12 juni 2010

Er det mig eller..???

 

 

 

SNC19069_resize

 

 

Jeg har aldrig pralet af at være et lys til det her med computer og koder og hvad ved jeg, men jeg er søreme lidt undrende over at Blogger helt fjerner de gamle muligheder for skabeloner og kun efterlader de nye designs til os?  Jeg selv er glad for den brede skriveflade, men det er slet ikke muligt så vidt jeg kan se, med de nye skabeloner. Ihvertfald ikke hvis jeg samtidigt vil beholde mine kasser ude i siden!

Jeg bøvler også med at få det til at virke som prøve uden at jeg, når jeg har kigget på den, skal helt tilbage og begynde forfra? Det er fedt med de forskellige baggrunde, MEN jeg tror bestemt at de har overset den GRANDE kæmpe store gruppe af strikkere…  Ikke eet enkelt lille bitte billede er der af garn, eller nøgler, eller strik man kan bruge.   Igen.. er det mig? Jeg tænker at det så ville være fint med et upload af eget billede i stedet, men det kan jeg heller ikke rigtigt se muligheden for.  Nej jeg beholder for nu hvad jeg har, jeg bor jo fint, men elsker at dekorere om og indrette så jeg er lidt øv over at det ikke er så ligetil som før, med de begrænsniger der så var.

HJÆLP modtages gerne, hvis det bare er mig der er tumpet.

En anden ting jeg heller ikke fatter, er min ZIPstat, den har pludselig ikke virket i den sidste månedstid eller mere?  Fra den ene dag til den anden, gik der ged i den og jeg får ikke mails tilsendt længere?  Uhh jeg hader altså min egen blindhed når det handler om computere. Humlen er bare at jeg intet fatter af det. Jeg får ligesom et filter for øjenene når jeg forsøger at lære mig selv at forstå. Ganske som dengang i skolen, da jeg forgæves forsøgte at “se” fidusen ved matematikken..  Jeg er stadig blind for tal og kan ikke regne den ud.

Nå, men jeg kan da altid strikke, når bare altså jeg ikke selv skal regne på mønstre og sån.. :-)

Og her til sidst:

 

 

 

SNC19892

 

Minderne har jeg da ihvertfald…  om solen fra sidste uge ;)

4 kommentarer:

 1. Næhhh vi er mindst to så... jeg har også leget med de nye design, specielt billedboksen, men jeg kan ikke umiddelbart gennemskue, hvordan jeg kan sætte mine egne billeder som baggrund, så jeg har ikke ændret noget... endnu..:-))
  Din blog er blevet så bred at jeg skal scrolle til siden for at få alle billederne i toppen med (opløsning på den her bærbare er 1280x800) tekst og sidebanner kan heldigvis ses fint i min skærmstr.
  Du må ha' en god lørdag eftermiddag Henriette.
  Knus til dig

  SvarSlet
 2. Nye designs..?
  Jeg tror jeg på forhånd har opgivet blogger og lavet mit eget.. har slet ikke set nye muligheder.. Tror bare jeg bliver hvor jeg er :)

  SvarSlet
 3. Der er vist mange der ikke er imponeret over det nye tiltag. Jeg fastholder min gamle skabelon, men man skal holde tungen lige i munden for ikke lige pludselig have valgt noget andet.

  Desuden har jeg oprettet en ekstra blog med salg af tøj og diverse, den har jeg ladet være med et af de nye simple designs. Den holder jo nok ikke evigt i længden.

  Knus og god weekend.

  SvarSlet
 4. Jeg var ikke klar over, at de havde ændret noget, men det forklarer jo nok, hvorfor min hitcounter ikke fungerer mere.
  Jeg må vist hellere lige bruge en aften på billeder og blog, sådan den kan blive up to date. :-)

  SvarSlet