19266_resize

Det her er hvad jeg har beholdt til mig selv. Jeg har dog alligevel lyst til at have bare lidt på lager til en pludselig indskydelse.

6 kommentarer:

 1. Sikken et fantastisk tilbud, hvor er jeg træt af at jeg bor herovre i Århus lige nu :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 2. Ja det er nok liiige lidt langt at køre ;) Forresten er der flere flittige jyder her i blogland, I må tage en fællestur hihi.

  SvarSlet
 3. Fint, at give det videre til en anden, når det nu ikke skal ligge hos dig. Hvis jeg ikke havde alle de andre projekter, ville jeg slå til. Håber de får godt nyt hjem, for stoffer er feeeede!

  SvarSlet
 4. Jeg slår til !
  Jeg vil med stor glæde modtage din skattekiste sæk , tage hvad jeg kan bruge og give resten videre til en sød veninde , der bruger ALT stof til sin Patchwork.
  Hvad du så skal have for det ?
  Kan vi ikke snakke om det- udveksle ideer ?
  Faktisk er jeg i din by Onsdag i denne uge :-)

  SvarSlet
 5. Hej Prophecy, ja det er fedt at kunne glæde en anden med noget man ikke selv har brug for mere syntes jeg :))

  Og ja... det er de og der er så mange smukke mønstre at vælge i mellem alle vegne, der kommer hele tiden nye fristelser til ik... ;)

  SvarSlet
 6. Done deal Miri.

  Vi ses på fredag :))

  SvarSlet